main logo
529

Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus

O să putem lucra în echipa să obţinem rezultate mai bune, în general, şi o să ne pese de cât de bine şi de frumos ne ies lucrurile - o să ţinem la calitate.

Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus

Vibrația zilei este 1 şi o putem lua e la început cu ceva care nu ne-a ieşit din cine ştie ce motive, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

BALANŢĂ: O să puteţi rezolva diverse probleme scriptice şi să definitivaţi odată nişte situaţii care v-au ţinut într-o stare de incertitudinesi n-aţi putut primi nici banii cuveniţi.

SCORPION: Problemele casei or să vă acapareze cu totul, dar o să faceţi treabă bună, poate aranjaţi altfel interiorul, luaţi mobilă nouă, va pregatiți poate şi de musafiri, să-i găzduiţi o zi, două.

SĂGETĂTOR: E posibil să plecaţi într-un city break şi să vă relaxaţi, să vă faceţi planuri pentru perioada care urmează, să-ncepeți lucruri noi în care chiar credeaţi.

CAPRICORN: Se poate s-aveţi ceva de lucru în particular şi să vi se dea nişte socoteli peste cap, c-or să vă lase baltă prietenii care ziceau că v-ajută.

VĂRSĂTOR: O să lucraţi la foc continuu, dar se văd şi rezultatele, o să primiţi bani pe măsură şi veţi alege şi o variantă de colaborare cu bani mai mulţi.

PEŞTI: Se poate să plecaţi cu maşina altuia, dacă a voastră necesită nişte reparaţii şi să alegeţi şi alt traseu, şi poate cei din grup vă fac chiar, alt program de distracţie.

BERBEC: Vă pot intra dintr-o sursă colaterală bani şi să luaţi mare parte din lucrurile obligatorii şi cu ce va rămâne să daţi o fugă în staţiunea preferată.

TAUR: O ieşire în doi ar putea salva o relaţie partenerială de afaceri, sau de cuplu, o căsnicie şi, cu răbdare, o să duceţi comunicarea la alt nivel şi o să vă-ntelegeți de minune.

GEMENI: Încep să se vadă rezultatele muncii voastre, o să luaţi bani, şefii vă pot pune într-o postură mai la vedere şi să căpătaţi şi vizibilitate.

RAC: Poate o să vă şi odihniţi, printre picături, să nu ajungeţi la epuizare, să vă puteţi apuca de lucruri noi de luni încolo, sau de pe la jumătatea lui noiembrie.

LEU: Vă puteţi găsi o nouă locuinţă, chiar şi cu chirie, mai ales dac-aveți gânduri de plecare în afara ţării să munciţi, să învăţaţi, sau să vă-ntemeiați o familie.

FECIOARĂ: Or să vă reuşească preocupările de grup şi o să rezolvaţi şi demersurile birocratice, veţi avea rezultate bune şi la şcoală, doar cu rudele apropiate mai aveţi nişte lucruri de pus la punct.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării