main logo
1069

Horoscop: Zodia pentru care renaște o poveste de dragoste

Avem idei cât cuprinde şi vrem să facem cât mai multe lucruri ca să profităm la maximum de timpul liber şi de prezenţa celor dragi.

Horoscop: Zodia pentru care renaște o poveste de dragoste

Vibraţia zilei este 9 şi o să empatizam cu cei de lângă noi, o să facem echipă, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

VĂRSĂTOR
O să intraţi la cheltuiala ca să-i faceţi pe ai voştri să se simtă bine şi poate-i duceţi pe copii în parcul de distracţii. O stare de bine, poate vă-ntâlniţi cu prietenii să practicaţi un sport, vă duceţi la un spectacol, o să fiţi în priză, oricum, şi dornici de plimbări, socializare.

PEŞTI
Vă lăsaţi uşor convinşi să daţi o fugă prin împrejurimi să le faceţi o vizita unor prieteni care vor să staţi de vorbă. V-aţi putea duce mai des pe la mondenităţi, să mai cunoaşteţi şi alt gen de oameni, poate aflaţi şi despre un job, o afacere care vi s-ar potrivi - vedeţi!

BERBEC
Se poate să ieşiţi cu grupul de prieteni şi să vă îndeletniciţi cu activităţile preferate, c-aveţi disponibilitate pentru aşa ceva. Chiar dacă n-o duceţi strălucit cu banii tot o s-aveţi cu ce să ieşiţi din casă, pentru că nevoia de a fi în compania unor oameni dragi e prea mare.

TAUR
E posibil să revină cineva care vede că nu poate trăi fără voi şi dacă inima voastră încă mai bate pentru această persoană daţi accept. Se poate să vă treziţi cu o ofertă de muncă, o fi un parteneriat de afaceri pe care l-oți fi visat de mult, dar abia acum vi se poate îndeplini visul.

GEMENI
Se poate repara o prietenie, sau să întăriţi o relaţie de rudenie, dacă avuseserăţi nişte disensiuni care v-au ţinut la distanţă. E cineva care vrea să vă cucerească şi o să se dea peste cap să vă facă pe plac pentru că simte că e momentul ideal să vă convingă să fiţi împreună.

RAC
Poate daţi un telefon şi-l convingeţi pe un datornic să vă-napoieze banii ca s-aveţi şi voi de cheltuială, să ieşiţi la masă în oraş. Poate faceţi o trataţie la voi acasă şi o să vă consultaţi cu ai voştri în privinţa unui eveniment de familie la care-aţi vrea să pună toată lumea umărul.

LEU
Poate o s-aveţi o discuţie pe tema copiilor, cu partenerul de cuplu şi să vă doriţi amândoi să aduceţi pe lume un copilaş. Sfera sentimentală are căldura, ingredientele necesare să facă o poveste de dragoste, să renască, într-o clipită şi o să vă vină şi vouă inima la loc.

FECIOARĂ
Poate va trebui să scoateţi din fondul de rulment să le luaţi celor mici ce ştiţi că le place, mai ales dacă v-au cerut insistent. Familia vă acaparează cu totul dar şi voi vă doreaţi să petreceţi mare parte din timp împreună şi o să va-ncarcati bateriile să vă ţină toată săptămâna.

BALANŢĂ
Anturajul vă ia pe sus să vă duceţi la o aniversare, dacă nu cumva e o nuntă la care e bine să fiţi împreună ca să vă distraţi. O să cheltuiţi cu mare drag atât cât e nevoie să ajungeţi pe o pârtie de schi, la patinoar sau la un concert, ceva care nu se-ntâmplă prea des

SCORPION
Orice treburi casnice aţi mai avea o să le amânaţi şi o să ieşiţi la o plimbare, să staţi la sueta cu prietenii. Se pare c-o să le-ntoarceti vizita unor prieteni care v-or fi făcut cinste la sfârşitul anului şi n-aţi mai apucat să-i invitaţi c-au tot fost sărbători şi nu v-aţi văzut.

SĂGETĂTOR
Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie vă va căuta în speranţa c-o să-l reprimiţi, dar rămâne de văzut care e verdictul vostru. O să strângeţi relaţiile cu fraţii, surorile, cu nepoţii, poate şi pentru că apare o conjunctură favorizantă, v-aţi mutat mai aproape sau se căsătoreşte cineva dintre ai voştri.

CAPRICORN
Poate alegeţi un alt mijloc de transport să plecaţi într-un du-te vino prin împrejurimi, dacă maşina voastră e în service, şi totuşi vreţi să vă plimbaţi. E cineva căruia i-oți fi lipsit şi vă scoate la o cafea, reînnodaţi relaţia şi poate puneţi la cale o ieşire de 2, 3 zile, plecaţi într-o excursie s-aveţi timp să sporovăiţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării