main logo
572

Horoscop 16 martie: Cine are parte de noutăți în dragoste

Surprize plăcute azi. O stare de bine şi asta o să ne determine să trecem peste supărări mai vechi, să facem gesturi de omenie care să le fie de mare folos celor din jur.

Horoscop 16 martie: Cine are parte de noutăți în dragoste

Vibraţia zilei este 7 şi înţelepciunea se afla la loc de cinste într-o astfel de zi, transmite Știri.md cu referire la protv.ro

PEŞTI
Cineva de la care aşteptaţi un răspuns, o vorbă bună, vă sună, vă scoate la cafea, la plimbare şi o să vă spuneţi fiecare, punctul de vedere. E o nevoie de mişcare, să vă vedeţi şi cu nişte prieteni cu care nu v-aţi mai întâlnit de mult şi o să le îmbinaţi pe cele două ca să vă simţiţi împliniţi, s-aveţi un confort interior.

BERBEC
Aveţi chef de plimbare, să revedeţi şi locuri în care-aţi trăit momente frumoase, să daţi un refresh emoţional. Se poate să luaţi o decizie spontană să faceţi o mărturisire, o declaraţie de dragoste, să ajungeţi şi la căsătorie - poate pentru că vreţi neapărat copii.

TAUR
Sunt nişte prieteni care vor să vă atragă spre o activitate care v-ar aduce şi vouă şi altora un beneficiu şi financiar şi de imagine. Vă scoate cineva la masă în oraş, poate vă face cinste, şi o să petreceţi câteva ore într-o companie agreabilă, să descărcaţi tensiunile acumulate de-a lungul timpului.

GEMENI
E un eveniment monden la care-o să vă placă să vă duceţi, poate se căsătoresc nişte prieteni, sau dau o petrecere că botează copilul. Poate fi o zi importantă în care să faceţi cunoştinţă cu cineva pe care l-oti fi cunoscut la un moment dat, față-n față, pe viu, în reţelele de socializare şi acum ieşiţi să vă plimbaţi.

RAC
O să le faceţi pe plac alor voştri, să pregătiţi ceva gustos şi să mai vină şi nişte prieteni în vizită, să fie o atmosferă de sărbătoare. Se poate să vă treziţi cu vizita cuiva care vrea să trăiţi împreună să aveţi o familie, şi o să realizaţi dacă sunteţi pregătiţi, sau nu - încă, poate mai aveţi nevoie de câteva luni.

LEU
O să vă călcaţi pe inimă şi-o să cereţi cuiva iertare, sau măcar o s-aveţi o explicaţie cu cineva care va face nişte reproşuri. Sfera sentimentală e deschisă, primitoare şi poate să apară cineva care să vă pice cu tronc şi chiar să vreţi să vă puneţi pirostriile, c-aţi descoperit atât de multe lucruri în comun.

FECIOARĂ
O să vă caute cineva după ce-a lipsit o vreme din viaţa voastră şi o să se vadă ce-a mai rămas din marea pasiune care v-a unit. Le-aţi promis unor prieteni c-o să ieşiţi împreună poate aniversează ceva, şi vor să le fiţi alături, ori poate o fi un spectacol al copiilor, un concurs, o gală.

BALANŢA
Noutăţi în dragoste - cineva e interesat de voi, sau poate voi aţi făcut un coup de foudre pentru cineva mai special. S-ar putea să strângeţi rândurile, să fiţi din nou împreună cu toate rudele şi cu prietenii de altădată că să vă bucuraţi de reuşitele fiecăruia dintre voi.

SCORPION
Poate-abia acum o să puteţi vorbi deschis despre o relaţie, în ce fel o vedeţi în perspectivă, sau poate n-o mai vedeţi deloc. O problemă mai veche - de suflet - îşi poate afla şi ea rezolvarea şi să vă eliberaţi de o povară, o vinovăţie, şi să dormiţi liniştiţi noaptea.

SĂGETĂTOR
Se poate să vă doriţi o căsătorie civilă, religioasă, c-aţi înţeles că nu puteţi trăi fără omul visurilor voastre şi până la sfârşitul anului o s-o faceţi. Se pare c-o să tot scoateţi bani din buzunar ca să puteţi ieşi până în oraşul vecin, sau în ţara vecina, dacă anturajul v-a făcut un astfel de program, dar vă descurcaţi.

CAPRICORN
O apariţie neaşteptată va scoate la un ceai, o cafea cineva care vrea să vă vadă, să simtă în ce sentimente va mai scăldaţi, față de aceasta. Aveţi parcă o datorie de onoare față de cineva care v-o fi ajutat la un moment dat şi vreţi să le-ntoarceti şi voi gestul c-aşa consideraţi de cuviință.

VĂRSĂTOR
Poate vă duceţi în vizită la naşi, la fini, e ceva de discutat şi de luat o decizie şi-aveţi nevoie de sfatul cuiva apropiat, al părinţilor spirituali. O să ieşiţi pe la mondenităţi pentru c-aveţi starea de spirit necesară şi sunteţi dispuşi să cunoaşteţi şi lume nouă, să schimbaţi idei, să experimentaţi lucruri noi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării