main logo
554

Igor Grosu a avut o întrevedere la Stockholm cu moldovenii din diasporă

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, aflat într-o vizită oficială la Stockholm, a discutat cu moldovenii stabiliți în Regatul Suediei.

Igor Grosu a avut o întrevedere la Stockholm cu moldovenii din diasporă

Șeful legislativului a remarcat că, fiind la mii de km distanță, concetățenii noștri sunt conectați la realitățile din Republica Moldova și își doresc ca țara noastră să se dezvolte, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Pacea și integrarea europeană a țării noastre sunt și obiectivele celor plecați de acasă. Istoriile lor de viață, implicarea lor activă în viața socială îmi confirmă puterea noastră de a reuși împreună”, a menționat Președintele Parlamentului.

Discuțiile s-au referit și la sugestiile moldovenilor din diasporă de îmbunătățire a mediului de afaceri din Republica Moldova, dar și la faptul cum pot ei să contribuie la dezvoltarea țării și la proiectul de țară – aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, împreună cu o delegație parlamentară, efectuează o vizită oficială în Regatul Suediei, în perioada 6-9 februarie 2023, la invitația omologului său suedez.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării