main logo
875

Horoscop 14 februarie 2019: O adevărată zi a iubirii

Joi, 14 februarie este o zi plină de surprize plăcute pentru toate zodiile.

Horoscop 14 februarie 2019: O adevărată zi a iubirii

Iată ce ne rezervă astrele într-o zi a iubirii, potrivit realitatea.net.

BERBEC

Persoane din anturajul vostru pot fi extrem de exigente. Vă veți ocupa de sarcini care vă vor consuma toată energia.

TAUR

Dacă vă dați frâu liber sentimentelor, s-ar putea să aveți mai multe de pierdut decât de câștigat. Cumpătarea este cuvântul cheie astăzi, transmite Știri.md.

GEMENI

Ați organizat un eveniment important alături de prieteni sau colegi și astăzi vă dați seama ca succesul depinde de voi.  E clar că puteți face orice, trebuie doar să vă asumați responsabilitatea.

RAC

Norocul este în sfârșit de partea voastră pentru că ați muncit mult și meritați din plin. Veți cunoaște astăzi succesul sub toate formele.

LEU

Acțiunile din ultima vreme v-au făcut să conștientizați cât de importanți sunt prietenii pentru voi.  Chiar dacă vă aflați la depărtare de unii dintre ei, încercați să reluați legăturile.

FECIOARĂ

Stați ca pe ace în așteptarea unui lucru pe care îl doriți de foarte mult timp. Vestea bună este că dorința o să vă fie îndeplinită în scurt timp.

BALANȚĂ

Vă dați seama că aveți un talent excelent când vine vorba să îi conduceți pe alții. Este posibil să vă reorientați în carieră.

SCORPION

Aveți obiceiul să amânați chestiunile plictisitoare de care nu vreți să vă ocupați. Totuși, astăzi este o zi perfectă să rezolvați problemele monotone ale vieții.

SĂGETĂTOR

Când vă așteptați cel mai puțin, succesul vine în viața voastră. Trebuie să renunțați la teama de nou, altfel nu veți obține ce vă doriți.

CAPRICORN

Viața pare să vă zâmbească în acest moment. Toate proiectele începute au succes, iar norocul e de partea voastră la tot pasul.

VĂRSĂTOR

Romantismul nu vă ocolește astăzi. Partenerul de viață vă face pe plac și vă este imposibil să nu zâmbiți atunci când vă gândiți la persoana iubită.

PEȘTI

Vă doriți o schimbare în viață, dar vă îndreptați către lucruri mai puțin drastice. Dacă momentan nu se întrevede o schimbare de job, cu siguranță o tunsoare nouă sau un tatuaj se regăsesc în planurile voastre.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării