main logo
734

Horoscop 24 mai 2019: Planuri de viitor şi o surpriză de la apropiați

Ziua de vineri se anunţă perfectă pentru unii nativi, mai ales în plan personal. Ieşiţi în oraş sau plecaţi într-o scurtă vacanţă alături de cei dragi.

Horoscop 24 mai 2019: Planuri de viitor şi o surpriză de la apropiațiFoto: shok.md

În dragoste, astrologii vă sfătuiesc să fiţi cu băgare de seamă. Cineva special vă poate face ochi dulci, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Horoscop 24 mai 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi de astrologi să evite întâlnirile profesionale în această zi. S-ar putea să faceţi alegeri fără să gândiţi limpede, logic, iar mai târziu aţi putea regreta. Este o zi bună pentru întâlniri romantice, aţi putea începe o nouă poveste de dragoste. Cei singuri vor cunoaşte pe cineva special.

Horoscop 24 mai 2019 Taur

Taurii au o zi plină. Ascultați-vă intuiția atunci când trebuie să faceți alegeri rapide. Astăzi este bine să vă adaptaţi, să fiţi calmi şi realişti. Gândiţi strategic fiecare mişcare. Nu vă fie frică de schimbări, chiar şi majore. Este de altfel şi un moment bun pentru a stabili planuri pentru viitor și afaceri profesionale.

Horoscop 24 mai 2019 Gemeni

Gemenii au nevoie de linişte, înţelegere, confort. Planficaţi un concediu şi mergeţi în vacanţă. Acordaţi-vă timp pentru a vă linişti sufletul şi discutaţi cu cineva în care aveţi încredere, înainte de a lua decizii radicale. Lucrurile se vor aşeza în favoarea voastră în final.

Horoscop 24 mai 2019 Rac

Racii ar face bine să-și asculte instinctul, în special în dragoste. Vin ocazii unice și nu e timp de pierdut cu analize și comparații. Dacă există chimie, riscă totul și fă un prim pas. Indiferent ce se va întâmpla, nu uita că nu riști absolut nimic. În schimb, ai putea câștiga o persoană cu adevărat specială, alături de care să îți construiești destinul.

Horoscop 24 mai 2019 Leu

Leii se concentrează pe probleme minore și uită adevăratele provocări din viața lor. Nu e totul despre bani, competiție sau orgoliu, sunt persoane dragi care au nevoie de atenția ta. Dacă simți că e cazul, ia-ți câteva clipe libere pentru a te reconecta la cele mai adânci dorințe ale tale. Nu merită să-ți pierzi energia luptând cu morile de vânt, persoana iubită și familia ar trebui să fie pe primul loc. Doar alături de ele îți vei putea recâștiga liniștea.

Horoscop 24 mai 2019 Fecioară

Fecioarele trebuie să uite și să ierte, chiar dacă este cel mai greu lucru. Purtând resentimente persoanelor care te-au rănit nu vei putea merge înainte și vei rămâne prizonier al trecutului. Încearcă să înveți singur lecțiile necesare și nu ezita să dai o nouă șansă celor dragi. Dacă istoria se va repeta, măcar vei ști că ai făcut ceea ce trebuie. Iar dacă nu, ai reușit, de unul singur, să transformi complet situația, luând responsabilitatea pe umerii tăi.

Horoscop 24 mai 2019 Balanţă

Balanţele pot găsi dificultăţi în a întâlni un partener astăzi, din cauza unor probleme în comunicare. Aceste probleme pot sau nu să aibă o sursă specifică, dar acest aspect trebuie controlat cât mai bine. Cu toate acestea, norocul vă surâde astăzi pe plan emoţional, dar și pentru cei care desfășoară activități independente.

Horoscop 24 mai 2019 Scorpion

Pentru Scorpion, o înţelegere cu un şef sau cu persoane importante poate genera o situaţie foarte tensionată. Pe cât posibil, încercați să evitați situațiile în care trebuie să justificaţi anumite aspecte care nu depind de dumneavoastră şi rămâneţi politicos cu privire la aceasta. Când vine vorba de finanțe, de cumpărături, de renovarea casei sau de redecorare, norocul este de partea ta astăzi.

Horoscop 24 mai 2019 Săgetător

Sagetatorul nu trebuie să uite astăzi că este foarte uşor să se piardă în detalii. Dacă vă concentraţi pe aspectele importante ale activităţilor voastre zilnice, este posibil să descoperiţi un vechi secret ascuns timp de mai mulți ani. Nu vă îngrijorați prea mult despre ceea ce aflaţi, pentru că ce se întâmplă în trecut nu merită adus în prezent. Există riscul ca dacă faceşi asta, tot ce aţi construit cu partenerul dvs să se ducă pe apa sâmbetei.

Horoscop 24 mai 2019 Capricorn

Capricornii vor fi nevoiţi să petreacă mult timp pe drum. Încearcă să fii pasager, astfel încât să nu-ţi consumi toată energia la condus. Amintiți-vă să aveți grijă de voi, să vă mențineți sănătoși și să evitați orice lucru care ar putea duce la epuizare. Petrece timp cu familia, fă-ţi planuri de viitor și distrează-te.

Horoscop 24 mai 2019 Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie atenţi la persoanele pe care le cunosc astăzi. Concentrați-vă pe activitățile creative, petrecând timpul cu prietenii și familia sau lucrați la planurile de viitor. Această seară ar fi un moment minunat pentru hobby-ul preferat sau pentru un film la cinema.

Horoscop 24 mai 2019 Peşti

Astăzi, Peştii au şansa să-şi găsească o nouă slujbă, mai bună. Este foarte probabil că veți găsi înţelegere din partea şefilor, astfel că nu vă vor face probleme şi vă vor lăsa să plecaţi. Cei care sunt singuri pot, de asemenea, să aibă noroc în dragoste dacă sunt dispuși să-şi facă noi cunoştinţe.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării