main logo
1002

Horoscop 19 mai 2019. Capricornii au nevoie de armonie

Află ce âți rezervă astrele pentru astăzi, 19 mai 2019:

Horoscop 19 mai 2019. Capricornii au nevoie de armonie

Horoscop 19 mai 2019 – Berbec: 

Este o zi deosebit de intensă și de aceea nici nu se recomandă să îți propui să o transformi într-o zi de odihnă ci într-una de bunăvoință și de bunătate față de tine și cei din jur, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Horoscop 19 mai 2019 – Taur: 

S-ar putea să ți se pară deosebit de complicată această zi, chiar de la primele ore. Situația se poate complica și mai mult, dacă nu vei alege să temperezi anumite impulsuri. 

Horoscop 19 mai 2019 – Gemeni: 

Multe contradicții, unele dintre ele neașteptate, dar nu atât de supărătoare pe cât ți se vor părea la prima vedere. E nevoie de mult calm, atât cât este posibil. 

Horoscop 19 mai 2019 – Rac:

 Ai parte de o zi în care totul capătă proporții, chiar și prostiile ți se vor părea mai grave decât sunt de fapt. Știind asta, ar trebui să le poți tempera pe toate. 

Horoscop 19 mai 2019 – Leu: 

Există riscul să ajungi la concluzii puternic eronate despre rolul și locul tău în familie și la muncă, din motive minore, care nu merită deloc atenția ta. 

Horoscop 19 mai 2019 – Fecioară:

 S-ar putea să bifezi câteva boacăne astăzi, mai ales în familie, din cauza tendinței de a exagera totul, de la cuvinte, la gesturi și fapte. 

Horoscop 19 mai 2019 – Balanță:

 Sunt posibile discuții aprinse cu cei din anturajul apropiat, dar și adevărate confruntări, dacă nu va dori nimeni să se calmeze și să fie mai îngăduitor. 

Horoscop 19 mai 2019 – Scorpion:

Sunt șanse să se producă o adevărată explozie astăzi, mai ales în relațiile importante, pe fondul unor supărări acumulate, la care nu ai vrut să renunți. 

Horoscop 19 mai 2019 – Săgetător:

 S-ar putea să te confrunți cu mai multe contradicții decât te-ai fi așteptat și să decizi că e mai bine să sancționezi acele persoane. 

Horoscop 19 mai 2019 – Capricorn: 

Ai nevoie de armonie, de pace și de o orientare mai pașnică, în general, ca să îți poți recăpăta puterile și să îți restabilești sănătatea. 

Horoscop 19 mai 2019 – Vărsător: 

S-ar putea să fie o zi agitată, mai ales în familie și să simți nevoia să te amesteci ca să îi potolești pe unii dintre apropiați. Reacțiile lor te pot surprinde. 

Horoscop 19 mai 2019 – Pești: 

Poate fi o zi dominată de gălăgie și agitație în anturajul apropiat, dar nimic nu te poate obliga să fii și tu în aceeași stare, dacă nu vrei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării