main logo
548

Horoscop de weekend. Ce surprize ne-au pregătit astrelele

Horoscop 16 februarie 2019. Ce ne-au pregătit astrele în acest weekend: 2 zile magice

Horoscop de weekend. Ce surprize ne-au pregătit astrelele

Berbec

Încearcă ca în acest weekend să aculți de sfaturile cuiva drag, cu siguranță nu iți vrea răul. Acceptă că niciodată nu va ieși totul așa cum vrei, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Taur

Încearcă să nu lași probleme pe care le ai cu iubitul/a să iți strice weekend-ul. Acceptă invitațiile pe care le primești de la prieteni și gândește-te mai mult la tine decât la alții.

Gemeni

Chiar dacă vei avea parte de situații neplăcute în acest weekend, încearcă să nu le bagi în seamă. Obsesia ta de a fi totul perfect ar trebui să dispară!

Rac

Încearcă să te bucuri de tot ce se va întampla în acest weekend și să iei totul așa cum ți se dă. Fă-ți mai mult timp pentru prietenii tăi și pentru familia ta!

Leu

Atenția distributivă este foarte importantă în acest weekend, mai ales dacă cineva vrea să îți creeze probleme și tu știi asta. Fii vigilent!

Fecioară

Încearcă să îți ții reacțiile impulsive sub control, altfel îi vei îndepărta pe cei dragi fără să ai această intenție de fapt. Ai nevoie de mai multă relaxare!

Balanţă

În acest weekend, banii pot cumpăra orice. Dacă nu e vorba de sănătate, atunci cu siguranță dacă îi ai poți fi fericit. Mergi la o sesiune de cumpărături și te vei relaxa total!

Scorpion

Fă tot ce îți trece prin cap în acest weekend și nu vei regreta! Distracția ar trebui să fie pe primul loc și tu să încerci să îți satisfaci toate poftele!

Săgetător

Se anunță vești bune pentru tine pe plan amoros în acest weekend, de aceea împărtășește bucuria cu familia si prietenii tăi. Cel mai probabil vei fi cerut în căsătorie!

Capricorn

Nu îți schimba planurile în acest weekend, chiar dacă unele persoane din jur încearcă să ți le dea peste cap și să îți pună bețe în roată. Nu te lăsa manipulat!

Vărsător

În acest weekend vei fi destul de abătut din cauza veștilor proaste pe care le primești. Nu vei fi tu implicat direct, însă va fi vorba de persoanele dragi ție.

Peşti

Vei avea parte de multă relaxare în acest weekend, însă trebuie să ai grijă să nu te plictisești prea tare. Partenerul de viață este mai atent ca oricând cu tine!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării