main logo
755

Horoscop 28 iulie 2019: Balanţele au parte de o recompensă

O să ne bucurăm de confortul casnic, de prezenţa unor prieteni care-or să ne-aducă veşti bune şi o să dăm dovadă de generozitate faţă de cei din jurul nostru.

Horoscop 28 iulie 2019: Balanţele au parte de o recompensă

Vibraţia zilei este 1 şi o s-avem curajul să-ncepem ceva, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro

LEU

E rost de distracţie şi o să-i luaţi pe ai voştri şi pe prieteni şi vă duceţi la ştrand, într-un parc de agrement, daţi o fugă la malul mării, găsiţi voi ceva. Vă daţi întâlnire cu prietenii să trageţi un chef, poate faceţi cinste de ziua voastră de naştere şi o să fie o atmosferă deosebită.

FECIOARĂ

Va scoate cineva la un fresh, o îngheţată să mai povestiţi de-ale voastre şi să vă eliberaţi de toate grijile, pe cât posibil. O să daţi refresh stării afective şi n-o să lăsaţi o fostă relaţie să se piardă cu totul o să faceţi tot ce depinde de voi să refaceţi comunicarea pe toate planurile.

BALANŢĂ

Se pare c-o să vă treziţi cu mulţumiri, recompense pentru ce-aţi muncit, pentru ajutorul acordat cuiva şi o să crească stima de sine. Poate vă alăturaţi unui grup care se-ndreaptă către malul mării, sau către munte şi o să vă faceţi program comun ca să fie mai antrenant.

SCORPION

Vă invită cineva la un brunch, să schimbaţi impresii, să puneţi la cale evenimente în care sunteţi şi voi implicaţi direct. E posibil să vă ia cu ei nişte prieteni în plimbările lor prin oraş, sau prin ţară , or fi ceva evenimente de trecut în revistă şi o să faceţi şi voi act de prezenţa pe-acolo.

SĂGETĂTOR

Se poate să prindeţi din zbor o ofertă de afaceri şi să vi se pară atrăgătoare ideea, să o puneţi cât de curând în practică. O să vă caute cineva care vede în voi persoana ideală pentru o relaţie care promite să ducă anul acesta sau celălalt la căsătorie, pentru că patronul zodiei voastre Jupiter e cu voi.

CAPRICORN

O să vă bucuraţi de o promisiune de bani din partea cuiva care o să vă dea ceva de lucru, ca să vă poată plăti. Se pare c-o să vă intersectaţi în drumurile voastre cu nişte oameni care vor pune umărul la problemele cu care vă confruntaţi şi o să vă meargă mai bine, o să fiţi mai degajaţi.

VĂRSĂTOR

E posibil să mai încerce cineva să vă recucerească şi dacă n-a intervenit nimeni între timp o să reveniţi la vechea dragoste. O să faceţi cunoştinţă cu mai mulţi oameni şi o să lărgiţi cercul de prieteni c-aveţi o serie de activităţi la care să vă puteţi duce împreună şi să fie deconectant.

PEŞTI

O să vă reţină atenţia cineva cu care o să rezonaţi pe palierul sufletesc şi o să faceţi cumva să cultivaţi relaţia. Poate-i adunaţi pe toţi ai voştri la o masă la iarbă verde, la piscină la malul mării, sau la un pescuit undeva să vă bucuraţi de aer, de peisaje, şi de anturaj.

BERBEC

Poate a sosit timpul să vă doriţi şi voi şi partenerul de cuplu un copil şi să vă pregătiţi de postura de părinţi. O să faceţi lumină într-o chestiune de ordin sentimental şi o să mergeţi, mai departe cu fiinţa care vă e aproape sufleteşte şi căreia vreţi să-i rămâneţi fideli.

TAUR

Se poate să primiţi nişte cadouri pentru casa, poate aţi avut cununie civilă, ori v-aţi mutat în casă nouă. Poate organizaţi o masă festivă la voi acasă şi luaţi în discuţie şi o plecare în următoarele zile, poate vă duceţi în vacanţă împreună cu mare parte dintre invitaţi.

GEMENI

V-aşteaptă cineva la masă, la o petrecere, poate are ceva important să vă declare, poate fi şi o cerere în căsătorie, la o adică. O întâlnire cu ecouri în sufletul vostru, poate vă hotărâţi să ajungeţi şi la căsătorie, c-aveţi încredere că e alegerea voastră per viaţa.

RAC

Simţiţi nevoia să faceţi ceva frumos pentru cineva apropiat căreia-i mulţumiţi în felul ăsta pentru vreun serviciu pe care vi l-a făcut cândva. Poate-o să vă duceţi la o cununie religioasă, la un botez ca să fiţi împreună cu oamenii pe care-i iubiţi şi o să v-atingă, acolo, la coarda sensibilă încât să aduceţi un plus de armonie în relaţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării