main logo
982

Igor Dodon i-a adresat o scrisoare cu o rugăminte lui Emmanuel Macron

Șeful statului, Igor Dodon, i-a adresat o scrisoare oficială președintelui Franței, Emmanuel Macron, cu solicitarea de a contribui la reîntoarcerea copiilor unei familii de moldoveni stabiliți cu traiul în Franța.

Igor Dodon i-a adresat o scrisoare cu o rugăminte lui Emmanuel MacronFoto: sputnik.md

Părinții copiilor plasați la un centru specializat din Franța i-au expediat o scrisoare președintelui Republicii Moldova cu rugămintea de a-i ajuta să-și întoarcă copiii, transmite Știri.md.

„Am rămas profund surprins de cazul concetățenii noștri stabiliți recent cu traiul în Franța, cărora le-au fost luați copiii și plasați în Centrul pentru copii, părinții având dreptul să-și viziteze copiii o dată la 10 zile.

Am decis să mă implic personal în rezolvarea situației respective. În acest sens, am semnat o scrisoare oficială în adresa Președintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron cu solicitarea de a contribui la reîntoarcerea copiilor Lois și Eunicea în familie.

Peste câteva săptămâni, conform agendei voi fi la Paris în vizita de lucru și voi merge personal la familia Zubcov.

În calitate de Președinte al țării sunt obligat să apăr interesele fiecărui cetățean al RM, indiferent unde se află aceștea”, a scris Dodon pe o rețea de socializare.

Image may contain: text

Image may contain: 1 person, smiling, child and close-up

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and baby

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării