6 mar, 2019 16:13
1 377
1
Igor Dodon, surprins la volanul unui KamAZ în nordul țării
6 mar, 2019 16:13
1 377
1

Șeful statului, Igor Dodon, a mers astăzi în nordul țării pentru a transmite cheile de la două autospeciale “KamAZ” întreprinderilor de exploatare a drumurilor din raioanele Briceni și Ocnița.

Igor Dodon, surprins la volanul unui Kamaz în nordul țării

În cadrul vizitei sale, președintele țării a fost surprins la volanului unei autospeciale, transmite Știri.md.

Nu se cunoaște însă dacă a urcat doar să facă o poză sau chiar a testat mașina. 

Cert este faptul că, a ținut să menționeze despre locuitorii care au rămas mulțumiți de tehnică oferită în dar.

"Locuitorii raioanelor sunt foarte multumiți de tehnica oferită în dar de partenerii noștri ruși și au transmis sincere mulțumiri guvernului și Președintelui Federației Ruse pentru sprijinul necesar și binevenit, exprimându-și speranța că parteneriatul dintre țările noastre va fi în continuă ascensiune", a spus Dodon. 

Amintim că, 12 autospeciale ”KamAZ” au fost donate Republicii Moldova de către Federația Rusă, în urma înțelegerilor dintre președintele Moldovei și al Rusiei

Cele 12 mașini care au trecut inspecţia tehnică completă la Moscova, au parcurs 2.600 km prin Rusia, Belarus, Polonia, Slovacia, Ungaria şi România.

Totodată, două unități de tehnică au fost înmânate ieri la Chișinău, Întreprinderii municipale „Exdrupo”, iar pe parcursul zilei de azi au fost donate câte o autospecială la Bălți, Cupcini, Briceni, Ocnița, Soroca și Florești.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter