main logo
11618

Igor Dodon a dezvăluit numele persoanei infectate cu coronavirus

Șeful statului, Igor Dodon, ori din bună știință, ori din neatenție a dezvăluit astăzi numele femeii, care a fost confirmată pozitiv cu coronavirus și care este internată în prezent la Spitalul Clinic Republican, pentru tratament și monitorizare permanentă.

Igor Dodon a dezvăluit numele persoanei infectate cu coronavirusFoto: știri.md

În timpul conferinței de presă, pe care a susținut-o șeful statului, după întrevederea tradițională din fiecare zi de luni, avută cu premierul și președinta Parlamentului, Dodon a răspuns la întrebările jurnaliștilor, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Fiind întrebat despre un zvon în presa din România precum că un cetățean român ar fi infectat cu coronavirus în Republica Moldova, Igor Dodon, a declara că cel mai probabil este vorba de doamna confirmată pozitiv cu coronavirus, întrucât aceasta deține dubla cetățenie.

În acest moment, Igor Dodon, a pronunțat numele doamnei, iar ulterior, cineva din sală i-a șoptit și familia, iar șeful statului a pronunțat numele integral al femeii.

Realitatea.md nu va da numele persoanei date, iar în video, unde șeful statului, pronunță numele și familia doamnei, a fost blurat.

Menționăm și faptul că, fiul doamnei infectate cu coronavirus, oferind pentru un portal de știri o reacție, a rugat să-i fie păstrat anonimatul.

Din cele expuse, deducem faptul că, Igor Dodon fie voluntar, fie involuntar a făcut acest lucru, fără a se gândi la consecințele pe care ar putea să le aducă familiei femeii confirmate pozitiv cu coronavirus.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării