main logo
788

Horoscop 15 aprilie 2018: O zodie trece printr-o transformare

O zodie trece printr-un proces de transformare, dar nu se află în cea mai bună stare emoțională. Totodată, duminică, o altă zodie e într-un punct de răscruce.

Horoscop 15 aprilie 2018: O zodie trece printr-o transformareHoroscop 15 aprilie 2018: O zodie trece printr-o transformre

Citeşte horoscopul zilei pentru zodia ta, potrivit teotrandafir.com:

Berbec –  Horoscop 15 aprilie 2018

Te afli intr-un anturaj pe care il cunoşti foarte bine, parca ai fi de aici dintotdeauna, dar azi nu prea iţi mai gaseşti locul printre aceste persoane.

Nu ai ce le spune, rutina a pus stapanire pe dialog şi te-ai saturat sa discuţi despre aceleaşi subiecte banale şi arhi-cunoscute.

Eşti o fire sociabila care işi doreşte permanent comunicare, ca atare e timpul sa te gandeşti sa-ţi extinzi orizonturile spre alte medii, poate mai educate, poate mai elevate. Evadeaza din mediul prietenilor obişnuiţi şi tinde spre altceva mai bun!

Taur –  Horoscop 15 aprilie 2018

Ziua este incitanta şi iţi ofera tot felul de provocari.

Eşti cuprins de un elan nou, care nu te reprezinta de obicei. Ori tocmai ţi s-au aprins calcaiele dupa cineva şi vrei ca relaţia voastra sa evolueze mai repede spre un nivel superior, ori e doar o dorinţa fantastica de a incepe un drum nou, pe care inainte nu aveai curaj sa porneşti.

Energia care te copleşeşte scoate la iveala trasaturi pe care nici tu nu ştiai ca le ai: incredere, curaj, tarie de caracter, pe care trebuie sa le pui in joc pentru a ajunge la scopul ales.

Gemeni –  Horoscop 15 aprilie 2018

Treci printr-un proces de transformare, dar nu te afli in cea mai buna stare emoţionala. In loc sa te inarmezi cu rabdare, cu energie pozitiva, cu incredere, te laşi copleşit de pesimism şi negativism.

Il iei pe nu pot in braţe şi la tot ce ţi se cere, te retragi, fara macar sa incerci sa vezi ce iese.

Uneori, chiar şi pesimismul poate fi motivaţia de a lua taurul de coarne şi a porni intr-o direcţie mai buna, deci nu te lasa copleşit de oboseala psihica ce te cuprinde, ci transforma insatisfacţia in ambiţia de a arata ca eşti in stare de miracole chiar şi cand condiţiile nu sunt prielnice succesului.

Poţi, capul sus!

Rac –  Horoscop 15 aprilie 2018

Joaca-te mai mult cu lucrurile serioase, pentru ca nu chiar totul trebuie privit cu o faţa atat de sobra. Sunt situaţii care ar merita o atitudine mai inocenta, mai jucauşa, pentru ca nu tot ce se petrece acum in jurul tau are o nota grava.

Cu simţul umorului şi cu un dram de ironie sau auto-ironie in glas, ai putea trece mult mai uşor peste o chestiune care, altadata, te-ar fi scos din sarite, dar acum iţi dai seama ca nu merita sa-ţi strici buna dispoziţie.

Bine faci, deci razi, fa haz de necaz, distreaza-te pe seama acestui punct sensibil, pentru ca nu e decat o experienţa din care ai ceva de invaţat. N-o trata ca pe un capat de ţara, ci ca pe un divertisment.

Leu –  Horoscop 15 aprilie 2018

Ai creat un vis cu multa pasiune, dar ai ajuns intr-un punct de rascruce, cand descoperi ca se poate ajunge la visul tau cel mare şi pe alta cale decat cea urmata pana acum.

E normala deruta ta intr-un astfel de moment, pentru ca va trebui sa spui foarte ferm daca vrei sa mergi pe aceeaşi cale ca inainte sau merita sa schimbi macazul pentru a-ţi implini visul prin alte mijloace?

Uneori nu calea de care te ţii cu dinţii este şi cea mai buna, deci fii deschis la alternative.

Fecioară –  Horoscop 15 aprilie 2018

Te-ai gandit vreodata ce rol important joci in viaţa altora? Priveşte un pic in jurul tau sa descoperi cine te priveşte cu atata consideraţie şi respect incat tot ce-i spui e litera de lege.

E semn ca exista oameni care te respecta pentru ceea ce reprezinţi, care ţin cont de sfaturile tale şi deci in ochii lor eşti un maestru, un erou salvator, deci nu trebuie sa-i dezamageşti niciodata. Ofera-le in continuare sfaturile de care ai ei nevoie, pentru ca ai multa experienţa.

Inteligenţa, inţelepciunea, modul tau diferit de a privi lucrurile denota ca ai tot dreptul de a da şi altora un exemplu de maturitate, deci invaţa-i şi pe ei sa te urmeze!

Balanță –  Horoscop 15 aprilie 2018

Unele persoane iţi descriu viitorul in culori foarte promiţatoare, dar, deşi vrei sa fii şi tu optimist, de data aceasta ai rezerve daca sa-i crezi sau nu.

De fapt, aştepţi dovezi mai clare ca va fi chiar aşa de bine pe cat promit ei şi stai in expectativa, precaut şi un pic temator, ca nu cumva tot ce spun ei sa fie doar un scenariu fantezist dus la extrem.

Vei crede totul atunci cand se va şi intampla, de aceea preferi sa aştepţi sa vina acel moment şi abia apoi sa te entuziasmezi la fel ca ceilalţi.

Scorpion –  Horoscop 15 aprilie 20188

La vorbe bune ţi se raspunde cu rautaţi, la laude şi complimente – cu critici şi judecaţi severe, deci nu mai inţelegi nimic. De ce se poarta unii cu tine aşa, e un mare mister, pentru ca nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalţi parca vor cu orice preţ sa te raneasca.

Cel mai dureros e sa vezi ca exact cei la care ţii cel mai mult ţi se opun cu vehemenţa, dar tocmai pentru ca va leaga prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomaţie şi de inţelepciune şi tot tu ii vei ierta. Dar pe inima ta cine o linişteşte?

Săgetător –  Horoscop 15 aprilie 2018

Daca te-ai inconjura azi numai de lucruri pozitive, ai vedea ca şi gandurile tale se vor molipsi de aceeaşi stare de bine. Incarca-ţi vocabularul numai cu vorbe cu un conţinut motivant şi pozitiv, spune doar da, pot şi vreau, şi vei descoperi la finalul zilei ca optimismul a pus stapanire şi pe vocea ta interioara.

Da, acea voce interioara care adeseori te face sa te indoieşti de puterile tale, cea care nu te lasa intotdeauna sa acţionezi, acum suna altfel şi te stimuleaza cu cele mai puternice afirmaţii pozitive.

Ajunge doar sa le inserezi adanc in conştiinţa ta şi de acum inainte frazele tale vor incepe doar cu da.

Capricorn –  Horoscop 15 aprilie 2018

Ai nevoie de un impuls pentru a depaşi o stare de incertitudine care te incearca. Parca ai vrea sa faci ceva, dar altceva te trage inapoi, te face sa te mai gandeşti. N-ar fi rau sa laşi marile decizii pe altadata, pentru ca azi nu eşti pe deplin convins ca varianta pe care o ai in minte este cea mai buna.

Mai bine stai şi analizezi situaţia din toate punctele de vedere ca sa fii sigur ca ai inţeles-o corect, inainte de a lua decizia finala.

Da, mai bine mai stai un pic, pentru ca s-ar putea sa apara altceva din cu totul alta direcţie decat cea pe care o gandeai anterior. Peste cateva zile ţi se va aprinde scanteia cea mai buna!

Vărsător –  Horoscop 15 aprilie 2018

Ai nevoie de mult studiu, ca atare propune-ţi sa cauţi, descoperi şi sa explorezi serios acel domeniu care te va face sa te simţi implinit.

Eşti pe drumul cel bun spre un apogeu personal, fie ca e vorba de un proces de dezvoltare spirituala inceput cu incredere, pentru ca vrei sa devii mai bun, mai matur, mai inţelept, fie ca e un continuu studiu pentru a urca mai sus pe scara ierarhica.

Te preocupa mult reputaţia ta, renumele tau de bun profesionist, imaginea ta in cariera şi ceea ce decizi azi poate avea efecte dintre cele mai bune şi pe termen lung.

Nu te aştepta la rezultate imediate, e un drum lung şi greu, dar plin de satisfacţii atunci cand vei ajunge la capat. Ai curaj, deci, sa iei o decizie de zile mari privind drumul pe care vrei sa evoluezi in viaţa!

Pești –  Horoscop 15 aprilie 2018

Uneori e nevoie de o veste şocanta ca sa revii cu picioarele pe pamant mai repede, dar nu inseamna ca trebuie sa te sperie o astfel de idee. E mult mai buna o intervenţie abrupta, dar salvatoare, decat sa tot tergiversezi lucrurile lent, la nesfarşit.

Bucura-te ca a aparut acest moment, care da, explodeaza ca o bomba, dar dupa aceea vezi realitatea mult mai bine şi poţi sa iei masuri mult mai prompte.

Dupa erupţie, relieful capata alta forma, decorul arata altfel iar cenuşa sedimentata devine sol roditor pentru viitoare recolte, deci priveşte aceasta situaţie ca pe o masura benefica, nu ca pe un motiv de stres şi griji suplimentare!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării