main logo
869

Horoscop 22 aprilie 2019. Dragoste trăită pe ascuns

Dragostea nu merită trăită în propria imaginație, oricât de fascinantă ar fi pentru unele zodii.

Horoscop 22 aprilie 2019. Dragoste trăită pe ascuns

Persoana de care te-ai îndrăgostit trebuie să știe adevărul, chiar dacă este sau nu pe aceeași lungime de undă, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Horoscop 22 aprilie 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să nu intre în panică, indiferent de circumstanțe. E posibil ca o ceartă cu persoana iubită să degenereze rapid, însă nu ar trebui să-ți ceri scuze doar pentru a calma situația, mai ales dacă simți că ai dreptate. Însă nici să escaladezi conflictul nu e o soluție. Discută cu calm și răbdare, chiar dacă durează mult și îți consumă energia. Spre seară atmosfera se schimbă complet, odată cu o veste bună legată de bani și mini-vacanța ce urmează.

Horoscop 22 aprilie 2019 Taur

Taurii au tendința de a se izola de familie și prieteni, însă nu e o idee atât de rea precum pare. Câteva clipe de singurătate i-ar ajuta foarte mult pe cei puși în fața unor decizii importante. Inspirația vine exact atunci când zgomotul din jur se stinge. Dacă urmează să faci pași importanți în dragoste sau carieră, ascultă-ți instinctul - vocea ta interioară îți spune mereu ceea ce ar fi bine pentru tine.

Horoscop 22 aprilie 2019 Gemeni

Ocazie unică în dragoste pentru Gemeni. O persoană cunoscută prin intermediul prietenilor se dovedește a fi deopotrivă sinceră și misterioasă, iar chimia dintre voi este electrizantă. Ar fi bine să-ți faci cunoscute intențiile, ochii care nu se văd se uită. Nu are niciun sens să menții o relație de amiciție, dacă inima îți spune altceva. Desigur, există posibilitatea unui refuz, dar mai bine așa decât cu regrete. 

Horoscop 22 aprilie 2019 Rac

Racii se bucură de micile plăceri ale vieții. O plimbare în aer liber, câteva glume cu prieteni și o masă bună transformă ultima zi a săptămânii într-un mic paradis. Nu au nevoie de prea multe nativii din această zodie pentru a fi bucuroși. Iar cum oamenii fericiți atrag vești bune, spre seară unii nativi din Rac vor pune mâna pe o mică avere, numai bună pentru o sesiune de cumpărături.

Horoscop 22 aprilie 2019 Leu 

Nu e momentul potrivit să faci experimente în legătură cu aspectul tău personal. Oamenii sunt obişnuiţi cu imaginea ta uzuală şi te respectă pentru modul în care arăţi. Pe de altă parte, în materie de finanţe ar trebui să ai mai multă curaj. Ar fi ideal să cauţi să investeşti timp şi resurse într-un proiect de business mai neobişuit.

Horoscop 22 aprilie 2019 Fecioară

Este ziua în care ai mari şanse să-ţi faci cunoştinţe noi. Nu ezita să intri în discuţii inclusiv cu persoane de sex opus. Astfel de conversații pot fi extrem de avantajoase în special pentru cei care sunt singuri. Însă dacă nu reuşeşti să intri în discuţii cu cineva de la prima încercare, mai bine renunţă. Nu e bine să-ţi impulsionezi curajul cu ajutorul alcoolului.

Horoscop 22 aprilie 2019 Balanţă 

Pentru nativii din Balanţă, astăzi este o zi a succesului. Este ziua în care ţi se deschid mai multe uşi în acelaşi timp. Primeşti veşti bune de unde nici nu mai sperai. Dar ai grijă cum gestionezi anumite momente. Ar fi păcat să dai cu piciorul unor avantaje pentru care ai muncit foarte mult să le obţii. Seara ar trebui să fie dedicate treburilor casnice sau poate eventual să faci o vizită rudelor mai în vârstă.

Horoscop 22 aprilie 2019 Scorpion

Este ziua ta norocoasă. Pentru că ai mari şanse să intri în atenţia persoanei la care te gândeşti mai tot timpul. Cei care s-au despărţit de curând ar putea redescoperi flacăra iubirii. În materie de finanţe, pentru Scorpioni nu este ideal să se implice în proiecte noi de la începutul săptămânii. Dacă eşti implicat în ceva negocieri, nu uita să acţionezi cu responsabilitate.

Horoscop 22 aprilie 2019 Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să dea dovadă de diplomație. Fiind fini observatori, ar putea sesiza că unele persoane au un comportament deplasat și cerșesc, practic, atenție. Deși primul instict ar fi un hohot de râs, o discuție sinceră, dar purtată cu mare grijă, ar fi mai eficientă. Și mare atenție la cei care oferă complimente extravagante, cu zâmbetul până la urechi. De cele mai multe ori există un interes ascuns. 

Horoscop 22 aprilie 2019 Capricorn

Capricornii pornesc un adevărat război cu propria persoană, de parcă toate problemele lumii au fost deja rezolvate. În primul rând nu le convine cum arată, și nici cu deciziile din ultima perioadă nu sunt prea mulțumiți. Cât despre situația financiară, numai de rău. Poate că ar fi cazul unei împăcări rapide, dacă își doresc să rezolve măcar una dintre probleme, fie ea închipuită sau nu. 

Horoscop 22 aprilie 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt cuprinși de lenevie, dar au scuza perfectă - e ultima zi a săptămânii. Totuși, un telefon primit de la o prieten apropiat ar putea schimba rapid situația, spre seară. E rost de petrecere și de noi cuceriri, așa că nativii din această zodie vor intra rapid în modulul de seducători, gata să frângă inimi. Atenție mare la excese! În loc de suflete pereche, te-ai putea alege cu dureri de cap. 

Horoscop 22 aprilie 2019 Pești

Peștii își fac iluzii cu privire la o persoană pe care au văzut-o de curând. Unii chiar visează la căsnicii sau copii la aleargă prin curte, deși, încă, nu s-au prezentat viitorului partener de viață. De altfel, iată un prim pas util: jumătatea ta ar merita să-ți știe numele. Apoi, o întâlnire la o cafea ar fi un pas firesc. Orice, numai nu scenarii romantice, trăite în propria imaginație.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării