main logo
450

Horoscop 21 octombrie: Decizia care va schimba radical viața unui nativ

Putem visa şi cu ochii deschişi c-o să creionăm ce ne-am propus şi totul o să prindă viaţă dacă ne punem acolo şi toată încrederea.

Horoscop 21 octombrie: Decizia care va schimba radical viața unui nativHoroscop 21 octombrie: Decizia care va schimba radical viața unui nativ

Vibraţia zilei este 3 şi gândul se duce săgeata către ce ne dorim şi se-mplineste, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro

BALANŢĂ
Daţi o petrecere, aveţi grijă să nu lipsească niciunul dintre prietenii apropiaţi şi o să luaţi o decizie legată de viaţă de cuplu, poate vă căsătoriţi.

SCORPION
O să puteţi îndrepta nişte lucruri din trecut şi să mergeţi mai departe într-o relaţie, să faceţi casă bună împreună, să fiţi fericiţi.

SĂGETĂTOR
Foarte posibilă reuniune cu prietenii, ca să practicaţi un hobby, să vă remontaţi, c-aveţi nevoie de un suflu nou că vine anul vostru special.

CAPRICORN
Aţi putea fi gazdele unui eveniment care să vă solicite din mai multe puncte de vedere şi să vă ofere vizibilitate pe scenă socială şi probabil o sumă de bani.

VĂRSĂTOR
Se poate să ieşiţi la o cafea cu cineva care insistă să vă mai gândiţi la oferta de colaborare şi poate mai discutaţi, pe marginea ei.

PEŞTI
Revine cineva după o lungă absenţă, dar e schimbată persoana şi aşteptaţi să-şi întoarcă inima către voi, să puteţi fi un cuplu stabil.

BERBEC
Vă invită cineva la o cină festivă, poate are ceva important să vă comunice şi o să vă ia prin surprindere discursul şi-o s-aveţi o reacţie pe măsură.

TAUR
O petrecere în familie, fără un motiv expres şi o să puneţi la cale ceva care îi vizează pe toţi ai voştri, poate fi o plecare cu grupul la distracţie - cât de curând.

GEMENI
O să primiţi veşti bune, poate au legătură cu un viitor partener de cuplu şi o să ştiţi dacă o să aveţi ocazia să vă-ntâlniţi şi când.

RAC
Vă faceţi curaj să schimbaţi o vorbă cu cineva de care vă simţiţi atraşi, şi-o să vedeţi că are un efect favorabil încercarea, o să aveţi baftă.

LEU
Poate le faceţi o vizita unor prieteni, rude, ca să reparaţi relaţia dintre voi care se răcise de la o vreme şi o să-i câştigaţi cu şarmul vostru irezistibil.

FECIOARĂ
Aveţi încredere în decizia pe care aţi luat-o de a vă aşeza la casa voastră şi or să vă susţină şi cei din ambele familii, şi o să vă pregătiţi de nuntă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării