main logo
1115

Horoscop 18 septembrie 2022: Șansa de a câștiga o sumă mare de bani

Racii au parte de o luptă interioară între logică și intuiție, dar astrele îi sfătuiesc să evite gândirea excesivă.

Horoscop 18 septembrie 2022: Șansa de a câștiga o sumă mare de baniFoto: observatornews.ro

Se pare că o analiză amănunțită a situațiilor ar putea înrăutăți starea. Horoscopul zilei de 18 septembrie spune că răspunsurile vor veni de la sine dacă sunt răbdători, transmite Știri.md cu referire la catine.ro.

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2022 spune că nativii se vor simți ușor nesiguri pe tot parcursul zilei, dar seara, alianța plantelor va aduce liniște și dorință de eliberare. Nativii zodiacului trebuie să fie atenție la situațiile în care se află și să nu ia decizii pripite.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Vei avea chef de companie astăzi, în timp ce Luna își continuă călătoria prin Gemenii vorbăreți și a treia casă a ta solară. Din păcate, atmosfera va deveni puțin tensionată în această după-amiază, iar sfaturile nesolicitate ar putea duce la suprastimulare sau discuții aprinse.

E foarte important să stabilești limite cu oricine încearcă să pătrundă fără voia ta în spațiul personal. Din fericire, Marte și Chiron vor forma o alianță cerească mai târziu spre seară, oferindu-ți ocazia să-ți limpezești capul și să recâștigi încrederea în tine.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Concurența în sfera ta profesională sau socială ar putea genera nesiguranță pentru tine în această după-amiază. Evită să-ți compari situația cu cea a celor din jur, înțelegând că ai propriul tău drum.

Cheltuielile excesive ar putea deveni, de asemenea, o problemă, așa că este posibil să vrei să renunți la cumpărăturile pe care ți le-a sugerat prietena cea mai bună. Din fericire, atmosfera se va schimba în această seară și îți vei recâștiga dorința de evoluție.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Cu luna călătorind prin semnul tău, ar trebui să te trezești cu un sentiment de entuziasm și optimism. Din păcate, aceste vibrații bune vor începe să aibă loc abia după-amiază, când Luna formează un pătrat dur cu soarele și Neptun. S-ar putea să ai dificultăți în a-ți reține emoțiile, iar cei dragi s-ar putea să-ți depășească limitele, determinându-te fie să răzbești, fie să te închizi și mai mult.

Din fericire, vei începe să te simți mai stabilă când Marte se conectează cu Chiron mai târziu în zi, deși s-ar putea să nu fie o idee rea să îți petreci noaptea exersând îngrijirea de sine, spune horoscopul zilei de 18 septembrie 2022.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Logica și intuiția ta s-ar putea să se bată cap în cap astăzi, pe măsură ce luna Gemeni intră într-un pătrat dur cu Soarele Fecioarei și Neptun. Gândirea excesivă a situației ar putea, de asemenea, să aducă mai multă confuzie, așa că încetinește ritmul și să lasă răspunsurile să apară în timp.

Din fericire, stabilirea limitelor te va ajuta să găsești vindecarea mai târziu în zi, în timp ce Marte îi aruncă un sărut lui Chiron, încurajându-te să tragi linii acolo unde este nevoie de ele.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2022 spune că nu vei avea chef să interacționezi cu oamenii cu care ai o istorie complicată. Acest climat cosmic te va face, de asemenea, să te simți respinsă, așa că ai nevoie de un cerc mai restrâns pentru moment.

Vibe-ul se va îmbunătăți mai târziu în această seară, când Marte și Chiron se vor conecta pe cer, oferindu-ți oportunitatea de a găsi vindecare, deși poate fi necesar să te bazezi pe spiritualitatea ta pentru a profita la maximum de aceste vibrații de susținere.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Lipsa granițelor te-ar putea face să te simți confuză în relațiile tale cele mai apropiate. Luna Gemeni formează un pătrat cu Soarele și Neptun. Ia-ți un moment pentru a reflecta asupra influențelor din jurul tău. Gândește-te dacă ai primit sau nu sfaturi bune sau sprijin adevărat atunci când ai avut nevoie.

Din fericire, norii vor începe să se despartă în această seară, când Marte se reunește cu Chiron. Îți oferă o oportunitate de a te elibera de oricine nu a contribuit la fericirea ta sau care încearcă să-ți modifice perspectiva asupra realității.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Probleme din trecut pentru care credeai că ai închis ușa ar putea reapărea astăzi, pe măsură ce luna Gemeni intră într-un pătrat dur cu Soarele Fecioarei și Neptun. Aceste vibrații amenință să dezlege orice închidere pe care ai găsit-o recent. Mai ales când vine vorba de greșeli sincere sau probleme legate de muncă.

Din fericire, nu va trebui să-ți petreci toată ziua curățând această situație nefastă. Folosește această energie pentru a-ți recâștiga simțul armoniei, spune horoscopul zilei de 18 septembrie 2022.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să fii forțată să iei decizia dificilă de a elimina pe cineva din viața ta astăzi. Realitățile dure ar putea dezvălui unde există toxicitate și comportamente inescuzabile, determinându-te să tai brusc legăturile cu astfel de situații.

Cu toate acestea, ar trebui să eviți să iei măsuri drastice fără dovezi ale problemei. Influența neclară a lui Neptun ar putea însemna că nu ai întreaga poveste. Din fericire, vei avea ocazia să îți recapeți concentrarea și să faci ordine în viața ta, scrie Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Tensiunea din viața ta amoroasă ar putea ajunge astăzi într-un punct de cotitură. Nu-ți fie teamă să susții în numele sentimentelor tale, dar evită să treci peste linii sau să vorbești cu răutate, altfel ai putea ajunge într-o ceartă din care este greu să ieși.

Din fericire, o oportunitate de a te împăca cu iubitul sva apărea atunci când Marte se va întâlni cu Chiron. De asemenea, e nevoie să dai frâu liber pasiunii ca să lași tensiunile deoparte, spune horoscopul zilei de 18 septembrie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

S-ar putea să simți că nu ai atât de mult timp liber pe cât ți-ai dori. Acest climat cosmic va pune în lumina reflectoarelor responsabilitățile și lista de lucruri de făcut, determinându-te să te relaxezi cu prietenii în defavoarea sarcinilor și așa prea multe.

O conexiune dintre Marte și Chiron va redirecționa această concentrare către viața ta de acasă în această seară. Nu uita să-ți rezervi puțin timp pentru relaxare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Deși mintea ta se uită mereu către viitor, s-ar putea să te simți blocată în zona de confort. Procesul lent de atingere a obiectivelor te-ar putea face să-ți ghicești abilitățile. E important să nu cedezi tiparelor de gânduri negative care ar putea începe să-ți distrugă ego-ul.

Din fericire, vei avea șansa de a-ți recâștiga încrederea mai târziu. S-ar putea să fie nevoie să-ți lași partea nebunească să iasă la suprafață. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru un pic de terapie prin artă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Viața ta amoroasă ar putea stârni un pic de tristețe. A te simți nesigură cu privire la locul în care stai cu cineva ar putea amplifica aceste sentimente. Solicitarea de claritate în această chestiune ar putea să nu ofere rezultatele pe care le dorești.

În loc să te stresezi cu privire la soarta companiei tale, încearcă să găsești echilibrul în tine și în propria ta inimă. Din fericire, un har salvator va apărea sub forma unei alianțe între Marte și Chiron mai târziu în această seară.

Acest lucru te va ajuta să apreciezi frumusețea care te înconjoară. Chiar dacă ești o zodie de apă descurcăreață, astrele spun că lucrurile nu vor funcționa în favoarea ta.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării