main logo
1025

Horoscop 23 ianuarie 2019: Zodia care suferă din dragoste. Despărțiri

Horoscop 23 ianuarie 2019. În dragoste este timpul marilor decizii, pentru unele zodii.

Horoscop 23 ianuarie 2019: Zodia care suferă din dragoste. Despărțiri

O întâlnire la ceas de seară, într-un cadru romantic, va marca trecerea de la simple cunoștințe la iubiți, iar de aici încolo lucrurile devin pe cât de complicate, pe atât de frumoase, transmite Știri.md cu referire la Observator.tv.

Pe plan profesional sunt posibile unele conflicte la locul de muncă, care vor trece dacă sunt abordate cu diplomație și calm.

Horoscop 23 ianuarie 2019 Berbec

Berbecii vor avea parte de o zi confortabilă și lipsită de probleme. Un sentiment de calm le dă nativilor din această zodie sentimentul de încredere în propriile forțe și dorința de a-i ajuta pe alții. De altfel, ocazia vine cu siguranță mai spre seară, atunci când un prieten apropiat cere aproape disperat ajutorul într-o problemă amoroasă. Un sfat sincer e de preferat unei atitudini de consolare.

Horoscop 23 ianuarie 2019 Taur

Taurii au tendința de a fi răutăcioși cu cei din jur, datorită unor probleme apărute la serviciu. Nu este exclus nici un conflict intens, apărut pe fondul atmosferei tensionate. Nativii din Taur ar face bine să o lase mai moale, până la urmă e doar o zi grea și nimic mai mult. De altfel, spre seară se anunță un flirt prin mesaje, cu o persoană atrăgătoare. Ar putea ieși o frumoasă poveste de iubire.

Horoscop 23 ianuarie 2019 Gemeni

Gemenii vor avea parte de cea mai frumoasă întâlnire a anului. Sau, cine știe, poate chiar a vieții. Este momentul când, după nesfârșite discuții prin mesaje sau la telefon, nativii din această zodie invită persoana de care s-au îndrăgostit la o cină în oraș. Atmosfera plină de dragoste, dar totuși relaxantă și jucăușă, îi va duce pe nativii din Gemeni în al nouălea cer. 

Horoscop 23 ianuarie 2019 Rac

E cazul să acorzi o atenţie mai mare noilor tale cunoştinţe. Altfel, te va durea să descoperi că ţi-ai pus încrederea în oameni lipsiţi de cinste. O atfel de precauţie îţi va asigura o zi liniştită şi calmă. Mai ales că e o zi propice să revizuieşti bugetul şi să elimini cheltuielile inutile. Vei avea câteva idei care vor creşte veniturile. O parte dintre raci vor avea de câștigat din relaţiile interumane, astăzi.

Horoscop 23 ianurie 2019 Leu

Mulţi nativi ai zodiei vor avea nevoie de o muncă susţinută astăzi, cu mânecile suflecate. Sunt foarte multe sarcini de îndeplinit şi toate necesită mult efort. În dragoste, e o şansă pentru o nouă poveste sau pentru consolidarea unei relaţii deja existente. Ai grijă la asigurarea personală, nu uita să o reînoieşti.

Horoscop 23 ianuarie 2019 Fecioară

O călătorie scurtă ţi-ar putea aduce un mare noroc. Pentru cei singuri, e o şansă să cunoască pe cineva interesant. Iar cei care sunt într-o relaţie, vor avea o discuţie constructivă despre viitorul comun. Dar, atenţie, nu începe discuţia cu învinuiri reciproce. Altfel, pacea relaţiei va fi afectată serios de o umbră din trecut.

Horoscop 23 ianuarie 2019 Balanţă

Viața unei Balanțe astăzi este foarte ciudată și este posibil să apară un incident neprevăzut. Acest eveniment este posibil să vă modifice starea emoțională, în timp ce vă distrage puțin de la planurile dumneavoastră. Tot astăzi veți obține un succes în ceea ce privește creativitatea și comunicarea. Totuși, un raport critic va fi făcut, negocieri dure vor fi purtate și decizii serioase vor fi luate, iar dumneavoastră sunteți, în mijlocul acestor evenimente, un pion important.

Horoscop 23 ianuarie 2019 Scorpion

Scorpionii încep să-și facă griji cu privire la bani. O comparație nepotrivită cu un coleg de la serviciu sau cu un prieten din copilările, mult mai bogat, le va da impulsul necesar pentru a-și mări veniturile. De altfel, nativii din această zodie au avut mereu idei de afaceri, doar că au ezitat să le pună în practică. Poate că acum este momentul potrivit. 

Horoscop 23 ianuarie 2019 Săgetător

Sagetătorului nu îi este recomandat să petreacă 23 ianuarie 2019 gândindu-se la viitor. Este probabil mult mai potrivit să se concentreze asupra prezentului, să se bucure de cafea de dimineață, de prietenii zâmbitori, de râsetele copiilor sau de victorii mici la locul de muncă. Aceasta este o zi bună pentru creativitate și dezvoltare personală. Dacă doriți, puteți găsi un nou hobby sau vă puteți alătura unui proiect comunitar, care pare deosebit de interesant.

Horoscop 23 ianuarie 2019 Capricon

Capricornii nu sunt scutiți astăzi de mici inconveniente. Lucruri precum conflictul intra-familial, o dispută cu un vecin sau o ceartă cu un partener de muncă. A doua jumătate a zilei promite să vă ofere o relaxare emoțională. Adevărate miracole vă așteaptă astăzi, care vor contracara stresul din prima parte a zilei. De exemplu, un adversar vă va oferi prietenia sau un proiect comun. De asemenea, o fostă dragoste încearcă să reia legătura cu tine, observând succesul tău profesional.

Horoscop 23 ianuarie 2019 Vărsător

Unii Vărsători vor face, astăzi, compromisuri. Învaţă să-i asculţi pe cei din jur, poate aşa îţi vor fi ascultate şi propriile opinii. În afaceri şi viaţa privată, lucrurile nu par să fie complicate, ziua promite să treacă fără evenimente semnificative. Ar putea fi câteva întâlniri cu amicii, vizite la rude, mici realizări profesionale sau achiziții de bunuri de uz casnic. Astrele îţi recomandă să nu petreci mult timp în spatele volanului sau să te angajezi în dispute intelectuale.

Horoscop 23 ianuarie 2019 Pești

Pentru Peşti, ziua de miercuri va fi una marcată de optimism. Este posibil să primeşti un bonus la serviciu sau să fii promovat. De asemenea, ai putea fi nevoit să ai grijă de copiii unei rude apropiate, prieten sau vecin. Sau să îngrijeşti un membru mai în vârstă al familiei. Un copil te-ar putea să-l ajuţi la temele pentru şcoală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării