main logo
3615

Horoscop 8 mai 2021: Zodii care riscă să fie dezamăgite

Venus din Taur face azi un careu tensionat la Jupiter din Vărsător, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) întâmpină astăzi neînţelegeri în relaţii. Trebuie să înveţe în cine să aibă încredere.

Horoscop 8 mai 2021: Zodii care riscă să fie dezamăgiteFoto: Mediafax

Berbec  

Dacă ţi-ai făcut planuri cu prieteni, există riscul ca acestea să nu se materializeze. Sau poate că propunerile lor de a vă petrece timpul liber nu se potrivesc cu bugetul tău, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului s-ar putea, în schimb, să fie abordaţi(te) de un apropiat pentru a li se solicita un împrumut. Gândeşte-te bine dacă eşti în măsură să îl oferi. S-ar putea să nu dispui de fondurile necesare, deci încearcă să nu te hazardezi.

Taur  

Nu eşti într-o stare de spirit prea grozavă astăzi. Sau poate că te-a ajuns oboseala pe care ai acumulat-o peste săptămână şi nu eşti în forma necesară să tragi prea tare de tine. Oricare ar fi situaţia, nu te extenua şi mai mult. Fă-ţi timp pentru odihnă şi lasă activităţile care ar putea fi amânate pentru un weekend ulterior. În caz contrar, nu te vei bucura de ele, iar cei dragi vor simţi acest lucru.

Gemeni

Nici planurile tale s-ar putea să nu se ducă la bun sfârşit. Ţi-ai propus să faci astăzi ceva cu prietenii şi/ sau cu persoana iubită, dar au intervenit situaţii tensionate pe parcurs care te fac să te gândeşti de două ori dacă ar fi indicat să mergi mai departe cu ceea ce ţi-ai propus să faci. Încearcă să vezi dacă nu cumva ei au trecut peste ceea ce s-a întâmplat şi lasă de la tine.

Rac  

Cariera ta sau a partenerului ar putea ajunge să intervină între voi astăzi, cel mai probabil pentru că unul dintre voi lucrează peste program pentru a finaliza un proiect. Dacă tu eşti cel(a) care nu se poate decupla de la sectorul profesional, poate ar trebui să faci nişte eforturi în acest sens, mai ales dacă ţi-ai luat unele angajamente în raport cu persoana iubită. În caz contrar, s-ar putea ajunge la nişte tensiuni foarte mari.

Leu

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să ai parte de o zi mai complicată decât te-ai fi aşteptat. Se complică o sarcină profesională pe care o credeai de rutină şi eixstă riscul să stai la birou mai mult decât te-ai fi aşteptat. Sau poate că nu eşti într-o stare prea bună, din pricina unei probleme de sănătate sau a faptului că ai acumulat oboseală peste săptămână. În orice caz, randamentul este mai scăzut.

Fecioară  

S-ar putea acumula astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Nu îţi este prea clar motivul pentru care atmosfera este încărcată. Nici tu, nici cei dragi nu aţi spus ceva foarte clar pe această temă. Decât să se stârnească un conflict din nimic, mai bine încearcă să vorbeşti cu ei despre ceea ce simţi. Vor găsi şi ei curajul să se deschidă odată ce faci un prim pas în această direcţie.

Balanţă  

Tu şi partenerul de viaţă vă confruntaţi astăzi cu o situaţie complicată care necesită intervenţie rapidă din parte amaândurora. Nu vă laşi influenţaţi prea mult de ceea ce vă spun ceilalţi din familie, mai ales dacă vă privete strict pe voi doi. Încercaţi să nu lăsaţi diferenţele de viziune să vă afecteze prea mult. În fond, pentru a putea ajunge la o soluţie, este nevoie să faceţi front comun şi să ajungeţi la o soluţie.

Scorpion  

În cazul în care ai program la serviciu astăzi sau eşti chemat(ă) de urgenţă la muncă pentru a rezolva ceva urgent, aşteaptă-te la probleme de comunicare între tine şi colegi. 

Ele s-ar putea datora diferenţelor de viziune între tine şi ei sau felului lacunar în care se comunică prin e-mail-uri şi mesaje. Pentru a nu se ajunge la erori care costă timp şi resurse pe care nu le poţi irosi, cere lămuriri şi oferă explicaţii.

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus. Iar cum bugetul tău nu este la cotele obişnuite, din cauza cheltuielilor pe care le-ai făcut de sărbători, încearcă să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Ba chiar s-ar putea să fie nevoie să refuzi o doleanţă a celor dragi sau un hatâr pe care ai fi vrut să ţi-l faci ţie însuţi(ăţi). Vor apărea şi zile mai bune pentru ele.

Capricorn

Se întrevăd astăzi nişte tensiuni între tine şi unii membri ai familiei. De regulă, încerci să faci abstracţie de diferenţele de viziune şi mentalitate dintre voi, dar de data aceasta, te scot din fire pur şi simplu. Poate ar fi o idee bună să eviţi subiectele de discuţie care le scot puternic în evidenţă. În fond, există şi teme unde părerile voastre se întâlnesc şi care fac din întâlnirea voastră un eveniment cu totul plăcut.

Vărsător

Astăzi eşti mai sensibil(ă) decât de obicei la reacţiile şi la vorbele celor din jur. În mod normal, nu despici firul în patru şi încerci să nu iei în nume personal unele reacţii, dar azi face excepţie de la atitudinea ta obişnuită. De asemenea, încearcă să nu apleci urechea la bârfe şi zvonuri. S-ar putea să îţi ajungă câteva pe la urechi, dar nu sunt altceva decât o sursă de îngrijorări inutile, îndepărtate de realitate.

Peşti

Nimic nu pare să-ţi convină astăzi. Te deranjează ceva, dar îţi este greu să-ţi dai seama despre ce este vorba. Poate că doar ai nevoie de mai mult timp pentru tine, departe de grijile zilnice şi de aşteptările spuse sau nepuse ale celor de lângă tine. Aşadar, dacă nu ai angajamente ferme astăzi, care nu pot fi amânate, pune-te pe primul loc şi gândeşte-te ce ţi-ar plăcea ţie să faci. Fii o prioritate pentru tine.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării