main logo
653

Horoscop 26 aprilie 2019. Vărsătorii au parte de o zi agitată

Horoscop 26 aprilie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 26 aprilie 2019. Vărsătorii au parte de o zi agitată

Horoscop 26 aprilie 2019 – Berbec:

Este o zi interesantă, care te îndeamnă la recuperarea vitalității și a puterii de a duce la bun sfârșit tot ce îți propui și nu oricum, ci la timp, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Horoscop 26 aprilie 2019 – Taur: 

Tendințele zilei sunt diverse și puternice, ceea ce face ca alegerile tale să fie foarte importante. Există riscul să intri în conflicte acute cu superiorii sau cu persoane sus puse. 

Horoscop 26 aprilie 2019 – Gemeni: 

Bine ar fi să îți aduci aminte de atitudinea ta lejeră, cea care te ajută în momentele grele să te concentrezi pe ceea ce e esențial și să lași balastul deoparte. 

Horoscop 26 aprilie 2019 – Rac: 

Vor exista unele momente mai tensionate, mai ales în relațiile cu rudele, prietenii sau alți apropiați, dar vei putea trece peste ele fără eforturi speciale. 

Horoscop 26 aprilie 2019 – Leu: 

Există riscul să spui tot ce îți vine la gură, deși intuiția îți șoptește că ceea ce spui nu e corect și ar fi mai bine să taci. Se profilează conflicte cu superiorii. 

Horoscop 26 aprilie 2019 – Fecioară: 

Cheful tău de muncă e la minim, la fel și răbdarea față de cei care te solicită suplimentar. Cu toate acestea, știi că ar fi păcat să îți strici relațiile cu cei din jur pentru niște mofturi. 

Horoscop 26 aprilie 2019 – Balanță: 

Chiar dacă primul impuls poate fi negativ, va fi de ajuns să ai puțin mai multă răbdare și vei vedea că dedesubt, în profunzimea ființei tale, sunt multe impulsuri bune. 

Horoscop 26 aprilie 2019 – Scorpion: 

Vei fi tentat să te închizi în tine și să uiți de promisiunile frumoase pe care le-ai făcut celor dragi. Pierderea va fi de ambele părți, dar mai ales la tine. 

Horoscop 26 aprilie 2019 – Săgetător: 

Simți nevoia să faci lucruri frumoase pentru cei dragi și așa vei reuși să îți colorezi ziua în tonuri luminoase. Momentele tensionate vin și trec. 

Horoscop 26 aprilie 2019 – Capricorn: 

Te consideri dezavantajat din cauza unor lipsuri sau a ceea ce numești tu lipsuri. Poate că altcineva ar vedea cu totul altfel situația aceasta. 

Horoscop 26 aprilie 2019 – Vărsător: 

E agitație în casă, în familie și nu va fi ușor să se ajungă la un echilibru. E nevoie de bunăvoință, dar nu doar dintr-o parte ci de la toți. 

Horoscop 26 aprilie 2019 – Pești: 

Vei putea ignora foarte ușor orice provocare care vine din anturaj, datorită dorinței tale sincere de a-ți proteja confortul personal și pe al celor pe care îi iubești. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării