main logo
1260

Horoscop 18 mai 2019: Taurii ar trebui să evite orice discuție în contradictoriu

Lună plină cu posibile schimbări. Lucrurile care ne tot deranjează ies la iveală şi o să putem scăpa de ele, facem curăţenie şi păstrăm ce e de valoare.

Horoscop: Taurii ar trebui să evite orice discuție în contradictoriu

HOROSCOP 18 MAI 2019 TAUR

O să apară cineva care vrea să fiţi împreună şi relaţia are potenţial, şi puteţi avea un viitor fericit. Plimbare, petrecere, întâlnire de suflet, orice-ar fi o să vă prindă bine, o să va-ncărcati frumos, energetic şi se poate să ajungeţi şi prin alte zone geografice, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

HOROSCOP 18 MAI 2019 GEMENI

Se pare c-o s-aveţi curaj să vorbiţi deschis cu partenerul de cuplu şi să stabiliţi noi reguli de convieţuire ca să fie armonie şi înţelegere în capul vostru. O s-aveţi treaba pe acasă, dar poate fi şi o petrecere în care-o să vă implicaţi cu toţii, să fie totul la înălţime să fie spectaculos, c-aşa va place.

HOROSCOP 18 MAI 2019 RAC

O să daţi zor să puneţi casa la punct ca să ieşiţi în lume unde sunt ceva mondenităţi şi pe care n-aţi vrea să le rataţi, să mai cultivaţi şi voi nişte relaţii. Aţi putea pleca într-o excursie şi să ajungeţi şi la nişte rude cu care vă-ntelegeti bine, poate e şi ziua cuiva de naştere, sau se căsătoresc, botează un copil.

HOROSCOP 18 MAI 2019 LEU

O să primiţi o invitaţie la un eveniment festiv, poate e un spectacol de gală, se-mpart premii, şi vă puteţi alege şi voi cu mulţumiri din partea unui juriu. Se poate să daţi o petrecere la voi acasă, ori să-i scoateţi la un restaurant, la o terasă pe prieteni, să vă bucuraţi de un succes, de o împlinire sufletească.

HOROSCOP 18 MAI 2019 FECIOARĂ

O să simţiţi nevoia de mişcare şi o să daţi curs unei invitaţii în excursie, sau măcar în parc, să admiraţi peisajul. Poate ieşiţi la un party în aer liber, vă duceţi la un picnic, un brunch, şi-o să fiţi cu grupul de prieteni, să povestiţi de-ale voastre, să ieşiţi din starea de stres.

HOROSCOP 18 MAI 2019 BALANŢĂ

Poate alegeţi un relaş activ- să fie ceva deconectant şi să nu vă obosească pentru că aţi ajuns la un soi de epuizare. O s-aveţi bani de buzunar să luaţi ce vi se potriveşte de-mbracat, de-ncaltat, sau să rămâneţi peste noapte într-o staţiune de agrement ca să ieşiţi din nota obişnuită.

HOROSCOP 18 MAI 2019 SCORPION

Se poate să vă dea cineva inpoi o datorie şi să aveţi de cheltuială, să le luaţi celor dragi câte ceva în dar. Emoţii intense, poate-apare cineva care vă poate schimba o viaţă din punct de vedere sentimental şi o să vedeţi în ce măsură o să puneţi în comun tot ce vă leagă.

HOROSCOP 18 MAI 2019 SĂGETĂTOR

O să le faceţi o vizită unor rude care serbează ceva şi e de bon ton să vă duceţi şi voi pentru că ţineţi unii la alţii. Se poate să fie ceva pe care l-ati putut face şi nu l-aţi făcut - să lansaţi o invitaţie în oraş, la masă, la plimbare, să aveţi un tete-a-tete cu cineva.

HOROSCOP 18 MAI 2019 CAPRICORN

Se poate să-ntâlniţi pe cineva la un party şi să vorbiţi despre o posibilă colaborare, şi de mâine să puneţi totul pe hârtie. O să vă faceţi drum pe la cineva cu care n-aţi lămurit pe de-a-ntregul o situaţie şi o să staţi la cafea, o prăjitură, să despicaţi firu-n patru să va-mpăcati.

HOROSCOP 18 MAI 2019 VĂRSĂTOR

E posibil să vă treziţi cu un musafir de la drum şi să vă prindă bine o persoană în plus la masă şi cu care să ieşiţi la plimbare, diseară, mâine. O să vă invite cineva la o ceremonie, poate e o cununie religioasă, îşi reinnoieste un cuplu jurămintele de căsătorie şi o să fiţi şi voi de faţă.

HOROSCOP 18 MAI 2019 PEŞTI

Vă invita cineva la o suetă, poate vrea să va-mpartaseasca un secret, oţi avea şi voi de făcut vreo mărturisire şi o să vă facă bine întâlnirea. O să aveţi chef de dat o fugă la malul mării, sau la munte să schimbaţi aerul, să vedeţi nişte peisaje care să vă tapeteze frumos, sufletul, să vă revigoraţi.

HOROSCOP 18 MAI 2019 BERBEC

O s-aveţi prilejul să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate sponsoriza un proiect şi să meargă totul şnur de aici încolo. Poate daţi o raită pe la magazine să alegeţi nişte lucruri pentru interiorul locuinţei fie pentru că sunt la reduceri , fie pentru că acum le-a venit şi lor rândul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării