main logo
607

Horoscop 19 noiembrie 2018. Mesaj incitant, bani și o veste superbă

Horoscop 19 noiembrie 2018. În dragoste vin propuneri de nerefuzat. Persoane ce păreau a fi dezinteresate lasă garda jos, complet, și dau frâu liber sentimentelor.

Horoscop 19 noiembrie 2018. Mesaj incitant, bani și o veste superbă

Vin vești bune și de la serviciu, legate de bani. Însă conflictele trebuie evitate cu orice preț, chiar dacă asta presupune a face un pas înapoi, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Horoscop 19 noiembrie 2018 Berbec

Berbecilor li se pun piedici la tot pasul. Colegii, prietenii, familia, toți par a avea probleme ce trebuie rezolvate urgente. Pe lângă ei mai sunt și sefii, care cer eficiență maximă, și o lipsă totală de chef specifică zilelor de luni. Liniștea va reveni abia spre seară, când un amic va da o veste extraordinară, care, însă, trebuie ținută secret. Mai ales că e legată de dragoste.

Horoscop 19 noiembrie 2018 Taur

Taurii sunt sfătuiți să nu se implice în conflicte inutile. În primul rând, trebuie evitate discuțiile în contradictoriu - nu vor aduce nimic bun. Apoi, ar fi indicat să evite orice gest care ar putea fi interpretat ca fiind ofensiv, atât la serviciu cât și acasă. Sunt destule de făcut, iar cearta nu face parte din listă. Atenție mare și la achiziții, s-ar putea irosi o sumă mare de bani pe un obiect de lux, însă nefolositor.

Horoscop 19 noiembrie 2018 Gemeni

Gemenii descoperă un culoar liber la serviciu, de care ar putea să profite. Un șef se pregătește să predea ștafeta, iar o sursă bine informată te pune printre favoriți. E important să fii cu ochii în patru și să iei inițiativa, atunci când e momentul potrivit. În dragoste, însă, vine adevăratul noroc. O persoană atrăgătoare dă semnale clare că e timpul pentru ceva mai mult. Vor urma nopți albe! 

Horoscop 19 noiembrie 2018 Rac

Racii ar trebui să renunțe la ceea ce nu pot controla. Unele lucruri se întâmplă fără voința lor și a încerca să le impiedici e doar o pierdere de energie. Odată făcut acest pas, o serie întreagă de posibilități se deschide în fața lor. O persoană ce părea a fi complet dezinteresată încurcă "din senin" destinatarul unui mesaj, iar de aici și până la o întâlnire romantică nu mai e decât un pas. 

Horoscop 19 noiembrie 2018 Leu

Lei dau impresia de oameni puternici, însă copleșiți de probleme. Chiar dacă nu sună bine, ar trebui să te preocupi mai mult de propria persoană și mai puțin de dramele celorlalți. Încearcă să separi lucrurile cu precizie chirurgicală, astfel încât se le rezolvi pe etape, pas cu pas. N-ar fi rău nici să lași garda jos pentru o perioadă, cel mai probabil nu se va întâmpla nimic.

Horoscop 19 noiembrie 2018 Fecioară

Capricioase, Fecioarele vor cu orice preț să-și impună punctul de vedere asupra partenerului. Pentru că ele au dreptate, iar el nu. Din păcate, această strategie dă rezultate doar pe termen scurt. Dacă situația se va repeta e posibil ca nativii din zodia Fecioară să câștige toate disputele, dar să piardă un partener de viață. Așadar, multă grijă. Partea bună a zilei - se anunță un câștig frumos în bani!

Horoscop 19 noiembrie 2018 Balanţă

Balanțele sunt într-un modul de relaxare, atât acasă, cât și la serviciu. Șeful nu va privi cu ochi buni această atitudine, la început, însă va fi cucerit pe parcurs de nonsalanța de care dau dovadă acești nativi. Iar veștile bune nu se opresc aici. Pe seară Taurii primesc un cadou superb, de la o persoană dezinteresată, alături de o invitație la o călătorie în afara țării.

Horoscop 19 noiembrie 2018 Scorpion

Scorpionii își dedică ziua persoanelor în vârstă din familie. Sunt multe lucruri de învățat de la acești oameni cu o experiență uriașă de viață, iar acum e momentul potrivit. De altfel, nativii din Scorpion vor primi un răspuns simplu la o întrebare ce îi măcina de multă vreme. O nouă lecție: de multe ori, soluția este chiar în fața noastră, doar că nu reușim să o vedem.

Horoscop 19 noiembrie 2018 Săgetător

19 noiembrie este o zi în care Săgetătorii trebuie să schimbe ceva din rutina zilnică, spune horoscopul. Încercați să faceți și altceva în afară de tradiționalul drum serviciu – acasă. Căutați un nou hobby sau încercați să aduceți ceva nou în viața voastră personală sau în relația de cuplu. Există și riscul apariției unor conflicte pe timpul zilei, atât la muncă, dar și acasă. Le puteți preveni sau aplana dacă sunteți calmi și împăciuitori.

Horoscop 19 noiembrie 2018 Capricorn

S-ar putea ca acțiunile ale Capricornilor să-i surprindă chiar și pe ei. Veți fi oarecum neortodocși în ceea ce întreprindeți, iar cei din jur să vă perceapă drept rebeli. La mijloc ar putea fi o persoană care vă stârnește pasiune, dar este foarte diferită de voi. Iar această relație vă va împinge să luați decizii surprinzătoare. Indiferent de cauze, acțiunile pe care le faceți ar putea aduce o schimbare pe termen lung, spune horoscopul.

Horoscop 19 noiembrie 2018 Vărsător

Stabilitatea este pe primul plan astăzi pentru Vărsători. Nu veți simți nici bucurie, nici dezamăgire față de întâmplările din timpul zilei. Veți fi însă satisfăcuți de rezultate, pentru că ați reușit să obțineți echilibrul dorit. Dacă, totuși, veți simți că treceți printr-o perioadă de monotonie, găsiți-vă timp, seara, să vă gândiți la soluțiile care să vă dinamizeze viața.

Horoscop 19 noiembrie 2018 Pești

Astăzi, Peștii vor avea o zi pozitive, cu multe rezultate și satisfacții. Totul va merge strună și veți simți că veți scăpa de stresul care v-a presat în ultima perioadă. Comunicarea cu cei din jur va fi excelentă și se ivesc posibilități de a călători. Totuși, dacă cineva vă propune un proiect care v-ar putea aduce beneficii, nu vă grăbiți să-l aplicați, spune horoscopul. Planficați-l minuțios și veți avea mare câștig în perioada ce urmează!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării