509
1
Igor Dodon, decorat cu anti-premiul A intrat nora în blide
509
1

Președintele Igor Dodon a fost decorat cu anti-premiul „A intrat nora în blide” pentru indulgența față de persoanele LGBT de a nu-l considera președintele lor.

Centrul de Informații GENDERDOC-M a oferit pentru prima dată anti-premiul „Strachina de Jmalț”, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Premiile au fost înmânate persoanelor publice și entităților politice care și-au exprimat în repetate rânduri dezacordul cu drepturile egale ale persoanelor LGBT din Republica Moldova. În acest an, trofeul a fost oferit unui partid politic, unui politician și unui preot.

Al doilea premiu, pentru categoria „Elefantul în prăvălia de porțelan” a fost decernat Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, pentru cel mai obsedat de homosexualitate partid din Republica Moldova.

Cel de-al treilea premiu, pentru categoria „Călcat prin străchini” i-a fost decernat preotului Ghenadie Văluță – „celui mai activ PR-ist al comunității LGBT din Republica Moldova”.

Fiecare dintre persoanele premiate va primi câte o diplomă și un vas din metal, care le vor fi expediate prin Poșta Moldovei.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter