main logo
647

Horoscop 21 aprilie 2019. Balanțele își rezolvă problemele cu cei dragi

Vezi mai jos ce îți rezervă astrele pentru astăzi, 21 aprilie.

Horoscop 21 aprilie 2019. Balanțele își rezolvă problemele cu cei dragi

Horoscop 21 aprilie 2019 – Berbec: 

Ai în față o zi care îți aduce exact ce aveai nevoie, începând cu un cadru potrivit pentru revigorare și încheind cu accentuarea dorinței de a avea mai multă liniște în casă, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Horoscop 21 aprilie 2019 – Taur: 

S-ar putea să te surprindă și pe tine cât de multe aspecte nu îți convin, din toate situațiile pe care le trăiești azi. Poate ți-ar fi mai util să cauți soluții, nu vinovați. 

Horoscop 21 aprilie 2019 – Gemeni: 

Este esențial să știi ce faci, mai ales dacă ai de gând să anunți anumite decizii, de exemplu unele legate de muncă. Pierderea ar fi doar a ta. 

Horoscop 21 aprilie 2019 – Rac: 

Ai ocazia de a ajunge la o înțelgere cu cei dragi, de a elimina unele obstacole care v-au umbrit conviețuirea. Este bine să fii îngăduitor, dar nu excesiv. 

Horoscop 21 aprilie 2019 – Leu: 

E mai multă liniște în familie și asta nu poate decât să te bucure. Vor mai exista unele momente de răscolire, dar sunt ușor de trecut cu vederea, cu puțină bunăvoință. 

Horoscop 21 aprilie 2019 – Fecioară: 

Vei reuși, fără eforturi prea mari, să ajungi la o soluție cu care să fie de acord și cei din anturaj, cu care ai avut tot felul de dispute în ultima vreme. 

Horoscop 21 aprilie 2019 – Balanță: 

Poți face lumină în relațiile cu cei dragi, punctul tău sensibil. E nevoie doar de o voință sinceră de a păstra ceea ce este bun și vă apropie. 

Horoscop 21 aprilie 2019 – Scorpion: 

Revii la gânduri mai bune legate de cei dragi, chiar dacă vei păstra unele bănuieli, de exemplu cele legate de unii membri ai familiei. 

Horoscop 21 aprilie 2019 – Săgetător: 

S-ar putea să nu îți fie pe plac anumite lucruri, cum ar fi unele gesturi ale celor din anturaj, dar dacă le analizezi puțin vei înțelege că nu avut intenții rele, neapărat. 

Horoscop 21 aprilie 2019 – Capricorn: 

Se risipesc norii negri care se adunaseră pe cerul tău, dar îi poți aduce foarte ușor înapoi, e de ajuns să vrei ceva anume, cu orice preț, în stilul tău. 

Horoscop 21 aprilie 2019 – Vărsător: 

Ai impresia că meriți mai mult din orice, mai mult respect la locul de muncă, mai mulți bani sau mai multe beneficii. Din păcate, e doar o impresie. 

Horoscop 21 aprilie 2019 – Pești: 

Te ghidezi foarte bine prin mulțimea de planuri, dorințe și intenții, dar vor apărea și momente de îndoială, pe care ar fi bine să le consideri firești.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării