main logo
711

Horoscop 28 ianuarie 2018: Ghinioanele intră în viețile mai multor nativi

Veștile pe care le-așteptăm de multă vreme sosesc, oamenii pe care-i dorim în viață noastră pot apărea, fără niciun preaviz și o să-i putem lua și noi prin surprindere pe ceilalți, cu câte ceva.

Horoscop: Ghinioanele intră în viețile mai multor nativi

Vibrația zilei este 1 și e bine să facem ceva care să ne dea încredere în noi, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

VĂRSĂTOR: Poate vă duceți la relaș, într-o zonă de agrement, stați la piscină, la masaj sau și mai aproape de casă puteți găsi ceva reconfortant. O să ieșiți la întâlnire, poate abia ați cunoscut pe cineva de care sunteți foarte interesați și o să vă plimbați, vă duceți la cafea să aflați cât mai multe detalii ca să vedeți dacă puteți fi un cuplu.

PEȘTI: E posibil să vă pice cu tronc cineva care o să vă acapareze cu totul, și puteți fi împreună. Poate are loc o festivitate la care o să vreți să ajungeți, c-aveți un cuvânt de spus, poate țineți un toast dacă e ziua cuiva de naștere, ori se căsătorește cineva.

 BERBEC: Se poate să vă implicați în pregătirea unei aniversări, poate e chiar un spectacol la care o să puneți și voi umărul. E posibil să va faceți prieteni noi cu prilejul unei escapade turistice, poate va duceti la schi, sau însoțiți pe copii la săniuș, pe o pârtie.

TAUR: Poate vă invită cineva la restaurant, sau într-un club diseară și o să vă facă plăcere faptul că-i pasă cuiva de voi. Se poate să găsiți cumpărător pentru o locuința pe care vreți s-o vindeți, sau un apartament de închiriat puteți găsi printr- cunoștință aflată la party-ul la care-o să vă duceți.

GEMENI: E rost de distracție, invitațiile în oraș curg și o să vă alegeți anturajul care e pe tipicul vostru, să vă și distrați. E bine să nu vă lăsați furați de ce vedeți în vitrine, sau pe situri și să vă cheltuiți toate rezervele, c-o să regretați - totul e să fiți ceva mai cumpătați zilele astea.

RAC: O să vă caute cineva care are gânduri de căsătorie, vrea s-aveți copii, să fiți o familie fericită. O să cunoașteți lume nouă și poate vă asociați cu unii dintre ei în vederea unei colaborări, iar cu alții vă-ntâlniți pe un teren de sport, sau într-o sala de spectacole, la un concert.

LEU: Poate le faceți o vizită nepoților, rudelor care sau strâns în jurul unei mese festive pentru că e ziua cuiva de naștere. Poate faceți o masă mare în familie, ca să luați în discuție niște probleme de actualitate, să fixați niște direcții și să trasați niște responsabilități.

FECIOARĂ: O să vă caute din nou cineva care vă consideră compatibil sufletește și e de văzut ce-i răspundeți, cum vedeți voi relația. Se poate să faceți pregătiri c-aveți musafiri, aveți de făcut, poate, un anunț important și vreți să fie toți cei dragi de față să se bucure toată lumea.

BALANȚĂ: Poate va suiți la volan ca să faceți rodajul mașinii pe care v-ați cumpărat-o recent, sau pe care-ați scos-o de la reparat și vă plimbați. O să vă faceți timp și pentru o relație care promite să fie pe lungimea voastră de undă și o să petreceți cât mai multe ore împreună să aflați ce-i place și ce nu partenerului de cuplu.

SCORPION: E o zi de naștere, o petrecere în familie, printre prieteni și o să treceți pe-acolo pentru că e cineva la care țineți. Se poate să acceptați invitația unor prieteni care vă cheamă la vilă, la cabană lor, sau s-or fi cazat la un hotel și v-așteaptă să le faceți o vizită.

SĂGETĂTOR: Poate dați o raită pe la magazine și va reînnoiți garderoba, să vă schimbați look-ul, să păreți mai tineri, fresh. Poate vă dați întâlnire cu niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut de un car de ani și puteți reînnoda relațiile, poate veți colabora la un proiect particular.

CAPRICORN: Păreți mai puțin stresați din pricina banilor, pentru că or să achite notele de plata cei care va invită în oraș, la plimbare. O să luați parte la o reuniune mondenă că să consolidați relațiile cu cei pe care-i cunoașteți de multă vreme și o să cereți punți de legătură cu cei cu care veți interacționa pentru prima dată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării