489
0
Horoscop 22 septembrie 2019: Balanţele intră la cheltuieli
489
0

O zi cu surprize. Ar fi minunat să fim mai relaxaţi ca să nu ne împiedicăm de toate mărunţişurile care ne pot strica buna dispoziţie. Lucruri bune chiar ni se pot întâmpla, să fim încrezători.

Foto: elle.ro

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi se poate întâmpla ceva deosebit, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro

FECIOARĂ

E un eveniment festiv, poate e continuarea de ieri a unei petreceri de nuntă, de botez, ziua voastră de naştere, ori altceva şi o să vă distraţi. Se poate să aveţi un concurs, un eveniment monden cu descărcare de adrenalină şi-o să vă implicaţi serios în tot ce se-ntâmplă acolo şi o să vă placă.

BALANŢĂ

O s-alegeţi o activitate deconectantă şi o să puteţi merge mai departe, să vă recăpătaţi tonusul. O să intraţi la cheltuială, poate-aveti de luat şi nişte cadouri ca să vă duceţi în vizită la prieteni, dar rezervă de bani aveţi.

SCORPION

Voi puteţi întâlni pe cineva cu care să va-ntemeiati o familie şi să aveţi un trăi cu totul diferit de-aici încolo, poate şi plecaţi din ţară, sau doar din oraş. Se poate să reluaţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să depăşiţi un moment critic al relaţiei, să vă reinventaţi.

SĂGETĂTOR

Prezenţa voastră n-o să treacă neobservată la o întrunire festivă şi poate v-alegeţi cu un job, o colaborare de care să fiţi foarte încântaţi. Relaţia sentimentală promite să fie mai bună şi poate vă doriţi şi copii - că tot e anul vostru special.

CAPRICORN

O să acceptaţi invitaţia la o petrecere chiar şi în alt oraş v-ar mai dezmorţi puţin şi o să deveniţi şi mai sociabili, c-aveţi nevoie de un debuşeu. O să vă faceţi mai greu înţeleşi în relaţia de cuplu, dar cu răbdare o să ajungeţi la inima partenerului iubit.

VĂRSĂTOR

E o festivitate la care s-ar putea să vă duceţi şi o să puteţi afla despre o provocare profesională şi care v-ar propulsa în carieră. Poate faceţi echipă cu nişte prieteni şi o să va-nscrieţi într-o competiţie sau în cadrul unei fundaţii o să activaţi o vreme.

PEŞTI

Se pare c-o să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să puneţi cu toţii umărul la o acţiune, un proiect în folosul altora şi care să fie şi în avantajul vostru. O s-apară cineva care să facă echipă cu voi şi să decurgă armonios relaţia de cuplu, să fiţi fericiţi.

BERBEC

O să fiţi pe fază când o să se plece într-o excursie şi-o să-i luaţi şi pe ai voştri, să mai vedeţi şi alte peisaje, să cunoaşteţi şi alţi oameni ca să evoluaţi. Se poate să vă contacteze careva care vrea să colaboraţi dac-aveti timp şi e şi familia de acord, şi daţi mâine-poimâine răspunsul.

TAUR

Poate-o să ieşiţi în oraş la un suc, o cafea, să mai puneţi ţară la cale, să vă mai opriţi din treabă, c-aveţi nevoie şi de un respiro-macar pentru câteva ore, o jumătate de zi. Poate le preparaţi ceva delicios, cum ştiţi voi, prietenilor şi staţi la taclale ori vă duceţi la piscină, în aer liber într-un parc de agrement.

GEMENI

E veselie, chiar dacă veştile n-or fi toate nemaipomenite, şi o să ştiţi cum să treceţi peste mărunţişuri şi o să revedeţi nişte oameni care-or să vă inspire bună dispoziţie. Noutăţi, veşti bune, oameni drăguţi, dar şi intruşi care vă storc de energie, e de făcut slalom să ajungeţi cu bine la liman.

RAC

Poate se autoinvita careva pe la voi şi dacă nu aveaţi de gând să ieşiţi din casă e perfect, dacă nu, amânaţi întâlnirea ca să vă priască. Se poate să aibă loc o întrunire de familie c-aveţi un sărbătorit, sau aveţi de luat nişte decizii.

LEU

Cineva în care v-aţi pus mari speranţe să v-ajute vine, dar nu vă faceţi prea mari iluzii că o să facă minuni, pentru că se poate întâmpla exact pe dos, dar tot o să vă descurcaţi. O să cheltuiţi atât cât e nevoie ca să le faceţi pe plac copiilor şi să fiţi cu toţii mulţumiţi, pentru că dup-atata muncă, e nevoie şi de un respiro.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter