main logo
782

Horoscop 20 octombrie 2018: Zodia care va cheltui o sumă mare de bani

O să refacem cercul de prieteni, o să strângem relaţiile cu ceilalţi din familia lărgită şi o să păstrăm armonia de jur împrejurul nostru ca să ne creăm şi nouă protecţie benefică.

Horoscop 20 octombrie 2018: Zodia care va cheltui o sumă mare de baniHoroscop 20 octombrie: Zodia care va cheltui o importantă sumă de bani

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro

BALANŢ[Ă
Sunt evenimente de familie care v-ajută să strângeţi rândurile, să fiţi şi mai uniţi şi să reglaţi şi relaţia cu partenerul de cuplu, să fie şi mai armonioasă.

SCORPION
Poate vă luaţi cazare pentru două zile într-o staţiune turistică, să vă duceţi la aer proaspăt în natură să vă-ntâlniţi cu rude şi cu prieteni, să vă destindeţi.

SĂGETĂTOR
O drumeţie, un city break, v-ar prinde bine şi o să petreceţi mai mult timp cu copiii, cu familia, poate vă duceţi în vizită la veri, la nepoţi.

CAPRICORN
Se pare c-o să revedeţi nişte oameni cu care-aţi colaborat, poate în afara serviciului şi puneţi la cale un re-make, vă regrupaţi să faceţi rost de bani.

VĂRSĂTOR
Se iveşte prilejul să reparaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să păstraţi, de aici încolo armonie în cuplu, c-aveţi nevoie de echilibru sufletesc.

PEŞTI
Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună, dar trebuie să ieşiţi şi în doi şi cu prietenii ca să se vadă dacă aveţi compatibilitate sau nu.

BERBEC
O să cheltuiţi ceva bani ca să vă duceţi la o nuntă, la un botez, să vă puteţi distra, poate vă costă şi drumul pân-acolo, c-o fi în ţară, în străinătate.

TAUR
O să vă puteţi da seama că nu puteţi trăi fără fiinţa iubită şi poate are loc o cerere în căsătorie sau o împăcare, după o perioadă de separare.

GEMENI
O petrecere în familie, sărbătoriţi ceva, or să vină şi prietenii, şi o să vă interesaţi şi de sănătatea rudelor, să le-ndindeti o mână de ajutor dacă e cazul.

RAC
E momentul adevărului în sfera sentimentală, şi o să vedeţi cu ce sentimente vine spre voi omul pe care-l iubiţi şi dacă puteţi face o casă împreună.

LEU
O problemă mai veche erodează relaţia de cuplu şi dacă o să fiţi neatenţi, începe să scârţâie şi o să reacţioneze la tot ce spuneţi şi ce faceţi, partenerul.

FECIOARĂ
Poate o să bateţi cale lungă până la rudele apropiate care locuiesc prin ţară sau prin lume, să chefuiţi că aniversează o vârstă, că se căsătoreşte cineva.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării