main logo
853

Igor Dodon anunță că prețurile la produsele alimentare nu vor crește

Șefii celor mai mari rețele de comerț din Moldova l-au asigurat pe președintele țării, Igor Dodon, că prețurile la produle alimentare nu vor crește.

Igor Dodon anunță că prețurile la produsele alimentare nu vor creșteFoto: știri.md

"Am discutat cu cele mai mai mari rețele de comerț din Moldova și vreau să vă spun că la această etapă nu avem probleme privind asigurarea cu produse alimentare", a declarat Igor Dodon după ședința Centrului Unic de Control, transmite Știri.md.

Mai mult, șeful statului a menționat că rețele de comerț din Moldova nu intenționează să majoreze prețurile în contextul pandemiei de coronavirus.

"Depistăm unde se încearcă unele speculații. Vreau să le mulțumesc celor care gestionează rețele de comerț din Moldova și care fac tot posibilul ca să nu permită majorarea prețurilor. În ultimul timp avem o majorare a prețurilor speculativă care va fi gestionată", a precizat Igor Dodon.

Știri.md amintește că în R. Moldova au fost confirmate deja 353 de cazuri de coronavirus.

Potrivit datelor oficiale, până în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate deja 4 decese din cauza COVID-19, iar mai mulți pacienți infectați s-au vindecat.

Știri.md amintește că, începând cu 25 martie, este limitată mișcarea populației în municipii, orașe și centre raionale pentru a preveni infecția cu coronavirus.

Menționăm că pe 17 martie, Parlamentul de la Chișinău a declarat stare de urgență națională în legătură cu situația epidemiologică, până la data de 15 mai.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării