main logo
660

Horoscop 25 septembrie 2018: Bani, dragoste secretă și o idee genială

Horoscop 25 septembrie 2018. Astăzi, ar fi bine să trăiești clipa și să nu te gândești prea mult la viitor. Concentrează-te pe planuri care sunt importante acum, nu în viitorul îndepărtat.

Horoscop 25 septembrie 2018: Bani, dragoste secretă și o idee genială

Nu știm ce ne rezervă viitorul, însă prezentul putem să-l influențăm fiecare dintre noi. Realizați un plan ce poate fi urmat pas cu pas care să vizeze atât viața personală, cât și cea profesională, transmite Ştiri.md cu referire la Observator.tv.

Horoscop 25 septembrie 2018 Berbec

Berbecii vor avea de rezolvat astăzi o problemă importantă la locul de muncă, mai exact împăcarea cu un coleg, după o ceartă în care s-au spus cam multe. Ai prefera să muți munții din loc, doar să nu fii nevoit să interacționezi cu oamenii care au păreri diferite - un adevărat calvar pentru orice berbec veritabil. Ca de obicei, răbdarea, toleranța și, să zicem, tăcerea în momentele critice te vor ajuta să depășești cu brio această zi.

Horoscop 25 septembrie 2018 Taur

Pentru că fiecare primește doar ceea ce poate duce, Taurii vor trăi această zi de parcă ar fi în concediu. La serviciu toate bune și frumoase, destinul pare interesat doar să le facă surprize plăcute și, pentru că s-au aliniat planetele, pe seară se anunță telefoane de la foștii iubiți. Dacă ești într-o astfel de situație, mare atenție la cuvintele fostului partener, ai putea observa schimbări majore, pe care le așteptai de multă vreme.

Horoscop 25 septembrie 2018 Gemeni

Cu sufletul deschis, din care îngrijorarea și regretele au fost alungate, Gemenii vor avea parte de o zi perfectă. La serviciu lucrurile se desfășoară în liniște, lăsându-le acestor nativi ocazia de a visa cu ochii deschiși. Sunt clipe cu adevărat intense, pentru că sufletul le este cuprins de romantism și un vis de dragoste se desfășoară chiar sub ochii lor, în mod conștient. Ar putea fi o premoniție pentru ceea ce ar putea urma. De cele mai multe ori, visele chiar devin realitate!

Horoscop 25 septembrie 2018 Rac

Racii sunt încăpățânați azi și nu vor să ierte pe cineva care le-a greșit. Însă, înainte de a-i da pe ușă afară, gândiți-vă: este cel  mai bun lucru pe care puteți să-l faceți? Nu veți avea alte conflicte azi. Veți fi surprins de cât de ușor și calm veți rezolva un proiect complex la care lucrați de mai multe luni. 

Horoscop 25 septembrie 2018 Leu

Leii vor duce la bun sfârșit un proiect extrem de complex azi. Veți înțelege că acest proiect vă poate deschide multe uși. Cariera voastră depinde de asta. Însă, înainte de a fi încununat de succes, trebuie să munciți foarte mult. În plan personal, lucrurile par plictisitoare. Asta v-ar putea face să gândiți că nu aveți o viață personală. Încercați să îmbunătățiți situația cât mai repede posibil.

Horoscop 25 septembrie 2018 Fecioara

Fecioarele trebuie să fie calme azi, să nu cedeze furiei sau agresiunii. Sunt șanse să vă enervați din cauza unei persoane care ar putea să fie nevinovată. Când vă veți da seama că greșiți, probabil că acea persoană se va simți jignită. În general, nu puteți face foarte multe azi.

Horoscop 25 septembrie 2018 Balanţa

Astăzi, Balanţele sunt extrem de creative şi vor avea o idee genială. Însă, înainte de a naştere acestei dei, vor trebui să muncească din greu. Iar cea mai mare provocare a zilei este să depăşească timiditatea, care la aceşti nativi este naturală. Balanţele vor fi jenate să vorbească despre idelile lor de geniu. Pe termen lung, modestia excesivă îi va trage înapoi în lupta pentru succesul personal. Sfatul astrelor pentru aceşti nativi este să fie mai deschişi. Chiar şi în relaţia cu persoana iubită. O idee foarte bună ar fi să trimită o scrisoare iubitului / iubitei.

Horoscop 25 septembrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor primi astăzi o veste neplăcută de la o rudă. Aceşti nativi trebuie să înţeleagă că persoana respectivă are nevoie de sprijinul Scorpionilor aici şi acum. Aşa că sfatul astrelor este să pună deoparte orice au de făcut şi să facă tot ce le stă în putinţă pentru a ajuta această persoană. Seara, Scorpionii vor putea reveni la ce lucrau anterior. Oricum, Scorpionii trebuie să ştie că astăzi nimic nu se face în pripă. Graba este periculoasă, Scorpionii au nevoie de concentrare.

Horoscop 25 septembrie 2018 Săgetător

Astăzi, Sagetătorii nu vor avea cine ştie succese. Încercările lor de a reuşi vor fi în permanență afectate, de obicei de oameni invidioşi sau de împrejurări mai puţin prielnice. Nu trebuie să le fie frică de cei care îşi bagă nasul în orice, pentru că soarta, cu siguranță, îi va pedepsi. Săgetătorii trebuie să se teamă azi de vicisitudinile vieții voastre. Îi pot duce pe o pistă neobișnuită, care va avea drept urmare o stare de uluire totală.

Horoscop 25 septembrie 2018 Capricorn

Capricornii vor găsi astăzi o nouă metodă de a face bani, dat fiind faptul că se confruntă cu mari probleme financiare în această perioadă. Înainte de a apela la soluţii disperate, li se recomandă însă să stea de vorba cu cineva despre asta şi să ia decizii bine gândite. Din cauză că îşi vor îndrepta toată atenţia către problemele financiare, e posibil ca partenerul de viaţă să se simtă neglijat, de asemenea şi prietenii. 

Horoscop 25 septembrie 2018 Vărsător

Vărsătorul îşi va dedica această zi pentru a reflecta asupra viitorului în afaceri sau carieră. Sunt şanse să pună chiar bazele unei idei ce îi va scoate din rutina zilnică. De exemplu, să îşi dea demisia de la job şi să plece pe o poziţie nouă, să îşi închidă afacerea sau să o reformeze. Astrele recomandă la multă prudenţă, totuşi, fiind vorba de lucruri foarte serioase, care nu pot fi stabilite într-o singură zi. Trebuie să le acorde atenţie apropiaţilor şi să se bucure alături de ei de lucrurile mici. 

Horoscop 25 septembrie 2018 Peşti

Peştii vor atrage furia unei persoane din jur în această zi. O persoană care vrea să le pună piedici, să le şifoneze imaginea, iar mulţi oameni din jur vor crede zvonurile acestui rău-voitor. Din fericire, astrle spun că micul conflict se va sfârşi în favoarea nativului Peşti, dar doar cu condiţia ca el să nu răspundă provocărilor venite din partea aceste persoane. După o asemenea zi, li se recomandă multă odihnă şi relaxare, chiar izolarea de ceilalţi. O carte bună, muzică în surdină sau o baie fierbinte le va fi de mare ajuor să depăşească tensiunile de peste zi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării