main logo
1021

Horoscop 19 ianuarie 2019: Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche

Vibraţia zilei pentru 19 ianuarie 2019 este 1 şi fiecare zodie poate începe lucruri noi, de succes.

Horoscop 19 ianuarie: Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche

CAPRICORN

O să apară cineva care să vă facă să speraţi la o relaţie care să se potrivească aspiraţiilor voastre şi să rezonaţi frumos. O să aveţi parte de întâlniri - surpriză, poate vi se organizează ceva care-o să vă facă plăcere şi o să răspundeţi cu toată deschiderea la gesturile celorlalţi, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

VĂRSĂTOR

E cineva din familie care vine la voi dacă nu plecaţi pe nicăieri şi o să vă bucuraţi de o revedere care va aduce căldura în suflet. Aţi putea da o fugă în alt colţ de ţară să-i faceţi o vizită cuiva pe care nu l-aţi putut vedea de sărbători şi să vă-ntoarceţi mâine

PEŞTI

Poate-o să aflaţi lucruri noi de la partenerul de suflet şi o să ştiţi încotro vă-ndreptaţi cu relaţia - poate spre căsătorie. Sunt ceva evenimente în oraş la care-aţi vrea şi voi să vă duceţi şi o să vă drămuiţi în aşa fel timpul încât să v-ajungă să le treceţi pe toate în revistă.

BERBEC

Se poate să vă treziţi cu un musafir cu care să petreceţi mare parte din zi în oraş şi să vă-ntâlniţi şi mâine, dacă n-aveţi, deja, alt program. Invitaţie de plecat într-o excursie şi o să găsiţi o destinaţie atrăgătoare şi o companie pe măsură, şi azi şi mâine - sfera deplasări rămâne deschisă.

TAUR

E bine să vă-ngrijiți şi de sănătate, să alegeţi un program care să vă destindă şi în niciun caz care să vă obosească. O să primiţi nişte daruri, care pot fi şi de la crăciun, anul nou, pentru că n-aţi apucat să vă vedeţi cu persoanele respective şi o să vi se facă şi o declaraţie de dragoste.

GEMENI

O să scoateţi nişte bani de la rezerve, ca să ieşiţi la întâlnire, să spargeţi monotonia. Se poate să vă duceţi la o cununie religioasă, şi să fie o atmosferă care să vă insufle şi vouă dorinţa de a aduce unele îmbunătăţiri în relaţie, poate chiar să vă căsătoriţi.

RAC

O rudă apropiată îşi face drum pe la voi şi o să puneţi la cale un eveniment de familie care va avea loc în foarte scurt timp. Se poate s-aveţi o discuţie decisivă cu partenerul de cuplu şi să vă faceţi planuri de viaţă, poate urmează să deveniţi părinţi, şi să vă căsătoriţi înainte, dacă n-aţi legalizat relaţia.

LEU

Se poate să ieşiţi la o cină romantică, sau la un concert şi să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni cu care sunteţi compatibili. Poate daţi o fugă la prietenii din altă zonă geografică să vă felicitaţi pentru trecerea în noul an, să staţi la poveşti, să vă vedeţi şi cu rudele la care n-aţi mai ajuns de multă vreme.

FECIOARĂ

V-aţi putea întâlni sufletul pereche, omul alături de care o să vă petreceţi restul vieţii şi să intraţi într-o altă etapă de viaţă. E o aniversare, un motiv să vă strângeţi cu toţii, rude, prieteni, să faceţi un bilanţ al anului trecut şi să vă pregătiţi de nunţile şi botezurile care vor avea loc în curând.

BALANŢA

Păreţi nerăbdători să daţi ochii cu cineva de care vă era dor, poate aveţi şi ceva important să-i spuneţi, şi e o stare efervescenta. Se poate să le lansaţi prietenilor o invitaţie să vină la voi la masă, poate-aveti şi un anunţ important de făcut, sau să-i chemaţi la o cununie civilă, religioasă.

SCORPION

Aţi putea repara o relaţie de prietenie, de dragoste şi să menţineţi relaţia - la cald - să nu se mai piardă pe drum. La voi relaţia sentimentală face mari progrese şi poate avansa spre o căsătorie care să vă ia chiar şi pe voi prin surprindere, iar cei din jur or să se bucure, în mod sigur.

SĂGETĂTOR

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea acelor oameni care contează pentru voi şi o să vă echilibraţi emoţional. O să vă-ntoarceţi buzunarele pe dos să adunaţi de-o ieşire la masă cu prietenii, să plecaţi într-o escapadă turistică, să găsiţi o variantă de relaş, activ, să descărcaţi stresul cronic.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării