main logo
780

Horoscop 21 aprilie 2018. Zodia afectată de pierderi de bani semnificative

Primim invitaţii pe la diverse reuniuni cu atmosferă plăcută, lansăm şi noi invitaţii la plimbare, la cafea, în funcţie de starea pe care-o s-o avem, mai specială, aşa.

Horoscop: Zodia afectată de pierderi de bani semnificative

Potrivit protv.ro, vibraţia zilei este 3 şi ne putem deplasa şi pentru a comunica, o să vedeţi, cu multă uşurinţă.

TAUR: Poate la un tete a tete se poate rezolva problema voastră sentimentală, spuneţi ce-aveţi de spus şi-l ascultaţi şi pe celălalt - neapărat. O s-aveţi parte de câteva surprize plăcute, cei dragi vă scot la plimbare, vă oferă mici cadouri, poate mâncaţi în oraş, vă duceţi la un spectacol.

GEMENI: Se reface, o să vedeţi, cercul de prieteni cu care vă petreceţi timpul liber şi o să ieşiţi la distracţie, program intens, zilele-astea. Banii or să vă cam zboare de pe card, poate aţi găsit nişte lucruri pe care le căutaţi demult şi vrei să profitaţi de preţul atrăgător.

RAC: Se poate să vă duceţi la un botez, la o zi de naştere a cuiva aprobat şi să vă simţiţi mai bine decât altădată între prieteni. Aţi tot amânat o întrevedere cu cineva cu care-aţi zis c-aţi încheiat o relaţie, dar nu va răbda inima să renunţaţi şi-o să mai faceţi o încercare să resuscitaţi idilă.

LEU: O să vă deplasaţi cu destulă uşurinţă spre o destinaţie de agrement şi o să faceţi mişcare, se refac şi punţile de comunicare cu amicii. Poate le-ndindeți o mână de ajutor unor prieteni care vor să repare ceva pe-acasă, poate maşina, şi dacă n-o să fiţi prea extenuaţi o să ieşiţi diseară la o agapă, la un suc.

FECIOARĂ: Cineva de la mare distanţă e posibil să-şi facă apariţia şi o să aveţi de unde să alegeţi, şi oamenii şi evenimentele. E ceva treabă pe-acasă de făcut şi o să dedicaţi mare parte din timp familiei, daţi o raită şi pe la piaţă şi spre după-amiaza vă puteţi întâlni cu grupul de prieteni.

BALANŢĂ: Poate e ziua cuiva de naştere şi o să vă facă plăcere să fiţi de faţă, mai ales dacă sunt oameni drăguţi şi mai vin şi alţii, la fel. Or să vă ia prin surprindere mesajele, invitaţiile în oraş, în excursie, la vreun concert, paleta e destul de largă şi o să aveţi de unde să alegeţi, şi oamenii şi evenimentele la care să vă duceţi.

SCORPION: E cineva care insistă să vă vedeţi ca să despicaţi firu-n patru, să peuteti depăşi un conflict care-a erodat relaţia voastră. O să reglaţi, din mers şi relaţiile prieteneşti şi pe cele cu rudele apropiate şi tot ce-a fost mai neplăcut între voi o să se şteargă, să fie de domeniul trecutului.

SĂGETĂTOR: Poate v-apucaţi de o activitate care să vă destindă, să lucraţi zona emoţională poate, sau o să practicaţi un sport. Vă invita nişte prieteni la un party şi o să va-mbogațiți lista de prieteni cu nume noi şi poate primiţi şi o ofertă de afaceri, mai ştii!

CAPRICORN: Se poate să fie cam schimbătoare dispoziţia partenerului de cuplu şi poate îi captaţi atenţia cu o invitaţie la o cină în doi. Sunt ceva urgențe, poate va trebui să plecaţi pe undeva, să-i săriţi în ajutor unei cunoştinţe şi să vă şi-ntoarceti, probabil până la noapte.

VĂRSĂTOR: Se poate să plecaţi într-o excursie să vă-ntoarceţi chiar azi, dacă n-aveţi unde să înnoptaţi, la un hotel, o cabană. Poate alegeţi varianta de relaş, inlocul celei solicitante, ca să vă priască şi vouă şi familiei, să vă refaceţi, c-o s-aveţi multă treabă la serviciu de luni încolo.

PEŞTI: O să apară cineva care o să vrea să facă parte din viaţa voastră, o să fie cu descărcare de endorfine şi o să vă prindeţi în joc. Se poate să-i împăcaţi pe nişte prieteni, rude, să-i adunaţi la o petrecere pe toţi şi să lăsaţi toate supărările, să chefuiţi, încă suntem în săptămâna luminată.

BERBEC: Poate doar dacă nu plecaţi de-acasă se va anunţa cineva în vizită la voi şi o să rămâneţi să fiţi gazde primitoare sau ieşiţi împreună în oraş. Voi sunteţi pe picior de plecare chiar dacă de-abia v-aţi întors de pe unde-aţi fost în plimbare şi o să căpătaţi o energie care să vă ţină-n priză de-aici încolo.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării