main logo
575

Horoscop 17 iulie 2018: Zodia care va primi o mărire de salariu

O să ne străduim să împăcăm pe toată lumea, să facem tot ce depinde strict de noi ca să ne achităm de obligaţii şi să nu ni se poate reproşa nimic.

Horoscop 17 iulie 2018: Zodia care va primi o mărire de salariu

Vibraţia zilei este 8 şi e bine să limităm cheltuielile, pe cât posibil, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

RAC: Se poate să vină cineva pe la voi diseară şi să vă fie de mare folos ajutorul acestei persoane, absolut salvator. Vă reuşesc demersurile de tip financiar, primiţi cel mai bun sfat referitor la un credit bancar şi o să vă puteţi lua casa, maşina, să vă permiteţi o vacanţă minunată.

LEU: E posibil să luaţi nişte bani în plus, poate fi o mărire de salariu sau nişte ore suplimentare, plătite, în sfârşit. O să primiţi semnături pe actele care-şi aşteaptă de mult rândul şi o să vă puteţi angaja undeva, sau să faceţi alte lucruri la care visaţi demult.

FECIOARĂ: O să apară cineva care o să vă facă curte şi dacă tot sunteţi în căutarea omului care să vă completeze, o să-l luaţi în serios. Parcă s-au mai estompat toate asperităţile, e un confort pe care nu l-aţi mai resimţit demult şi o să se vadă asta pe chipul vostru, e o întinerire.

BALANŢĂ: Manifestaţi un magnetism, o atracţie care-or să v-ajute să fiţi şi voi cu cineva care va merge împreună cu voi de-aici înainte. Apar noutăţi, poate va caută cineva care e interesat de calităţile voastre profesionale şi vrea să faceţi afaceri c-aveţi multe de spus în zona asta.

SCORPION: Se poate să vă invite cineva la o plimbare la malul mării sau pe cărări de munte în weekend şi să fie pe sufletul vostru. Vă asociaţi cu nişte oameni care vor pune umărul serios la treabă şi o să daţi randament bun la ce aveţi de făcut şi o să câştigaţi bani frumoşi.

SĂGETĂTOR: Se iveşte posibilitatea să vă completaţi studiile altundeva, în străinătate şi o să vi se schimbe cu totul viaţa. Poate vă schimbaţi un pic politica monetară, c-aveţi alte priorităţi, poate plecaţi din ţară, vă căsătoriţi, lichidaţi ce-aveţi pe-aici şi puneţi banii în cont.

CAPRICORN: O să vă puteţi recupera nişte bani pe care i-oți fi plătit şi nu era nevoie, şi-acum vi se restituie. O să reîntâlniţi acele situaţii care vă dau de furcă şi până nu le veniţi de hac, ele n-or să plece de pe capul vostru - aşa că mai bine lichidaţi-le.

VĂRSĂTOR: Va sună cineva din străinătate să vă propună să petreceţi un weekend sau vacanţă împreună, să vă bucuraţi de un timp liber comun. Se pare c-o să avansaţi cu procesul în care sunteţi implicaţi şi aveţi mari şanse să-l câştigaţi şi să vă eliberaţi de un stres.

PEŞTI: Poate va invita cineva la plimbare, la film, la o piesă de teatru, un concert în aer liber prin ţară pe undeva, la mare. Se poate să primiţi bani, sau alt gen de compensaţie pentru orele muncite în plus la serviciu, vi se dau probabil o zi, două libere şi-o să fie convenabil.

BERBEC: Aţi putea obţine o aprobare şi să mergeţi mai departe cu achiziţionarea unei locuinţe, cu construcţia sau cu reparaţia casei, cu zugrăvitul. Promite să fie mai bine în relaţia sentimentală şi o să atingeţi un alt nivel de comunicare cu partenerul de cuplu, şi relaţia o să decurgă armonios.

TAUR: O nouă relaţie sentimentală promite să capete viaţă şi să fie un schimb afectiv care să vă completeze sufleteşte. E posibil să vă asociaţi cu nişte oameni în particular şi să dezvoltaţi o afacere, să aveţi de unde scoate un profit, ca să aveţi bani de concediu, printre altele.

GEMENI: O să vă puteţi găsi şi voi jumătatea, să trăiţi împreună, s-aveţi copii şi să vă faceţi un rost, să fiţi fericiţi. O problemă contractuală se poate rezolva şi o să aveţi bani de cheltuială, să vă puteţi mişca vara asta şi să-i trimiteţi şi pe copii în vacanţă într-o tabără, excursie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării