main logo
397

Horoscop 20 martie 2019. Dragoste apusă și un secret bine ascuns

Horoscop 20 martie 2019. Sentimentele de nostalgie dau acestei zile o culoare aparte, pentru mai multe zodii.

Horoscop 20 martie 2019. Dragoste apusă și un secret bine ascuns

O dragoste din trecut renaște din senin, iar emoțiile sunt dintre cele mai puternice. Chiar și după ani de la despărțire, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Horoscop 20 martie 2019 Berbec

Berbecii se pregătesc de mai multă vreme pentru schimbări majore în viața lor, iar acum este momentul pentru a-și pune planul în aplicare. Pe plan sentimental, nativii din această zodie sunt pregătiți să ia decizii grele, dacă partenerul dă semnale că și-a pierdut interesul. Pentru prima oară, Berbecii vor tăia răul de la rădăcină, fără a se lăsa copleșiți de emoții. Se recomandă, totuși, răbdare și calm, partenerul ar putea trece prin clipe dificile.

Horoscop 20 martie 2019 Taur

Taurii se simt lipsiți de chef și entuziasm, însă, dacă îi întrebi ce s-a întâmplat, vor ridica din umeri. E posibil ca problema să apară pe fondul oboselii acumulate în timp. Nativii din zodia Taur trăiesc la intensitate maximă fiecare moment, așadar nu-i de mirare că, uneori, au nevoie de timp pentru a-și reîncărca bateriile. O masă bună, câteva ore de somn și un serial interesant ar putea schimba complet atmosfera.

Horoscop 20 martie 2019 Gemeni

Gemenii simt nevoia să se izoleze de cei dragi și să stea singuri o perioadă. Au senzația că ceva este în neregulă și asta e metoda lor pentru a afla ce anume se întâmplă. Ar putea descoperi, cu această ocazie, că au încă sentimente puternice pentru o persoană din trecut, chiar dacă au încercat să se convingă de contrariu. Atmosfera se schimbă complet spre seară, atunci când vine o veste bună cu privire la bani, însă întrebările rămân.

Horoscop 20 martie 2019 Rac

Îţi e folositor astăzi să ai o etică a muncii foarte corectă. Nu mai critica şefii nici în faţă, nici în secret. Evită intrigile alături de colegii puşi pe căpătuială şi nici nu-ţi divulga faţă de ei planurile pe termen scurt. Ai toate şansele să obţi rezultate excelente, dacă urmezi aceste sfaturi. Mai ales că e o zi bună să cauţi obţinerea de venituri suplimentare.

Horoscop 20 martie 2019 Leu

Astrele prevăd că intuiţia ta va fi una la cote maxime astăzi. Aşa că simte-te liber şi ai încredere în ceea ce simţi. Cât priveşte afacerile şi finanţele, e bine să ai atitudinea unui om experimentat. Nu căuta soluţii compromiţătoare. Şi e posibil să ai succes abia după ce alegi calea grea, cea cu multe lovituri încasate. Seara e perfectă pentru declaraţii de dragoste, iar dacă eşti singur, nu ezita să flirtezi cu persoane atrăgătoare.

Horoscop 20 martie 2019 Fecioară

Câteva amintiri din trecut te vor face trist astăzi. E posibil să fie vorba de detaliile unei iubiri pe care ai pierdut-o pentru totdeauna. Poţi contracara nostalgia cu activitate intensă la serviciu. Seara ar fi bine să te izolezi departe de agitaţia obişnuită. Dacă poţi, o ieşire romantică ţi-ar prinde bine.

Horoscop 20 martie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea parte, astăzi, de o zi plină de acitivităţi. Energia primită de la astre vă va ajuta să treceţi cu bine peste toate obstacolele acestei zile. Vă veţi simţi în formă, iar alături de persoanele potrivite veţi învinge. Aveţi mare grijă cum vă alegeţi prietenii pentru că astăzi aţi putea afla un secret pe care unul dintre apropiaţii voştri încearcă să îl ţină ascuns de foarte multă vreme.

Horoscop 20 martie 2019 Scorpion

Scorpionii vor primi, astăzi, o veste foarte importantă. Veţi face pregătiri şi veţi fi obligaţi să faceţi anumite cheltuieli semnificative pentru a face faţă acestei veşti. Tot astăzi veţi simţi oportun să faceţi o curăţenie generală acasă. După toate activităţile care vă vor solicita atenţia, veţi avea timp, spre seară, pentru a vă relaxa mintea. Încercaţi o plimbare în parc, la cumpărături sau pur şi simplu o ieşire în oraş.

Horoscop 20 martie 2019 Săgetător

Săgetătorii trebuie să apeleze, astăzi, la diplomaţie. Veţi fi implicaţi în anumite conflicte, chiar dacă nu vă doriţi acest lucru, motiv pentru care trebuie să fiţi foarte calmi. Riscul a de vă certa cu anumite persoane este mare, iar dacă vreţi să evitaţi cearta, trebuie să fiţi voi cei care întoarceţi şi obrazul celălalt. Nu este nimic umilitor şi veţi realiza mai târziu că a fost alegerea corectă.

Horoscop 20 martie 2019 Capricon

Astăzi, Capricornii fac o călătorie obositoare. Încarcă-te cu energie pozitivă şi fă-ţi un plan de bătaie prin care să elimini iritarea și oboseala. Restul zilei promite să meargă exact cum a fost planificat. Spre seară, îţi pui actele în ordine şi cauţi noi surse de venit. În plus, trebuie să te gândeşti serios la cum să aduci armonie în relaţia cu partenerul de viaţă.

Horoscop 20 martie 2019 Vărsător

În 20 martie, Vărsătorii ar face bine să renunţe la dispute. S-ar putea să descoperi că ai greșit în argumentaţie. Fă în aşa fel încât să nu interacţionezi cu prea multe persoane. Ziua este perfectă pentru mişcare în aer liber, călătorii scurte, mici achiziții și flirturi. Cei care sunt singuri nu trebuie să ignore întâlnirile prin intermediul rețelelor de socializare.

Horoscop 20 martie 2019 Pești

Pentru mulți Pești această zi va fi plină de senzații, drame și incidente neașteptate. Probabil, toate aceste lucruri te vor privi doar indirect. Va fi dificil să stai deoparte şi să priveşti cum prietenii, colegii sau rudele se confruntă cu o problemă gravă. Nu uita de afacerile voastre personale. Seara, membrii apropiați ai familiei vă vor cere ajutorul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării