main logo
770

Horoscop 12 mai 2019. O nouă poveste de dragoste şi un anunţ important

O zi cu beneficii în sfera emoţională. Este un moment bun pentru sinceritate şi pentru începerea unei frumoase poveşti de dragoste. Aveţi grijă de voi şi sănătatea voastră.

Horoscop 12 mai 2019. O nouă poveste de dragoste şi un anunţ important

Este o perioadă bună şi în afaceri, asiguraţi-vă însă că aveţi tot ce este necesar pentru a obţine succesul, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Horoscop 12 mai 2019 Berbec

Înţelept din partea Berbecilor ar fi să îşi eptreacă ziua în compania rudelor, a celor mai în vârstă din familie. Aţi putea cere anumite sfaturi, fie ele în dragoste ori în afaceri şi categoric veţi avea ceva de învăţat din experimentele de viaţă ale acestora. Este de asemenea posibil ca aceştia să vă ofere o sumă de bani pentru a vă putea finanţa o nouă idee de afaceri.

Horoscop 12 mai 2019 Taur

Taurii vor primi multe cereri de ajutor în această zi. Fie din partea prietenilor, rudelor, fie chiar şi din partea necunoscuţilor. Puteţi oferi sfaturi, dar nu uitaţi că uneori trebuie să vă axaţi mai mult şi pe propria persoană. Nu vă irosiţi energia în scopuri care nu vă pot oferi o mulţumire sufletească.

Horoscop 12 mai 2019 Gemeni

Gemenii sunt pe cale să se îndrăgostească. Încercaţi să fiţi sinceri cu propria persoană şi să acordaţi o şansă cuiva special care vă poate oferi fericire. În afaceri aveţi grijă. Dacă începeți un proiect, asigurați-vă că planificați fiecare pas înainte înainte de a începe, astfel încât să nu devină dificil mai târziu.

Horoscop 12 mai 2019 Rac

Racii sunt sfătuiţi să evite activităţile de natură egoistă şi remarcile deranjante la adresa apropiaţilor. Criticile pot fi constructive dar nu şi atunci când se nasc jigniri ori controverse. Este o zi bună pentru începerea unei relaţii sau a unor proiecte de succes. Evitaţi deplasările lungi, vacanţele departe de casă.

Horoscop 12 mai 2019 Leu

Astăzi, Leii îşi pot fixa obiective pe termen lung. Va fi o zi în care te vei odihni şi îţi vei face ordine în gânduri. Ai putea petrece mai mult timp în natură, ai nevoie de această relaxare. Pentru cei care nu se simt bine în păduri sau în apropierea lacurilor, parcul din apropiere este cea mai bună soluţie. 

Horoscop 12 mai 2019 Fecioară

Fecioarele au nevoie de sfaturile prietenilor pentru viata personală. Sunt probleme şi o a doua opinie te poate scoate din încurcătură. Este foarte probabil un conflict cu familia, cu prietenii sau chiar cu voi înşivă, din cauza alinierii actuale a stelelor. Caută soluţii pentru probleme. Mergi într-un loc care te relaxează şi care îţi aliemntează creativitatea. O sesiune de cumpărături este binevenită. Sau, şi mai bine, o excursie într-un loc unde nu ai mai fost niciodată. Schimbarea peisajului va fi foarte utilă pentru starea ta de spirit.

Horoscop 12 mai 2019 Balanţă

Balanţeţe trebuie să aibă grijă de ele, astăzi. O detoxifiere este binevenită. Apoi, o excursie cu familia sau cu prietenii îţi va face ziua mai frumoasă. Asigură-te că tonusul tău este la nivel ridicat şi fă doar ceâi face plăcere şi te bucură. Seara, uită de muncă şi relaxează-te. Meditează sau fă o baie fierbinte ... sau ambele!

Horoscop 12 mai 2019 Scorpion

Scorpionii vor să iasă din această stare generală de plictiseală, în care se află de ceva vreme. Nu-ţi mai mai place nimic şi nimic nu te mai face fericit. Încearcă lucruri noi, găsesşte-ţi un nou hobby. Dacă mergi la cumpărături, fii cu băgare de seamă. Nu cumpăra lucruri de care nu ai nevoie. S-ar putea ca ceva ce pare a fi un lucru bun în magazin, acasă să îţi dai seama că nu are nicio ultilitate.

Horoscop 12 mai 2019 Săgetător

Este momentul potrivit să înveţi să te ţii de cuvânt. Trebuie să-ţi respecţi promisiunile, altfel rişti să nu te mai bage nimeni în seamă şi să ajungi doar un subiect de bârfă la colţ de stradă. Pe de altă parte, încearcă să ai grijă de tine. Poate ar trebui să începi să scapi de kilogramele alea acumulate de sărbători. La nivel financiar, nu este perioada potrivită pentru investiţii masive.

Horoscop 12 mai 2019 Capricorn

Eşti ţinta unor critici astăzi, iar acest lucru te afectează foarte tare în special din cauza faptului că aceste critici vin din partea unor oameni foarte apropiaţi. Trebuie să înţelegi că au intenţii bune, dar dacă simţi că se atinge un punct critic ideal ar fi să te dai de o parte. Eventual mergi undeva unde poţi să te relaxezi sau să faci sport ori undeva unde poţi să lucrezi la un hobby pe care îl ai, într-un spaţiu intim.

Horoscop 12 mai 2019 Vărsător

Trebuie să înţelegi că este foarte posibil să răneşti sentimentele unei persoane dragi dacă nu îi acorzi suportul necesar la momentul potrivit. Acceptă orice invitaţie de a ieşi în oraş pentru că ai şanse să-ţi faci noi prieteni sau chiar, cine ştie, o persoană cu care să începi să ai o relaţie. Totul este să ai încredere în tine şi să arăţi lucrul acesta.

Horoscop 12 mai 2019 Pești

Oamenii nu rezistă şarmului tău astfel că ai mari şanse să eviţi subiecte delicate şi să participi la întâlniri importante. Totuşi, pe plan financiar lucrurile nu stau atât de bine precum ţi-ai închipuit. Nu este momentul potrivit pentru investiţii masive sau pentru jocuri de noroc. O afacere care pare bună la prima vedere s-ar putea să te coste enorm pe termen îndelungat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării