main logo
745

IGC, întrevedere cu reprezentanții Fundației pentru Securitate Globală. Despre ce au discutat oficialii

Astăzi, 10 august, conducerea IGC a avut o întâlnire cu reprezentanții Fundației pentru Securitate Globală în frunte cu Klaus Kandt, expert senior în leadership.

IGC, întrevedere cu reprezentanții Fundației pentru Securitate Globală

În cadrul întrevederii, colonelul Dumitru Scurtu, comandant-adjunct al IGC, a familiarizat oaspeții cu sarcinile și misiunile carabinierilor moldoveni, precum și cu prioritățile stabilite în procesul de dezvoltare instituțională a IGC, transmite Știri.md. 

Aceștia au discutat despre rezultatele obținute în urma colaborării cu partenerii europeni pe domeniile de ordine și securitate publică, paza și protecția obiectivelor de importanță deosebită, precum și pașii întreprinși de IGC spre realizarea obiectivului de participare în misiuni internaționale alături de colegii din structuri similare din țările Uniunii Europene.

De asemenea, oficialii au discutat despre stadiul actual de cooperare moldo-germană și perspectivele de evoluție a acestora, fiind abordate perspectivele de colaborare pentru dezvoltarea capacităților carabinierilor din Republica Moldova pe domeniile de ordine și siguranță publică, precum și pe aspectele de pază și protecție instituțională.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării