main logo
1148

Igor Grosu, de Ziua Independenței: Moldova e o țară mică, dar cu inimă mare

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, împreună cu prim-ministrul Dorin Recean, președintele Lituaniei, Gitanas Nausėda, președintele Estoniei, Alar Karis, și președintele Letoniei, Edgars Rinkēvičs, au participat la evenimentul festiv dedicat Zilei Independenței Republicii Moldova, organizat în Piața Marii Adunări Naționale.

Grosu, de Ziua Independenței: Moldova e o țară mică, dar cu inimă mareFoto: Multimedia.parlament.md

În alocuțiunea sa, Igor Grosu a adresat un mesaj de felicitare cetățenilor Republicii Moldova cu prilejul Zilei Independenței, transmite Știri.md.

Totodată, șeful legislativului a salutat prezența la eveniment a liderilor celor trei state, exprimând recunoștință pentru susținerea țării noastre în procesul de integrare europeană. 

„Dragii mei, cu așa prieteni și cu așa susținere noi nu avem cum să nu ajungem acolo unde ne-am propus - în marea familie europeană. Noi, o țară mică, dar cu inimă mare, din tot timpul am știut să fim recunoscători celor care ne ajută. La mulți ani, Moldova!”, a declarat Igor Grosu.

La rândul lor, liderii celor trei state baltice au transmis mesaje de felicitare cu prilejul sărbătorii naționale și au reafirmat sprijinul pentru parcursul european al țării noastre.

Foto: Multimedia.parlament.md

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării