main logo
1287

Horoscop 24 august 2019: Taurii intră la cheltuieli

O să avem parte de momente plăcute, de cadouri, de declaraţii de dragoste, de jurăminte de credinţă şi or să ne priască sufleteşte.

Horoscop 24 august 2019: Taurii intră la cheltuieli

Vibraţia zilei este 6 şi o să cultivăm gânduri de înaltă frecvenţă, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro.

FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de suport material şi sufletesc din partea unor oameni care vă apreciază şi vor să vă facă viaţa mai uşoară.

BALANŢĂ

Sunt nişte răscoliri interioare care vă fac să căutaţi răspunsurile la întrebările referitoare la viitorul vostru în doi şi o să atingeţi starea de echilibru interior.

SCORPION

O să puteţi face o escapadă turistică, poate e şi ceva de sărbătorit pe-acolo pe unde veţi ajunge şi o să vă priască ieşirea.

SĂGETĂTOR

Se pare c-o să vă duceţi la un eveniment monden şi o să vă reactualizaţi lista de prieteni, vă faceţi şi planuri de încă o transă de vacanţă.

CAPRICORN

V-aşteaptă cineva , pe la mondenităţi şi o să se lege, din mers aşa, o relaţie care vă poate aduce fericirea - trebuie doar s-aveţi încredere c-aşa o să fie.

VĂRSĂTOR

O să vă iasa-n cale cineva, pe la mondenităţi şi o să se lege, din mers aşa, o relaţie care vă poate aduce fericirea - trebuie doar s-aveţi încredere c-aşa o să fie.

PEŞTI

Se poate s-aveţi o întâlnire de suflet şi să daţi dovadă de sinceritate, să faceţi vreo mărturisire, poate amândoi şi să continue la alt nivel relaţia.

BERBEC

O atmosferă mult mai caldă la voi în familie, poate o duceţi mai bine şi cu sănătatea, sunt semne de bun augur care vă dau alt chef de viaţă.

TAUR

O să cheltuiţi nişte bani fie ca să faceţi o trataţie la voi acasă, fie la un restaurant, o terasă, ca să-i faceţi o surpriză cuiva apropiat pe care-l iubiţi.

GEMENI

Poate fi ziua marilor întâlniri şi să vă pice cu tronc cineva care o să facă parte din viaţa voastră şi o să vă şi puteţi căsători până la sfârşitul anului.

RAC

O să cheltuiţi, se pare, cu mai multă uşurinţă banii şi o să vă relaxaţi împreună cu ai voştri - ajungeţi poate într-o staţiune de agrement care va place în mod deosebit.

LEU

Aveţi chef de plimbare, de distracţie, şi o să găsiţi o companie pe gustul vostru cu care să vă duceţi într-un parc de agrement care va place în mod deosebit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării