main logo
910

Horoscop 22 martie 2019. Mărturisire de infidelitate

Situație delicată în dragoste, pentru unele zodii. O mărturisire dureroasă a persoanei iubite ar putea aduce clipe de confuzie, în care totul pare că s-a prăbușit.

Horoscop 22 martie 2019. Mărturisire de infidelitate

Adevărul este că toți oamenii sunt predispuși la greșeli, însă puțini au curajul să recunoască ce au făcut. Doar privind partea plină a paharului se mai poate ajunge la o împăcare, transmite Știri.md cu referire la observator.tv

Horoscop 22 martie 2019 Berbec

Berbecii sunt nevoiți să facă compromisuri în relația de cuplu. Deși ar fi tentați să dea toată vina pe acțiunile persoanei iubite, adevărul este undeva la mijloc. Și, de obicei, trebuie ca ambii parteneri să-și recunoască greșelile, pentru ca problema să fie rezolvată eficient și fără sentimente de frustrare. În plus, recunoașterea vinovăției le va da nativilor din zodia Berbec senzația că au făcut lucrul corect, fără a urmări o victorie de orgoliu. Atmosfera va fi mai plăcută spre seară, după vizita unor prieteni apropiați.

Horoscop 22 martie 2019 Taur

Chiar dacă se apropie weekend-ul, Taurii sunt tot cu mintea la serviciu. O situație nerezolvată cu un coleg dificil îi va pune pe gânduri și nu se vor liniști până când nu vor purta o discuție serioasă, fără menajamente. S-ar putea ca această conversație să decurgă mai bine decât s-ar fi așteptat, iar persoana considerată "inamic" să dea dovadă de o maturitate surprizătoare. Spre seară se anunță o petrecere monstru, moderația e cuvântul cheie pentru a evita o mahmureală de zile mari.

Horoscop 22 martie 2019 Gemeni

Gemenii renunță la propriile interese pentru a fi alături de persoana iubită. E momentul în care se discut problemele relației și mai ales ale partenerului. E posibil ca acesta să vină cu o mărturisire dureroasă, legată de o infidelitate, care le va zdruncina universul nativilor din zodia Gemeni. Nu sunt indicate deciziile "la cald", chiar dacă lumea pare că s-a prăbușit. Toți oamenii greșesc, puțini recunosc. De aici se începe găsirea unei soluții, dacă mai este posibil așa ceva.

Horoscop 22 martie 2019 Rac

Ai grijă să nu îţi trădezi prietenii pentru interesele personale. Seara de vineri este ideală pentru a ţi-o petrece alături de apropiaţi. Şi, cum weekendul bate la uşă, ar fi foarte bine să mai uiţi de problemele de la muncă şi să-ţi reîncarci bateriile cu ajutorul unor discuţii plăcute. Acţiunile zgomotoase sau care presupun deplasări lungi nu sunt pentru tine la momentul actual.

Horoscop 22 martie 2019 Leu

Se apropie weekendul în care te vor căuta diferite persoane care aşteaptă să le oferi un umăr pe care să plângă. Însă cum tu eşti regele junglei, nu ai timp de asemenea prostii. Din acest motiv ideal ar fi să cauţi compania oamenilor care să te încarce cu energie pozitivă. Poate este momentul pentru o întoarcere în trecut, eventual să pui în practică o călătorie care să te ajute să-ţi aminteşti de perioada copilăriei.

Horoscop 22 martie 2019 Fecioară

Este momentul pentru o schimbare în viaţa ta. Poate să te apuci de un hobby nou sau să mergi în locuri în care nu ai mai fost. Însă asta nu înseamnă că trebuie să-ţi neglijezi persoana iubită sau să-ţi pierzi atenţia la locul de muncă. Este important să-ţi păstrezi atitudinea profesionistă în momentul în care socializezi cu cei care se află în grupul tău de interes.

Horoscop 22 martie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă sunt sfătuiţi, astăzi, să încerce să vadă partea pozitivă a lucrurilor. Este foarte important să vă păstraţi optimismul chiar şi în cele mai dificile situaţii. Există riscul să vă stricaţi dispoziţia dacă veţi da curs problemelor din viaţa voastră şi, mai ales, a celor din jurul vostru. Bucuraţi-vă de lucrurile mărunte şi veţi descoperi că viaţa voastră este de fapt grozavă!

Horoscop 22 martie 2019 Scorpion

Scorpionii vor avea, astăzi, o zi minunată. O dispoziţie pozitivă şi un dram de noroc vă va aduce un succes uriaş. Fie că este vorba despre locul de muncă, fie că vorbim despre starea emoţională, astăzi este momentul perfect pentru a profita de pe urma eforturilor depuse în ultima perioadă. Astrele anunţă că pentru voi există o mare şansă să începeţi o poveste frumoasă de dragoste cu o persoană pe care o veţi întâlni întâmplător. Credeţi în dragoste la prima vedere?

Horoscop 22 martie 2019 Săgetător

Nativii din Săgetător vor simţi, astăzi, nevoie de o schimbare. Obiectivul vostru va fi îndeplinit dacă veţi continua să fiţi perseverenţi. Veţi simţi o turnură semnificativă în ceea ce priveşte locul de muncă sau în dragoste. Este foarte important să vă concentraţi energia pe proiectele pe termen scurt. Doar aşa veţi reuşi să obţineţi ceea ce vă doriţi. În acelaşi timp, astăzi veţi reuşi să vă schimbaţi garderoba, maşina sau alte obiecte de care aveţi mare nevoie.

Horoscop 22 martie 2019 Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt captivaţi de lumea necunoscutului. Dacă nu ai cunoştinţe despre tot ce înseamnă misticism, nu te grăbi să tragi concluzii bazate pe evenimente care se petrec în jurul tău, accidente ciudate sau suspiciuni exagerate. În schimb, ar trebui să acorzi mai multă atenţie relațiilor cu prietenii. Nu ignora ce spun, ascultă cu atenţie ce au de spus. Ar fi bine dacă ai organiza o petrecere acasă, unde să-i inviţi pe toţi cei dragi ţie.

Horoscop 22 martie 2019 Vărsător

Vărsătorii nu au mari motive de îngrijorare. Singurul lucru care poate destabiliza într-un anume moment al zilei este un sentiment de incertitudine și nemulțumire legat de propriul aspect. Crezi despre tine că ai un anume defect, iar asta îţi provoacă o stare de agitaţie. De asemenea, ai putea fi deranjat de cineva care îţi aduce tot felul de critici. Uită de ele, stai mai mult lângă cei dragi şi dedică mai mult timp activităţilor care îţi provoacă plăcere. 

Horoscop 22 martie 2019 Pești

Peştii decid dacă se rup de vicii. Ai putea să te implici în chestiuni care să te responsabilizeze mai mult. Evită persoanele care au multe slăbiciuni și defecte. După-amiaza cresc șansele de a te întâlni cu o persoană interesantă. De asemenea, reuşeşti o tranzacţie care îţi va îngroşa portofelul. Nu te grăbi să dai iama prin magazine, ai face bine să fii mai reţinut.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării