main logo
651

Igor Dodon s-a întâlnit cu DoReDoS după participarea la Eurovision

Membrii formaţiei DoReDoS, care au câştigat locul 10 la concursul de cântece Eurovision - 2018, încheiat recent la Lisabona, au avut o întrevedere cu președintele Igor Dodon. Despre aceasta Dodon a scris într-o postare pe rețele de socializare.

Igor Dodon s-a întâlnit cu DoReDoS după participarea la EurovisionIgor Dodon s-a întâlnit cu DoReDoS după participarea la Eurovision.

„I-am felicitat pentru prestația impresionantă și le-am mulțumit pentru emoțiile frumoase pe care le-au oferit publicului. Am remarcat că suntem mândri de talentul și măiestria de care au dat dovadă, subliniind că voi fi în continuare alături de ei”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Dodon nu a ezitat să sublinieze că DoReDos a participat la acest concurs sub egida președintelui Republicii Moldova, iar melodia piesei pe care au interpretat-o a fost compusă de bunul său prieten, Artist al Poporului din Rusia, Filip Kirkorov.

Reamintim că trupa DoReDoS a ocupat locul 10 la Eurovision 2018 cu piesa „My Lucky Day”. Mai mult de atât, formația a primit „The Buzz Awards” pentru cea mai bună prezentare scenică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării