main logo
5562

Horoscop 17 mai 2023: Gemenii au nevoie de oameni loiali în jurul lor

Horoscopul zilei de 17 mai 2023 spune că Gemenii au nevoie de oameni loiali în jurul lor. O prietenie poate fi scânteia care va aduce numai lucruri bune în viața acestor nativi. Astrele îi sfătuiesc să aibă grijă de oamenii pe care îi au alături și să rămână doar cu cei care îi determină să fie cea mai bună versiune a lor.

Horoscop 17 mai 2023: Gemenii au nevoie de oameni loiali în jurul lorFoto: shondaland.com

Racii sunt sfătuiți să se concentreze pe obiectivele care contează cel mai mult pentru ei. Climatul cosmic favorizează apariția drumului cel bun în ceea ce privește cariera profesională, transmite Știri.md cu referire la catine.ro.

Horoscopul zilei de 17 mai 2023 spune că astrele sunt de partea nativilor și le oferă toate oportunitățile de care au nevoie pentru a se dezvolta pe toate planurile. Lucrurile din trecut trebuie să rămână acolo și să nu mai provoace repercusiuni în prezent.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Concentrează-te pe tine. Luna intră în semnul tău pentru următoarele câteva zile, făcând din acesta un moment perfect pentru a te înscrie la un curs de pregătire personală sau într-un fel de dezvoltare profesională care mai pune cărămizi la încredere. Astăzi stabilește un nou obiectiv și creează un plan pentru a lucra în acest sens.

Taur

Ceva te poate enerva în privința alegerilor pe care le-ai făcut în trecut. Ăsta este un lucru bun. Poate că ai devenit ușor apatică și acum este timpul să vezi lucrurile așa cum vin ele, cu beneficiile pe care le oferă.

Gemeni

O prietenie poate pune sub picioare focul de care aveai nevoie. Prietenii care sunt foarte motivați te ajute să fii o persoană mai puternică și mai bună. Înconjoară-te de oameni harnici și vezi cum îți stimulează determinarea ca să ajungi cea mai bună versiune a ta, scrie YourTango.com.

Rac

Concentrează-te pe cel mai mare obiectiv al tău. Astăzi primești un impuls în direcția corectă pentru cariera ta. Dacă te-ai gândit să aplici pentru un nou loc de muncă sau să cauți de lucru, trimite CV-urile la începutul acestei săptămâni. S-ar putea să fii chemat pentru un interviu mai devreme decât crezi.

Leu

Nu te implica în subiecte care presupun discuții despre politică sau religie săptămâna aceasta. Astăzi, tensiunile pot fi mari la locul de muncă și cu membrii familiei. În schimb, hotărăște-te să te concentrezi asupra gândurilor și sentimentelor tale într-o chestiune personală. Doar așa îți poți da seama ce crezi cu adevărat în inima și mintea ta.

Fecioară

Ești foarte hotărâtă să faci ceva ce ți-ai dorit de mult timp. Acest lucru poate necesita ajutorul unui prieten. Consideră-l un proiect de colaborare în loc să te simți neputincioasă. Este bine să-i lași pe alții să-și dovedească aptitudinile în domeniul lor de expertiză, în timp ce te ridică către un obiectiv mare.

Balanță

Ești gata să ai succes și să mergi în direcția pe care o vrei tu de la viață. Astăzi ai o viziune asupra viitorului. Știi ce vrei în viață și ești hotărâtă să o urmezi cu toată inima. Să joci în siguranță nu este o opțiune astăzi. Partea ta care își asumă riscuri iese la înaintare, așa că bazează-te mult pe instincte, scrie Astrology.com.

Scorpion

Ești motivată să realizezi un obiectiv mare, dar trebuie să lucrezi la mentalitatea ta. Înconjoară-te pentru o perioadă de gândire. Apelează la cărți audio, bloguri și lucruri care te educă dincolo de domeniul actual de cunoștințe și înțelepciune.

Săgetător

Nu te simți generoasă în acest moment al vieții tale și s-ar putea să experimentezi zgârcenia limită. Există momente în care trebuie să te retragi și să-ți dai seama unde sunt limitele tale personale. Astăzi este una dintre acele zile în care tot ce poți oferi este un „poate” până când știi cât de implicată vrei să fii într-un proiect.

Capricorn

Situația familială poate părea că împiedică creșterea personală și este posibil să fie nevoie să pui o barieră pe baza criteriului „nevoia de a cunoaște”. Stabilește limite clare, fără a fi prea vocală cu privire la ele. Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele.

Vărsător

Discută lucrurile, chiar dacă este dificil să spui ceea ce trebuie să spui. Poți fi clară și empatică fără a răni pe cineva cu onestitatea ta. O abordare sinceră și clară poate contribui foarte mult la relația ta cu oamenii care au încredere în opinia ta și te iubesc.

Pești

Nu cheltui prea mult astăzi. Fii cu ochii pe bugetul tău. La fiecare 30 de zile, Luna intră în Berbec activând dorința de a cheltui puțin mai mult decât ar trebui să o faci, așa că umple coșul de cumpărături dacă este necesar, dar nu merge cu coșul de cumpărături plin la casă decât dacă are sens și din punct de vedere financiar pentru stilul tău de viață.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării