main logo
951

Horoscop 21 septembrie 2019: Capricornii primesc o ofertă avantajoasă

O zi a schimbărilor. E bine să fim pe fază, ca să prindem un pont, o ofertă de afaceri, ori poate e cineva interesat de o relaţie şi noi la fel.

Horoscop 21 septembrie 2019: Capricornii primesc o ofertă avantajoasăFoto: libertatea.ro

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea e la loc de cinste! Să fim atenţi la drum, însă, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro

FECIOARĂ

O s-alegeţi nişte activităţi ca să vă bucuraţi de timpul liber, de prezenţa celor dragi şi poate ieşiţi la aer curat, să daţi refresh sănătăţii. O să cheltuiţi nişte bani deşi v-aţi propus să fiţi ceva mai economi ca să vă descurcaţi lejer cu toate cheltuielile.

BALANŢĂ

Se pare c-o să fiţi înconjuraţi de oameni tineri şi o să fie un vibe care să vă întreţină un tonus ridicat şi-o să faceţi lucruri care vă fac plăcere. E cineva care va ţine sub observaţie, poate vede în voi un potenţial partener de viaţă şi o să vedeţi ce se întâmplă în inima voastră.

SCORPION

Vă cheamă nişte prieteni în vizită undeva mai departe de casă şi dacă rămâneţi şi peste noapte o să daţi fugă înapoi spre orele nopţii ca să staţi cât mai multe ore împreună. O să cheltuiţi nişte bani, dar aveţi nevoie şi de distracţie, de o ieşire la plimbare c-aţi avut o săptămână încărcată.

SĂGETĂTOR

Poate fi o zi a întâlnirilor şi o să treceţi în vizită la nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de ceva vreme şi o să va-ncarcati frumos sufleteşte. Vă bucuraţi de sosirea cuiva şi o să vă faceţi program de plimbare, să vizitaţi poate şi alte locuri, să găsiţi o modalitate de a vă destinde.

CAPRICORN

O să aflaţi nişte veşti bune, o să vă alegeţi cu nişte idei de afaceri şi poate şi cu oferte pe care să le luaţi în serios şi până spre sfârşitul lunii să alegeţi una, o colaborare. Poate vă consultaţi cu familia înainte de a pleca la studii în afară, sau că o să lucraţi, dacă aţi primit o ofertă generoasă.

VĂRSĂTOR

O să vă faceţi drum la malul mării sau ajungeţi altundeva şi staţi la povetsi cu prietenii, vă deconectaţi, s-o porniţi de luni cu forţe proaspete la serviciu. Se poate să plecaţi într-un city-break şi o să fie o gură de oxigen, ori vă duceţi voi pe-aproape, asta în funcţie de buget.

PEŞTI

Se poate să vă duceţi la un eveniment festiv şi să vă faceţi noi prieteni, relaţii pe-acolo, să lărgiţi cercul de prieteni cu care să ieşiţi mai des în societate. O să vă refaceţi viaţa d ecuplu şi n-o să repetaţi greşelile trecutului, cei care ştiţi că v-aţi confruntat cu aşa ceva.

BERBEC

O să-i strângeţi pe ai voştri la o tradiţie c-aveţi şi ceva probleme de familie de discutat şi o să meargă mai bine la o friptură, o îngheţată, la cafea. Se poate să daţi ochii cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi dacă n-aveţi pe nomeni o să vă acordaţi o şansă de a forma un cuplu.

TAUR

Se poate să vă duceţi la un botez, la ziua cuiva de naştere, ori o fi alt moment festiv care să vă ajute să daţi de-o parte acumulările negative, să vă şi distraţi. Poate-i trimiteţi pe copii în excursie în loc să plecaţi cu toţii, dacă sunt ceva treburi care vă reţin pe-acasă.

GEMENI

O să prindeţi din zbor tot felul de veşti care să vă inspire să faceţi nişte alegeri, fie profesionale, fie personale şi viaţa voastră va intre pe un alt făgaş. Se poate s-aveţi întâi nişte explicaţii cu fiinţa iubită, fie c-ar fi fost ceva tensiuni în relaţie, după care o să aveţi poate o zi deconectantă.

RAC

Poate-aveti un eveniment festiv în familie şi or să vină prietenii, pe lângă rudele apropiate şi o să trageţi un chef, să vă rămână amintirea acestor clipe unice. O ieşire în parc şi cu şi fără copii o să vă remonteze şi o să mai aveţi timp şi să mai faceţi câte ceva pe-acasă.

LEU

Se poate să luaţi tren, avion, autocar şi să daţi o raită prin locurile preferate, să vă lăuţi de acolo energia cu care să funcţionaţi săptămâna viitoare, o s-aveţi multe de făcut. Poate-aveti o întâlnire amicală, o fi un meci, ori vă duceţi într-o excursie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării