main logo
968

Horoscop 25 iunie 2019: Schimbări în dragoste şi o petrecere în familie

O zi cu multă încărcătură emoţională pentru unii nativi ai Zodiacului. Aveţi încredere în forţele proprii şi bucuraţi-vă de fiecare oportunitate apărută în viaţa voastră.

Horoscop 25 iunie 2019: Schimbări în dragoste şi o petrecere în familieFoto: gettyimages.com

În dragoste, astrologii vin cu veşti bune şi cu schimbări pozitive, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Horoscop 25 iunie 2019 Berbec

Berbeci, nu vă fie teamă să încercaţi lucruri noi. Experienţe inedite şi amintiri frumoase vor ieşi în calea voastră dacă veţi avea un gram de curaj. Ce mai staţi? Dacă refuzaţi aceste oportunităţi, mai târziu vă veţi întreba „Ce-ar fi fost dacă?” Zâmbiţi în faţa viitorului vostru şi îmbrăţişaţi oportunităţile care vă ies în cale. Veţi avea parte de o zi formidabilă.

Horoscop 25 iunie 2019 Taur

Taurii, în această zi, ar putea obţine câteva oferte tentante. Este posibil ca unele dintre ele să fie asociate cu schimbarea locului de muncă sau a locuinţei. Toate deciziile luate în această zi ar trebui să fie foarte bine cântărite. Gândiţi-vă la consecinţele faptelor voastre mai exact, gândiţi la rece, nu la cald. Atunci când alegeți un partener pentru o relație amoroasă fiţi siguri de încrederea pe care o puteţi oferi, căci nu oricine vă va aduce fericirea.

Horoscop 25 iunie 2019 Gemeni

Gemenii sunt cu capul în nori, nimic nou totuşi. Plimbaţi-vă, relaxaţi-vă şi puneţi la cale acele planuri de viitor, fie singuri, fie împreună cu persoana iubită. Este o perioadă bună pentru schimbări în afaceri. Seara, problemele familiei pot necesita o atenție deosebită. Nu sunt excluse cheltuielile destul de mari pentru un eveniment sau pentru anumite schimbări prin casă.

Horoscop 25 iunie 2019 Rac

Racii vor avea parte de o lipsită de probleme, numai bună pentru a-și pune ordine în gânduri. De altfel, e necesar ca nativii din această zodie să analizeze cu atenție anumite aspecte din viața lor, unde lucrurile nu merg deloc bine. Cel mai probabil sunt întâmplări din trecut care nu-i lasă să-și trăiască viața la potențial maxim. Cu cât mai repede vor renunța la iluzii, cu atât mai bine.

Horoscop 25 iunie 2019 Leu

Leii au tendința de a da vina pe alții, atunci când problemele se complică - o atitudine care îi pune în situații delicate, atât la serviciu, cât și în viața sentimentală. Mai rău este că, fără a-și asuma responsabilitatea, nu vor reuși să rezolve situațiile în timp util. Un duș rece, poate chiar de la persoana iubită, i-ar putea face să privească altfel viața. Maturitatea nu face casă bună cu orgoliul.

Horoscop 25 iunie 2019 Fecioară

Fecioarele sunt protejate de o forță invizibilă, deși își dau toata silința pentru a intra în belele. În special în dragoste. Sentimentele pe care le poartă nativii din Fecioară sunt nobile, dar nu ar trebui împărțite între mai multe persoane. Una singură ajunge, de obicei. Atenție, însă, pentru că se adună nori negri la orizont. Norocul s-ar putea sfârși în curând, lăsând loc furtunilor în dragoste.

Horoscop 25 iunie 2019 Balanţă

E posibil ca astăzi să faci încă un pas spre visul tpu din copilărie. E dificil de ghicit însă când vei atinge acest vis. Ce e clar însă e faptul că un eveniment fericit care va avea loc astăzi te va duce mai aproape de acest vis. Spre seară te poţi lansa fără griji într-un experiment culinar, dar în acelaşi timp e posibil ca un eveniment nefericit să îţi schimbe părerea despre noii vecini.

Horoscop 25 iunie 2019 Scorpion

Azi poţi fi lovit de cuvintele aspre ale cuiva apropiat. E posibil să fie vorba de critici neîntemeiate ale şefilor, sau de cuvinte grele aruncate de partener. Ca să faci faţă cu bine şi să treci mai repede peste acest moment, învaţă să descoperi detalii pozitive în viaţa ta. Ai putea să faci ceva frumos pentru cei dragi, sau să vizitezi un adăpost pentru animale singure şi să adopţi unul.

Horoscop 25 iunie 2019 Săgetător

Nu ţi se permite să cheltuieşti mai mult decât ai bugetul. Orice datorie sau împrumut pot dejeni o povară foarte grea. E o zi optimă pentru creativitate, pentru orice fel de activitate creativă, precum şi pentru căutarea unei noi orientări în viaţă. E posibil fie să îţi schimbi rolul profesional, fie să închei o relaţie plină de durere, sau o prietenie.

Horoscop 25 iunie 2019 Capricorn

Capricornii nu trebuie să trişeze la locul de muncă. S-ar putea să fiţi prinşi, iar asta nu vă face deloc bine. Un prieten de nădejde se oferă să vă ajute într-o problemă şi există şansa să cunoaşteţi un partener de afaceri. Nativii acestei zodii sunt romantici şi vor încerca să-şi surprindă partenerul cu o cină sau o călătorie. Astrele sunt de partea Capricornilor şi la capitolul financiar.

Horoscop 25 iunie 2019 Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie foarte atenţi la sănătate. Astrele le recomandă nativilor acestei zodii să ia o pauză pentru că eforturile făcute în ultima perioadă s-ar putea să-şi spună cuvântul. Plus că extenuarea nu poate da rezultate bune la serviciu. Astăzi, Vărsătorii ar putea să elimine din viaţa lor o persoană care le-a făcut rău, chiar dacă este vorba despre cineva drag. 

Horoscop 25 iunie 2019 Pești

Peştii au astăzi noroc cu carul. Intră în bucluc, dar reuşesc să iasă fără prea mult efort. Din punct de vedere financiar, şansa le surâde astăzi. Doar că nu trebuie să se avânte în a face cheltuieli nechibzuite. Spre seară, veţi fi măguliţi de atenţia unei persoane şi intraţi într-un joc al flirtului nevinovat. Luaţi-vă câteva momente de linişte şi faceţi tot ce vă trece prin cap.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării