main logo
704

Horoscop 23 septembrie: Zodia care își înșală partenerul de viață

Horoscopul din 23 septembrie vă recomandă să fiți deschiși cu voi înșivă și să exprimați sentimentele deschis, fără de ocolișuri.

Horoscop 23 septembrie: Zodia care își înșală partenerul de viață

O zodie se lasă pradă ispitei și cade în capcană înșelării, relatează Știri.md.

Horoscop 23 septembrie Berbec

Horoscop bani Berbec: Sunteți binecuvântați cu bunăstare și starea financiară se va îmbunătăți simțitor.
 
Horoscop sănătate Berbec: Va scade considerabil riscul de infecții, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare și dureri de cap, dacă ați face o cură cu astragalus-plantă medicinală.
 
Horoscop dragoste Berbec: Neptun e planetă asociată cu visul, imaginația, fantezia, misticul și poezia și va stârnește nevoia sufletească de a comunică de la inimă la inimă.
Horoscop carieră Berbec: Vi se promite o transformare uluitoare în bine, cu o viață profesională aglomerată, dar triumfătoare

Horoscop 23 septembrie Taur

Horoscop bani Taur: Combinația energetică dintre Venus și Jupiter are că rezultat o zi ideală pentru câștiguri materiale și băneșți.

Horoscop sănătate Taur: Efortul dumneavoastră de ameliorare a afecțiunilor cronice poate da rezultate surprinzător de bune, mai ales în cazul afecțiunilor osoase, a celor de piele și de rinichi.

Horoscop dragoste Taur: Petreceți o zi de neuitat alături de partenerul care are nevoie de prezența dumneavoastră afectivă.

Horoscop carieră Taur: În cazul în care va mențineți o atitudine obiectivă veți primi răsplată meritată atunci când opiniile dumneavoastră vor fi bine primite de cei alături de care lucrați.

Horoscop 23 septembrie Gemeni

Horoscop bani Gemeni: Pregățiți afaceri importante care să va asigure creșterea optimă a câștigurilor care să va scota din sărăcie.

Horoscop sănătate Gemeni: Aveți o stare mentală bună, aveți o deosebită priză la public și puteți fi de-a dreptul sclipitori în manieră în care va expuneți ideile.

Horoscop dragoste Gemeni: Va merge bine în amor, aveți ocazia să puneți la punct probleme nerezolvate în trecut, puteți călători cu persoană iubita.

Horoscop carieră Gemeni: Trăiți un moment în care nicio ambiție nu vi se pare prea mare, fiindcă norocul și oportunitățile nu va ocolesc în carieră pe care o îmbrățișați.

Horoscop 23 septembrie Rac

Horoscop bani Rac: Beneficiul dumneavoastră operează în domeniul banilor, arătând că o deschidere în afaceri poate influență în bine în mod imprevizibil, venituri directe.

Horoscop sănătate Rac: Beneficiați de o energie puternică și echilibrată, e bine să faceți mai multă mișcare și să va ocupați de îngrijirea corpului.

Horoscop dragoste Rac: Petreceți o zi de neuitat alături de partenerul care are nevoie de prezența dumneavoastră afectivă.

Horoscop carieră Rac: Aveți ocazia să puneți la punct o afacere de familie și primiți sfaturi profesionale excelente de la cei apropiați.

Horoscop 23 septembrie Leu

Horoscop bani Leu: Se construiește momentul de luna plină când, prin intermediul amicilor dumneavoastră aveți posibilitatea de a atrage noi resurse băneșți în afacerea pe care ați construit-o cu membrii familiei.

Horoscop sănătate Leu: Va scade considerabil riscul de infecții, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare și dureri de cap, dacă ați face o cură cu astragalus - plantă medicinală.

Horoscop dragoste Leu: Luna în semnul dumneavoastră va echilibrează, astfel încât să puteți duce discuții productive în relația de dragoste sau în intenția unei călătorii de relaxare.

Horoscop carieră Leu: Simțiți nevoia de a va ridică deasupra realităților lumeșți, împovărătoare, simțiți nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a înlătura injustiția, sărăcia și mizeria, de a alinia marile suferințe ale omenirii prin schimbări de natură socială și materială.

Horoscop 23 septembrie Fecioară

Horoscop bani Fecioara: Încercați-va norocul, căci astăzi aveți spor la negociat salariul dumneavoastră care poate crește considerabil datorită rezultatelor remarcabile în plan profesional din ultimul timp.

Horoscop sănătate Fecioara: Va scade considerabil riscul de infecții, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare și dureri de cap, dacă ați face o cură cu astragalus - plantă medicinală.

Horoscop dragoste Fecioara: Sunteți guvernat de Neptun, planetă dragostei și a îndrăgostirii, a iubirii necondiționate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Horoscop carieră Fecioara: Astrele va promit o viață profesională mult mai profitabilă și mai stabilă, va puteți urmă linișțiți intuițiile profesionale.

Horoscop 23 septembrie Balanță

Horoscop bani Balanță: Un pont primit de la șef ori de la cineva aflat într-o poziție de autoritate poate fi lesne transformat într-un câștig bănesc concret.

Horoscop sănătate Balanță: Efortul dumneavoastră de ameliorare a afecțiunilor cronice poate da rezultate surprinzător de bune, mai ales în cazul afecțiunilor osoase, a celor de piele și de rinichi.

Horoscop dragoste Balanță: Dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener.

Horoscop carieră Balanță: Atrageți simpatia șefilor și asta are că urmare creșterea șanselor de a fi promovați, însă este nevoie să va demonstrați creativitatea.

Horoscop 23 septembrie Scorpion

Horoscop bani Scorpion: Deși 'banii nu aduc fericirea', în următoarea etapă, din perspectiva astologiei financiare, aveți predispoziție spre câștiguri substanțiale din muncă proprie.

Horoscop sănătate Scorpion: Mâncați sănătos și ecologic pentru a preveni pierderile de calciu din organism și pentru a însănătoși articulațiile; păstrați-va o greutate corporală corespunzătoare.

Horoscop dragoste Scorpion: Partenerul de cuplu se străduiește să va între în gratii, ar fi o idee excelență să-i ieșiți în întâmpinare.

Horoscop carieră Scorpion: În cazul în care va mențineți o atitudine obiectivă veți primi răsplată meritată atunci când opiniile dumneavoastră vor fi bine primite de cei alături de care lucrați.

Horoscop 23 septembrie Săgetător

Horoscop bani Săgetător: Gândirea practică, aplicată, va poate aduce aprecierea sub formă unei bonificații sau indemnizații din partea șefilor dumneavoastră.

Horoscop sănătate Săgetător: Toate bune și frumoase, pentru că va simțiți grozav, ați slăbit atâtea kilograme câte v-ați propus.

Horoscop dragoste Săgetător: Veți fi binecuvântați cu dragoste, fiindcă sunteți nu numai ce gândiți și inventați, ci și ceea ce simțiți sau visați, sunteți ceea ce credeți.

Horoscop carieră Săgetător: După progresul realizat, va sfătuim să duceți la bun sfârșit tot ce a rămas nefinalizat din proiectele dumneavoastră trecute.

Horoscop 23 septembrie Capricorn

Horoscop bani Capricorn: Primeșți vești neașteptat de bune de la patronul care intenționează să-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii instituției.

Horoscop sănătate Capricorn: Preveniți puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat și printr-un regim alimentar riguros.

Horoscop dragoste Capricorn: Afecțiune din plin puteți găși într-o nouă relație care poate deveni profundă și benefică pentru dumneavoastră.

Horoscop carieră Capricorn: Momentul acesta indică cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastră ierarhici; îmbinați creativitatea cu viziunea realistă pe termen lung.

Horoscop 23 septembrie Vărsător

Horoscop bani Vărsător: Să te alegi cu niște câștiguri suplimentare, în avantajul intereselor tale, înseamnă să obții progrese semnificative în rezolvarea unor chestiuni băneșți.

Horoscop sănătate Vărsător: Folosind argilă și aloe vera, organismul dumneavoastră va răspunde mult mai bine că de obice la tratamente de detoxifiere.

Horoscop dragoste Vărsător: Treceți printr-un proces de echilibru al relațiilor de familie, viață amoroasă devine tot mai tumultoasă și va crează un confort la care țineți.

Horoscop carieră Vărsător: Soarele apare din nou pe stradă dumneavoastră, când atrageți bunăvoința șefilor care va oferă posibilitatea unei promovări sau a unei călătorii profesionale.

Horoscop 23 septembrie Pești

Horoscop bani Pești: Sunteți puși pe făcut bani, cu șanse foarte frumoase de reușită care să va facă viață mai bună, mai prosperă.

Horoscop sănătate Pești: Rezistență la îmbolnăviri începe să crească, iar semnele de infecție din organism au discaprut.

Horoscop dragoste Pești: Va îndrăgostiți lulea, este o zi numai bună pentru începerea unei povești de dragoste înfiripată în timpul unei călătorii. Din păcâte asta înseamnă că sunteți nevoit să faceți o alegere dificilă: trecutul sau prezentul? Fostul sau viitorul. Ispita e puternică și nu veți rezistă tentației de a înșela.

Horoscop carieră Pești: Steaua uluitor de norocoasă va ajută să primiți recunoașterea profesională pe care o meritați sau pentru care ați muncit în șir.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării