main logo
871

Horoscop 12 septembrie 2019. Astrele prognozează o zi complicată

Zi complicată pentru zodii, în mare parte legată de bani și prieteni.

Horoscop 12 septembrie 2019. Astrele prognozează o zi complicată

Berbec

Bine ar fi să îți scoți la lumină acea putere care îți permite să fii înțelegător cu neputințele celorlalți. Este important să creezi o atmosferă frumoasă în jurul tău, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Taur 

Ești tentat să refuzi orice, chiar și atunci când solicitările vin de la cei dragi. Motivele sunt multe și lipsite de importanță pentru că generează consecințe neplăcute. 

Gemeni 

Va trebui să revizuiești cel puțin felul în care te comporți cu cei din familie, dacă nu chiar planurile pe care ți le-ai făcut și de la care nu vrei să te abați pentru nimic în lume. 

Rac 

Vei fi tentat să ții cont de neplăcerile pe care ți le-au creat unii dintre apropiați și să neglijezi partea bună a acestor oameni care îți sunt dragi, cel puțin unii dintre ei. 

Leu 

Ai tendința de a ajunge la concluzii care se bazează pe ideea acceptării unor lipsuri, fără să te gândești la dezvoltare, care ar fi o soluție mult mai bună.

Fecioară 

Este un moment destul de tensionat, care te va tulbura și te va întoarce la unele dintre grijile tale preferate care nu au cine știe ce bază, dar te atrag prin pesimismul lor. 

Balanță

Există riscul să identifici în anturaj câteva persoane pe care să le consideri vinovate pentru unele dintre problemele tale. Numai că nu îți va folosi la nimic. 

Scorpion 

S-ar putea să ieși mai câștigat din complicațiile acestei zile, dacă vei reuși să îți lași problemele personale deoparte și te vei ocupa de ale celor apropiați. 

Săgetător 

S-ar putea să te ispitească ideea unei ascensiuni rapide în ierarhia profesională și să cauți diferite mijloace pentru a-ți atinge scopul. Problema e că nici așa nu va simplu deloc.

Capricorn 

Poate că nu înțelegi mare lucru din anumite situații și evenimente, dar acesta poate fi un motiv suficient ca să te abții de la a le considera negative sau periculoase. 

Vărsător 

Pot să apară unele probleme cu cei din cercul de prieteni, culmea din cauza unor sume de bani. Dacă nu amesteci prietenii cu banii, vei fi ferit de astfel de complicații. 

Pești 

S-ar putea să te cuprindă unele regrete ciudate, care mai de care mai supărătoare, dar fără bază în realitate. Pot fi doar impresii greșite pe care le-ai păstrat din neatenție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării