main logo
852

Horoscop: Bârfe despre infidelitate, bani și o întâlnire amoroasă

Horoscop 23 octombrie 2018. Se anunță o zi sub semnul lui Cupidon pentru mai multe zodii. În dragoste se întâmplă lucruri minunate, la care unii nici nu mai îndrăzneau să spere.

Horoscop: Bârfe despre infidelitate, bani și o întâlnire amoroasă

Pe plan profesional, după o perioadă de sacrificiu, vine și momentul recompensei. Și, odată cu el, banii în plus la salariu, transmite Ştiri.md cu referire la Observator.tv.

Horoscop 23 octombrie 2018 Berbec

Berbecii își dedică întreaga zi într-o luptă de câștigare a puterii. Vor cu orice preț să ajungă liderii colectivului de la serviciu, iar această poziție nu le va fi oferită prea ușor. Este posibil ca, pe drum, unii colegi să se simtă ofensați, poate chiar răniți. Nu uita că adevărații conducători sunt toleranți, onești și mereu alături de echipă. Încearcă să ajungi unde vrei fără a face victime colaterale.

Horoscop 23 octombrie Taur

Cu problemele rezolvate, taurii se pot gândi în sfârșit la planurile de viitor. Iar cum pauzele lungi și dese sunt cheia marilor succese, gândul le zboară imediat la vacanța de Sărbători. Și, neapărat, la menținerea greutății. Aici au fost probleme în ultima vreme, însă nimic de speriat - o combinație de sport și dietă, timp de câteva săptămâni, ar putea da rezultate excelente. N-ar fi expus să adune și câțiva membri ai familiei în aceste planuri legate de condiția fizică. 

Horoscop 23 octombrie Gemeni

Deși se așteptau la rezultate bune, după o perioadă în care au muncit enorm, gemenii vor avea parte de un succes neașteptat. Și mulți bani! Cel puțin după standardele lor. Iar odată cu acest succes vine și aprecierea colegilor, plus o mică doză de celebritate. Nu e de mirare că, după o astfel de zi, gemenii se gândesc că pot reuși orice își propun, mai ales pe plan profesional. Să profite de moment, marile reușite necesită o încredere uriașă în forțele proprii.

Horoscop 23 octombrie Rac

Bârfele pe care le auziţi astăzi vă fac să vă îngrijoraţi în legătură cu căsnicia sau iubirea vieţii voastre. Nu trageţi concluzii, vedeţi care sunt faptele. E posibil ca cine lansează bârfele despre infidelitate să vrea intenţionat să creeze o dramă din nimic, mai ales ca să vă saboteze partenerul. Nici bârfe despre altcineva pe care le auzi azi nu e bine să le iei în seamă. Altfel, veţi descoperi că aveţi o situaţie financiară foarte bună.

Horoscop 23 octombrie Leu

Trebuie să faceţi tot ce e posibil ca să vă întăriţi imunitatea. Dacă nu vreţi să vă îmbolnăviţi în timpul sezonului rece, hidrataţi-vă mai mult, luaţi vitamine şi menţineţi o dietă sănătoasă. Un val de forţe pozitive converg spre finalizarea proiectului la care lucraţi de mult, la serviciu. Aşa că veţi trăi bucuria de a vedea rezultatele muncii dure.

Horoscop 23 octombrie 2018 Fecioară

Va trebui să faceţi faţă unei conversaţii dificile. Reputaţia publică v-a fost subminată de bârfe şi e posibil ca un şef sau o persoană la a cărei opinie ţineţi să le audă. Aşa că cel mai bine să să fiţi extrem de onest când veţi discuta despre aceste zvonuri. Se pare că încă nu aţi cunoscut dragostea vieţii, dar e posibil ca asta să se întâmple în această seară.

Horoscop 23 octombrie Balanţă

Balanţele vor privi această zi cu mult optimism. Astăzi veţi face tot ce vă stă în putinţă pentru a reuşi să vă împăcaţi cu o persoană dragă cu care v-aţi certat în urmă cu mult timp. Veţi face orice pentru a demonstra persoanei respective că părerea ei contează pentru voi. Singurul lucru pentru care nu este indicat să faceţi un compromis este situaţia financiară. Ţinând banii separat şi nu la comun va fi extrem de important atât pentru voi atunci când veţi descoperi că persoana respectivă v-a minţit cu privire la bani. Astrele anunţă că veţi avea o zi plină de energii pozitive.

Horoscop 23 octombrie Scorpion

Scorpionii vor avea, astăzi, o zi extrem de agitată. Încă de la primele ore ale dimineţii, veţi fi într-o panică totală, iar principalele griji au legătură directă cu locul de muncă. Astrele vă recomandă să vă calmaţi şi să nu luaţi decizii de moment. Faceţi un pas în spate, analizaţi situaţia în amănunt şi abia apoi luaţi o hotărâre care va schimba total ritmul de lucru. Aveţi încredere în voi şi veţi descoperi că problemele vor dispărea în scurt timp. Spre seară, starea voastră se va schimba total şi veţi avea parte de liniştea mult dorită.

Horoscop 23 octombrie Săgetător

Săgetătorii vor întâlni, astăzi, o persoană care vă intrigă. Dacă sunteţi singuri, veţi descoperi un indiciu care vă va duce la concluzia că persoana respectivă este interesată de voi. Cei care sunt deja într-o relaţie vor întâlni o persoană care se va transforma rapid într-un nou prieten. Situaţia financiară şi profesională vă vor tăia un pic avântul, însă nu este motiv de panică. Nu începeţi noi proiecte şi nu investiţi în lucruri riscante, mai ales dacă simţiţi că nu merită.

Horoscop 23 octombrie Capricorn

Capricornul ar fi înțelept să reacționeze calm la orice semn de boală și să se comporte rațional în această privinţă. Dacă se grăbesc la medic sau la spitalul de urgență, este foarte probabil că li se vor descoperi o mulțime de boli inexistente care nu vor face altceva decât să le mânânce economiile. Atât despre veștile rele! Spre seară veți avea ocazia să vă întâlniți sufletul pereche!

Horoscop 23 octombrie 2018 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii vor impresiona în timpul conversaţiilor. Vor împărtăși cu entuziasm planurile şi vor fi mişcaţi de schimbările majore din viața celor din jur. Se vor pierde în tot felul de gânduri, care, de această dată, pot fi periculoase. Dacă doresc o schimbare în viaţa lor, abordarea trebuie să fie una înţeleaptă. Pentru aceşti nativi, tranziţiile pot fi ușoare numai dacă au calculat toate opțiunile posibile.

Horoscop 23 octombrie 2018 Pești

Peştii vor fi extrem de productivi astăzi la locul de muncă. Vor fi extrem de responsabili şi vor face în aşa fel încât totul să meargă strună de tot. Seara, se vor concentra pe îmbunătățirea confortului de acasă. Cineva aproape va participa la curățenia de toamnă, iar starea de spirit va fi pozitivă și distractivă. Este posibil ca evenimentele din această seară să ducă şi la discuții mai serioase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării