main logo
879

Horoscop: Nativul căruia i se recomandă să fie mai cumpătat cu banii

O zi cu adrenalina forte. E bine să fim şi mai atenţi decât de obicei şi cu noi şi cu ceilalţi şi o să ne punem la adăpost de eventualele surprize neplăcute.

Horoscop: Nativul căruia i se recomandă să fie atent cu banii

Vibraţia zilei este 6 şi putem spera la un echilibru, o armonie în relaţia de cuplu, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

SĂGETĂTOR
Se poate să mai încercaţi încă o dată şansele în dragoste şi de data asta să fiţi alături de cineva cu care să fiţi compatibili. O să vă aflaţi într-un mediu amical cât se poate de plăcut, poate sărbătoriţi o zi de naştere, ori vă duceţi pe la mondenităţi dacă tot sunteţi într-o dispoziţie foarte bună.

CAPRICORN
Poate vă duceţi într-o vizită mai departe de casă, în alt oraş şi o să puneţi la cale şi o revedere înainte sau după anul nou. Se pare c-o să fiţi mai cumpătaţi cu banii luaţi strictul necesar, daţi o raită după cadourile de sărbători şi puneţi la puşculiţa restul pentru vacanţă.

VĂRSĂTOR
Se poate să-şi facă apariţia cineva care v-a invitat de sărbători pe undeva şi-aşteaptă un răspuns de la voi. Voi o să vă achitaţi de unele obligaţii morale şi le duceţi unor cunoscuţi ce au nevoie, poate sunt bolnavi, sau există alte motive pentru care nu se pot deplasa.

PEŞTI
Se poate să vă treziţi cu un cadou, o ieşire la film, la shopping, sau cu o invitaţie la plimbare şi o să fie incitant. O să petreceţi o zi, sau măcar o jumătate în compania unei persoane pentru care va palpita inima şi-aveţi speranţe c-o să puteţi forma un cuplu.

BERBEC
Se pare c-o să vă duceţi la o reuniune cu prietenii şi se poate să puneţi la cale un eveniment care va avea loc în preajma sărbătorilor. Voi păreţi a fi pe picior de plecare, poate va şi aşteaptă cineva la destinaţie, că vă duceţi într-o vizită, dar vă puteţi lua şi voi o noapte de cazare, două.

TAUR
O să vă bucuraţi de un ajutor substanţial din partea unor prieteni sau rude şi o să vă rămână timp şi de stat la cafea după. Apar noutăţi în sfera sentimentală, cineva-şi schimbă atitudinea faţă de voi şi o să fiţi de acord, să reluaţi convieţuirea, pentru că nu puneţi la-ndoială promisiunile făcute.

GEMENI
O invitaţie la un restaurant, într-un club, la film, la un meci, un spectacol v-ar crea o stare de bună dispoziţie. Poate chemaţi întreg familionul la masă şi cu şi fără un motiv special, c-aveţi nevoie de prezenţa lor, de sfaturi şi să plănuiţi programul de sărbători.

RAC
Poate vă mai ocupaţi şi de voi, să luaţi o gură de aer proaspăt, să vă mai şi odihniţi, cât de cât. Voi aţi putea accepta invitaţia la o cafea să vedeţi ce şanse aveţi de a face măcar acum casă bună cu cineva, că prima dată n-aţi reuşit.

LEU
Vreţi să le faceţi o surpriză unor oameni dragi şi o să vă fie apreciat gestul, o să câştigaţi capital emoţional. Voi păreţi a fi într-un vârf de formă, daţi dovadă şi de inspiraţie, sunteţi şi seducători din cale-afară şi lumea e atrasă de voi - şi puteţi specula momentul.

FECIOARĂ
E bine să verificaţi starea maşinii dacă plecaţi la drum, s-aveţi şi actele în regulă, să nu fie vreunul expirat, să n-aveţi probleme. Prietenii or să vă scoată din casă, poate vă duceţi într-o vizită şi o să vă deconectaţi, mai scăpaţi de grijile cu serviciul, şi de cele care ţin de bani.

BALANŢA
Poate aveţi de recuperat de la cineva nişte bani şi o s-aveţi de buzunar, să ieşiţi la distracţie cu ai voştri. Se poate să vă duceţi la întâlnire cu cineva pe care trebuia să-l vedeţi mai demult şi e posibil să se nască o relaţie sentimentală cât se poate de serioasă.

SCORPION
O să treacă pe la voi cineva de care vă e dor şi dacă sunteţi în căutarea fericirii o s-aveţi parte de ea. Se-anunţa evenimente prin oraş şi o să vă faceţi timp să ajungeţi la câteva dintre ele, să vedeţi ce noutăţi au mai apărut, ce tendinţe mai sunt în domeniile de care sunteţi interesaţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării