main logo
1226

Horoscop: Zodia care se căsătorește și cine suferă crize de gelozie

O zi a provocărilor. Avem ceva de spus s-o facem! E cineva care vrea să ne ceară scuze sau o favoare să-i dăm voie s-o facă. S-avem curaj să acceptăm nişte lucruri, să nu ne fie teamă.

Horoscop: Zodia care se căsătorește și cine suferă crize de gelozie

Vibraţia zilei este 3 şi e tocmai bun pentru comunicare şi să spunem adevărul, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

PEŞTI

O întâlnire în doi ar putea face lumină într-o chestiune care ţine de viitorul vostru, de o căsătorie. O s-aveţi parte de surprize plăcute, o să ieşiţi cu prietenii şi o s-aveţi multe de împărtăşit, mai ales dacă vă aflaţi la început de drum într-o căsnicie sau în proefesie.

BERBEC

Se pare c-o să cheltuiţi ceva mai mulţi bani pentru că se va găsi un prilej să plecaţi într-o excursie, dus-întors. E animaţie în viaţa voastră şi va fi şi mai şi, de săptămâna viitoare-ncolo, dar sunteţi pe fază, c-aveţi planuri mari, de făcut progrese în carieră.

TAUR

Un tete-a-tete ar face lumină într-o chestiune care vizează relaţia voastră de cuplu - vreţi sinceritate sută la sută. Poate le-aţi promis unor rude că le faceţi o vizită şi chit că sunt câteva ore de rulat pe şosea, o să vă duceţi, c-aveţi lucruri importante de vorbit.

GEMENI

Poate va invita cineva la un spectacol, un târg de produse de care sunteţi interesaţi şi o să fie deconectant, va-ncarcati cu energie pozitivă. E rost de plecare pe undeva, dacă n-aveţi vreo obligaţie, de familie, şi o să vă bucuraţi de revederea unor oameni cu care aveţi multe lucruri în comun.

RAC

E cineva care vrea să vă cunoaşteţi, şi chiar e un moment bun în sfera comunicării parteneriale - relaţia se leagă frumos. Poate faceţi o trataţie la voi acasă, şi le chemaţi pe rude, mai vin şi nişte prieteni şi o să staţi la poveşti, poate puneţi la cale un eveniment care va avea loc în curând.

LEU

V-aţi putea duce la munte să faceţi un pic de mişcare, şi să-i antrenaţi şi pe cei mici, să se dezmorţească şi ei pe o pârtie, la patinoar. Se poate să luaţi parte la un eveniment în care să vă şi implicaţi - să daţi o mână de ajutor acolo unde vă pricepeţi, să vă lăsaţi amprenta creativă.

FECIOARĂ

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vi se potrivească şi să vă fie uşor să legaţi o relaţie de cuplu. Poate strângeţi tot familionul la masă, c-aveţi şi un motiv, se pare, aveţi de făcut un anunţ, se căsătoreşte cineva apropiat, se va naşte un copil.

BALANŢA

Sufleteşte pare să vă meargă şi mai bine, iar dacă sunteţi în aşteptarea perechii de suflet, chiar o s-apară şi-o să vă completeze. Aveţi disponibilitate pentru o plecare prin împrejurimi, or să vină şi nişte prieteni cu voi şi o să vă priască deplasarea, că mai schimbaţi peisajul.

SCORPION

Şi voi în orice moment vă puteţi îndrăgosti, chiar şi de acelaşi partener, şi trebuie mers pe încredere, fără crize de gelozie. Poate-aveti emoţii la gândul că va trebui să luaţi o decizie - dacă să continuaţi o relaţie de cuplu, sau nu - parcă nu sunteţi convinşi de-a binelea.

SĂGETĂTOR

O să faceţi un efort să ajungeţi la cineva care are nevoie de prezenţa voastră şi poate contramandaţi o altă întâlnire. Vă-ntâlniţi cu grupul de prieteni, să petreceţi câteva ore măcar, dacă nu o zi întreagă în oraş, pe la evenimentele mondene, să fiţi conectaţi la ce se-ntâmplă în societate.

CAPRICORN

Se poate să vă caute cineva cu gând de împăcare sau ca să reluaţi o relaţie de cuplu după o separare, c-aţi fost plecaţi care-ncotro. Poate-l scoateţi la o cafea sau chiar la un prânz de afaceri pe un partener de muncă, să fixaţi datele unui proiect care-o să v-asigure confort financiar prelungit.

VĂRSĂTOR

Cineva care vă iubeşte o să vă ia prin surprindere cu o invitaţie la masă, şi poate v-a pregătit şi un cadou. Se poate să vă-ntoarceţi de pe unde aţi fost plecaţi şi să vă mai întâlniţi cu cineva apărut din senin, sau poate când ajungeţi acasă vine un musafir - surpriză.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării