main logo
865

Horoscop 25 august 2019: Fecioarele vor câștiga bani și prestigiu

O s-alegem în jurul vostru oameni veseli, care să fie o sursă de inspiraţie pentru noi şi-o s-avem şi noi de oferit celorlalţi gânduri bune şi energie din preaplinul nostru.

Horoscop 25 august 2019: Fecioarele vor câștiga bani și prestigiu

Vibraţia zilei este 7si o să pricepem sensul ascuns al unor lucruri, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro.

FECIOARĂ

O s-aveţi parte de nişte reuşite, câştigaţi bani, prestigiu, vi se recunosc nişte merite, o să faceţi progrese la slujbă, în carieră - e o relansare.

BALANŢA

O să vă luaţi inima-n dinţi să vorbiţi deschis cu partenerul de viaţă ca să faceţi că relaţia voastră să capete acea prospeţime de la-nceput, să fiţi iarăşi, fericiţi.

SCORPION

Prietenii vă tot invită pe ici pe colo şi o să ieşiţi mai des, prilej cu care o să deveniţi şi mai vizibili în societate c-or să fie la mare căutare produsele voastre.

SĂGETĂTOR

O să aveţi timp şi chef să ieşiţi pe la evenimente ca să schimbaţi opinii cu cei care sunt importanţi în ochii voştri şi o să fie o sursă de inspiraţie în afaceri.

CAPRICORN

Întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră şi o să legaţi o relaţie care vă poate împlini sufleteşte şi să daţi uitării perioada de singurătate.

VĂRSĂTOR

O să fiţi înconjuraţi de oameni tineri cu care o să relaţionaţi în cadrul activităţilor recreative şi poate fi şi ceva muncă în folosul altora, cum faceţi de obicei.

PEŞTI

Voi o să daţi cărţile pe față ca să eliminaţi lucrurile care dăunează relaţiei voastre de cuplu şi poate ajungeţi şi la căsătorie în toamna asta.

BERBEC

Familia capătă cea mai mare atenţie în perioada asta, îi răsfăţaţi şi voi pe-ai voştri şi o să poate preparaţi nişte bunătăţi şi-i chemaţi şi pe perieteni

TAUR

O să vă fascineze cineva care poate fi în grupul de prieteni, într-o excursie, altundeva prin ţară, pe-acolo pe unde o s-ajungeţi.

GEMENI

Se-anunţă cineva în vizită, poate chiar e în trecere prin oraşul vostru şi n-o să vă rateze c-aveţi amintiri frumoase şi-i-e dor omului de voi.

RAC

O stare de bine, poate aflaţi nişte veşti care să vă dea un refresh interior, o să primiţi poate şi nişte cadouri, va fi ceva special.

LEU

E o energie debordantă la voi, aveţi chef de plimbare, de distracţie, vă duceţi la o petrecere, o să cunoaşteţi şi altă lume şi o să fie un suflu de prospeţime.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării