main logo
922

Horoscop 17 aprilie 2019. Cu gândul la despărţire

Momente decisive în dragoste. Unele zodii sunt dispuse să meargă până în pânzele albe pentru a obține ceea ce-și doresc de la partenerul de viață.

Horoscop 17 aprilie 2019. Cu gândul la despărţire

Iar, dacă nu se poate, urmează o despărțire. Punct și de la capăt, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Horoscop 17 aprilie 2019 Berbec

Berbecii analizează problemele din viața lor cu precizie matematică. Nu vor sa lase nimic la voia întâmplării, mai ales acum, când sunt pregătiți să facă schimbări majore pe plan sentimental. E fie despărțire, fie nuntă, pentru nativii din Berbec. Iar partenerul este pe aceeași lungime de undă. Dacă veți reuși să ajungeți la un compromis vă așteaptă o viață petrecută împreună. Nu ar trebui să ascultați sub nicio formă de gura lumii, spune horoscopul.

Horoscop 17 aprilie 2019 Taur

Taurii au un succes nebun în afaceri. Nici ei nu știu exact ce au făcut, însă lucrurile se desfășoară mai bine decât și-ar fi imaginat vreodată. Se pare că micul lor business impresionează multă lume, iar veniturile depășesc orice așteptări. Iar cei care încă nu s-au decis să o ia pe cont propriu au toate motivele să o facă. Măcar pentru câteva luni. Însă decizia trebuie luată astăzi, pentru că probleme vor fi mereu. 

Horoscop 17 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii își asumă riscuri enorme în dragoste. Amintirile unei foste iubiri nu îi lasă în pace și, într-un final, se decid să treacă la acțiune. E posibil ca această hotărâre să le schimbe destinul, într-un mod pozitiv. În caz contrar, urmează o nouă dezamăgire - și mai mare decât cea care a dus la despărțire. Atenție, însă. Înainte de a face primul pas ar trebui să renunți la iluzii. Persoanele se schimbă în timp, amintirile nu.

Horoscop 17 aprilie 2019 Rac

Pentru Rac, sarcina principală a acestei zile poate fi căutarea de noi venituri. Câteva sfaturi importante pentru dvs. vor veni de la o persoană total neaşteptată. Dar, dacă perspectivele tentante apar la orizont, nu ar trebui să renunți imediat la slujbă. Este posibil ca perspectivele de astăzi să fie doar o utopie. Atenția, moderarea și strictul autocontrol sunt cei mai buni aliați. Înainte de a merge la culcare, puteți analiza sfaturile primite astăzi, în ideea luării unei decizii.

Horoscop 17 aprilie 2019 Leu

Pentru Leu, această zi promite să treacă în condiții emoționale destul de confortabile. Există șansa să obțineți sprijin din partea prietenilor, rudelor și colegilor. Totuși, capacitatea dvs. de a înțelege oamenii nu va interfera (în special cu cei implicați în afaceri). Nu vei avea timp sau energie să îți dai seama de emoțiile tale astăzi. Încercați să nu fiți ofensați de indiferența unei persoane care este pregătită pentru orice acțiune pentru dvs.

Horoscop 17 aprilie 2019 Fecioară

Multe Fecioare astăzi vor fi captivate de farmecul unei persoane. Este posibil ca aceasta să însemne o nouă dragoste sau pasiune. Cei care se află deja într-o relație ar trebui să ia în considerare toate consecințele acestei declarații de iubire. Fii sincer cu tine și cu sentimentele tale. Victoriile profesionale și succesul financiar astăzi sunt aproape complet neglijate. Este posibil ca oamenii neplăcuți să vă invadeze viața. O umbră din trecut apare să vă destabilizeze emoţional.

Horoscop 17 aprilie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea, astăzi, tendinţa de a face compromisuri. Acest lucru nu este neapărat rău pentru cei care, de obicei, încearcă să îşi impună opiniile personale. Este bine pentru ca dezvoltarea voastră personală să experimenteze toate aspectele. Totuşi, astrele vă recomandă să analizaţi foarte bine situaţiile în care sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri. Renunţaţi la voi pentru a face pe cei din jur fericiţi sau pentru a-i ajuta pe cei dragi să îşi atingă scopurile.

Horoscop 17 aprilie 2019 Scorpion

Scorpionii vor simţi nevoia, astăzi, de a face o schimbare majoră în viaţa lor. Există o şansă să scăpaţi de anumite persoane care nu vă aduceau altceva decât energie negativă. Tot astăzi aţi putea lua decizia de a renunţa la o poziţie la locul de muncă despre care credeţi că nu vă aduce suficiente venituri. Fiţi sinceri cu persoanele din jur şi veţi putea dormi liniştiţi la noapte. Faceţi totul pentru a vă asigura viitorul şi pentru ca în jurul vostru să fie oameni care vă ajută să vă relaxaţi. Nu refuzaţi ajutorul unor persoane care vă doresc binele.

Horoscop 17 aprilie 2019 Săgetător

Nativii din Săgetător sunt sfătuiţi, astăzi, să ia o pauză de la stresul emoţional. În ultima perioadă aţi trecut prin numeroase situaţii stresante în ceea ce priveşte relaţiile cu familia sau alte persoane dragi vouă. Nu este important dacă stresul a fost creat de voi sau de ceilalţi prin complicarea unor situaţii care, de altfel, ar fi fost simple. Important este că aţi realizat acest lucru şi că ştiţi că tot ce contează de acum înainte este confortul vostru emoţional.

Horoscop 17 aprilie 2019 Capricorn

Capricornii sunt dispuși să facă orice pentru a scăpa de griji. Așa că, fix în mijlocul săptămânii, unii și-ar putea lua un mini-concediu, presărat cu excese. Se recomandă prudentă, altfel "vacanța" s-ar putea sfârși cu o durere de cap. Nu este exclus ca un amic să dea semnale că ar vrea mai mult decât o relație de prietenie. Primul instinct oferă întotdeauna răspunsul, atunci când vine vorba despre dragoste.

Horoscop 17 aprilie 2019 Vărsător

Astrele se aliniează pentru nativii din zodia Vărsător. Cei aflați în situații grele de viață sau care se confruntă cu dileme ar trebui să privească atent în jur. Mici cadouri, gesturi ale persoanelor iubite sau întâmplări simbolice le-ar putea da răspunsul pe care îl caută de multă vreme. Nu poți fugi la infinit de propriile dorințe, așa că ai face bine să treci la acțiune. Vei avea și timp de regretat. Sau poate că nu. 

Horoscop 17 aprilie 2019 Pești

În stilul caracteristic, Peștii se scufundă în visuri de dragoste care nu au nimic de-a face cu realitatea. Tentația de a trăi totul în propria imaginație este mare, dar nu aduce nimic bun. În realitate, relația cu persoana pe care o dorești nu va fi ca în povești, ci presărată cu momente bizare, mici certuri și clipe de plictiseală. Însă pentru asta trebuie să-ți confrunți fricile și să faci primul pas. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării