main logo
3586

Ialoveni: Doi polițiști, reținuți în timp ce primeau mită de mii de euro

Doi polițiști din Ialoveni au fost reținuți de oamenii legii pentru că ar fi primit mită, iar potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, unul dintre polițiști ar fi primit 2.000 euro de la o persoană, pentru ca „să o ajute” în privința soluționării unei plângeri pe numele acesteia.

Ialoveni: Doi polițiști, reținuți în timp ce primeau mită de mii de euroImagine simbol

Mai exact, persoana pe care cei doi prezumtiv se oferiseră „să o ajute” a fost reclamată că ar fi sustras de la cineva, prin înșelăciune, suma de 40.000 de lei. Totuși, aceasta pretindea că doar împrumutase banii și nu intenționa să evite întoarcerea lor, transmite Știri.md.

În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că unul din cei doi polițiști prezumtiv ofertanți a fost reținut cu sprijinul angajaților „Fulger”, chiar în momentul în care primea suma de 2.000 de euro. Banii, însă, erau transmiși sub controlul ofițerilor SPIA, sub conducerea procurorilor PCCOCS, fapt care a scutit persoana reclamată de răspundere penală pentru transmiterea acestei sume polițistului.

Astfel, procurorii urmează să cerceteze probele acumulate și să formuleze învinuirile pentru trafic de influență.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării