main logo
702

Horoscop 21 iunie 2019. Secrete în dragoste, răbdare şi o dovadă de sinceritate

O zi cu multe beneficii pentru nativi, mai ales în plan sentimental. Daţi frâu liber emoţiilor şi lăsaţi-vă inima deschisă. S-ar putea să vă întâlniţi sufletul pereche.

Horoscop 21 iunie 2019. Secrete în dragoste şi o dovadă de sinceritateFoto: gettyimages.com

În afaceri, astrologii vin cu veşti bune pentru cei care vor să îşi deschidă propria afacere, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Horoscop 21 iunie 2019 Berbec

Berbecii au chef de experimente și nu oriunde, ci în dragoste. Micile teste cu persoana iubită aduc surprize în relație, însă nu trebuie întrecută măsura, mai ales în momentul nepotrivit. Energia nativilor din zodia Berbec este prea mare pentru cei din jur și nu puțini sunt cei care s-a putea pune singuri în situații delicate, datorită excesului de zel. Simte energia celor din jur și acționează ca atare, chiar dacă simți că poți muta lumea din loc.

Horoscop 21 iunie 2019 Taur

Taurii au tendința de a fugi de problemele importante, însă este doar o soluție de moment. De fapt, tot ce fac este să amâne rezolvarea pentru ceva mai târziu, în speranța că vor proceda ca la carte. Viața are, însă, obișnuința de face surprize neplăcute, la momentul inoportun. Nu lăsa problemele și dilemele să se adune, rezolvă câte una pe zi, fie ea cât de mică. Îți vei mulțumi pe viitor.

Horoscop 21 iunie 2019 Gemeni

Gemenii ar putea fi dați peste cap de o informație referitoare la persoana iubită, aflată de la prieteni sau de la persoane mai puțin de încredere. Chiar dacă totul sună urât, trecutul chiar nu contează. Atât timp cât există chimie și sentimentele sunt sincere, ce a fost acum câțiva ani este prea puțin important. Toți oamenii fac greșeli, e firesc să fie așa, însă nu e deloc firesc să sufere sau să fie judecate o viață întreagă pentru ele.

Horoscop 21 iunie 2019 Rac

Racii au ghinionul de a afla un secret pe care nu trebuiau, sub nicio formă, să îl afle. Este o informație compromițătoare, care îi trimite pe nativii din această zodie direct în tărâmul tentațiilor. Chiar dacă pare bizar, lucrurile trebuie uitate rapid. Deșii primul impuls este de a pune întrebări, de obicei dintre cele mai delicate, răbdarea este singura soluție. Pe cât posibil, uită tot ce ai aflat, chiar dacă este despre persoana iubită sau un bun prieten. Ai, la rândul tău, secrete.

Horoscop 21 iunie 2019 Leu

Leii sunt compleșiți de sentimentul că nu au profitat de șansa pe care au avut-o cu o persoană care le-a pus inima pe jar. În realitate, lucrurile sunt puțin mai complexe. Una este să nu ai curaj, iar alta este să nu simți că merită să mergi înainte. Așadar, înainte de a face un prim pas, nativii din zodia Leu ar face bine să poarte un mic dialog interior. A fost dragoste adevărată sau mintea a încercat să scape de ceva ce părea a fi nepotrivit?

Horoscop 21 iunie 2019 Fecioară

Fecioarele sunt puse pe schimbări majore în viață, cel puțin cu gândul. Un sentiment de regret le face să acționeze impulsiv, sub sentimentul de vinovăție. Se recomandă răbdare. Uneori, nu este vina nimănui că lucrurile nu au mers așa cum trebuie, iar o resetare completă a stilului de viață este nu numai inutilă, ci chiar greșită. Situația se va calma în câteva zile, poate chiar ore. Nu lua decizii la cald, pur și simplu nu merită.

Horoscop 21 iunie 2019 Balanţă

Balanțele riscă să strice totul pe ultima sută de metri, în special în dragoste. Pasiunea ce îi mistuie îi face nerăbdători și dornici de aventuri care nu sunt potrivite pentru situația actuală. Problema este de ore, pentru că, având o prezență de spirit remarcabilă, nativii din Balanță vor ști cum să se echilibreze emoțional rapid. Ideea este de a nu face greșeli înainte de acest moment. Răbdare și calm, nu au intrat zilele în sac.

Horoscop 21 iunie 2019 Scorpion

Scorpionii sunt stăpâniți de nostalgie. Totul pare a le stârni sentimente din trecut ce păreau a fi demult uitate, iar cheia descifrării lor este mult mai complexă decât își imaginează. Aceste emoții puternice nu sunt pentru anumite persoane sau momente, ci pentru a le da nativilor din zodia Scorpion un semnal clar. Poate că unii dintre ei au uitat ce-și doresc cu adevărat și încotro se îndreaptă. Singurul motiv pentru care mintea merge înapoi este că înainte nu are niciun sens.

Horoscop 21 iunie 2019 Săgetător

Săgetătorii ar trebui să-și ia câteva ore libere pentru a se gândi ce vor cu adevărat. Pentru că fericirea este la un pas distanță, iar unii dintre ei o urmăresc de parcă ar necesita ani întregi de sacrificiu. Micile lucruri aduc bucuria, zilnic, nu marile evenimente și sub nicio formă poveștile de dragoste nemuritoare. Înainte de orice aventură trebuie un plan – realist și sincer.

Horoscop 21 iunie 2019 Capricorn

Capricornii, norocoșii zodiacului, simt că au lumea la picioare. Totul merge ca pe roate, în dragoste nu se poate mai bine, iar portofelul arată excelent. Singurele probleme ar putea veni din cauza oboselii sau a epuizării mentale. Nu lăsa neglijența să strice o perioadă excelentă. Pentru ca totul să meargă ca până acum, totul trebuie schimbat, în special în ceea ce privește stilul de viață. E preferabil să faci schimbări din timp, decât să fii luat prin surprindere.

Horoscop 21 iunie 2019 Vărsător

Vărsătorii au chef de glume, de dimineața până seara. Cei dragi, nu prea. Așa că poantele ar trebui spuse în propria minte, chiar dacă unii nu vor înțelege zâmbetele sau chiar hohotele de râs. Nu subestima puterea unei vorbe de duh. Uneori, câteva idei năstrușnice transformă complet o zi ce părea a fi încărcată de probleme. Bucură-te de simțul tău al umorului, e un dar pe care puțini îl au.

Horoscop 21 iunie 2019 Pești

Peștii au chef să lenevească toată ziua și să dea problemele la o parte, pentru o altă zi. Problema este că zilele au obiceiul de a veni una după alta, așa că această abordare nu face decât să amâne deznodământul. Nu lăsa lucrurile să se adune, ia-le din timp și pune-le în ordine, după bunul plac. E oricând preferabil să decizi cu ce te înfrunți, decât să fii luat prin surprindere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării